Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Çipli plakamı ne geliyormuş, heybeye yaptırmayalım sonra... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Plakanı sevdim FB Bu arabayı versinler bana, pembeye bile boyatır gezerim ben onunla Çipli plakamı ne geliyormuş, heybeye yaptırmayalım sonra... Kimlikleri de 2008'den beri yenileyecekler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) Sendeki mühürlü gerçek plaka sanırım, en güzeli ben riske girmiyim, plakalığı atıp, siya çerçeveyi silip, silikonla yapıştırayım en güzeli. Bu arada ne oldu senin arabanın pert resimleri 13 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Sendeki mühürlü gerçek plaka sanırım, en güzeli ben riske girmiyim, plakalığı atıp, siya çerçeveyi silip, silikonla yapıştırayım en güzeli. Bendeki mühürlü ama bildiğim kadarı ile son düzenlemelerde çift mühür zorunluluğu kaldırıldı ya da cemiyetler de app basmaya başladı. Hoş, mühürlü plakamla bile köprü yolunda en sol şeritte polis çevirmeye çalışmıştı, sonra tutturdu değiştir plakanı diye. Mecbur "yav he he" deyip devam ettik 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Ben silip çervesiz takayım bari, durum sakatmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 O silik rakamlarla mı? Benim bildiğim en iyi plakanın sizde olması lazım. Triportör silik plakayla kötü durur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 O silik rakamlarla mı? Benim bildiğim en iyi plakanın sizde olması lazım. Triportör silik plakayla kötü durur Kalınlaştırırız canım, hem tri.. değil, Tritokatör olacaktı bunda 4 teker var, 3 değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 1 tekerin hesabını mı yapcaz yahu doğruya 4 tekerli ne makinalar arabadan sayılıyor, hesaba gerek yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 http://m.youtube.com/watch?v=Qyge14f0n6A&feature=share&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DQyge14f0n6A%26feature%3Dshare Bize böyle bir şey lagzim.. APP bu sanırım Ghost plaka, ne aklıma geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Polis yakalarsa direk öper ama Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 İşte çekince yok ama kamera kaydında var, gel bakalım karakolaaa Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 (düzenlendi) Evet arkadaşlar, malum tampon pert olunca yeniledik, bu arada bir baktımki bizim fiesta larda arka tampon traversi yok, takmamış adamlar, bende temin ettim takacağım, 3. sınıf millet olduğumuzdan gerek yok demiş çalmışlar, yeni fiestada ise Galip kardeşimden öğrendiğime göre sadece köpük tıkıştırmışlar, ölçüler aşşağıda, olursa yeni fiestayada takılır sanırım. İşte parça Boyu dıştan dışa 105 cm. yan yana iki vida yeri olan deliklere bakınca, dıştakilerin arası 98cm. içtekilerin arası 88 cm. enine deliklerin arası ise (2 delikli kısımla tek delikli kısım arası) 10.5 cm. ayrıca 5mm. kadar oynama payıda mevcut. Benim arabada yerinde saplamaları mevcut, sadece yerine oturtup 6 adet somun ve pulla sabitlemek lazım, şimdi hammerite boya ile paslanmazsızlığınıda minimum 6 sene garantileyip yarın monte ettireceğim. Ürün 2mm. ser sactan mamül, sağlammış, üstünde tepindim biraz 28 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 Hayırlı olsun.Olçüleri unutma abi Sağolasın, ölçüler yazdım bile ha unutmuşum, 2 delik yan yana olan kısımda 2 delik arası merkezden ölçümde 5cm. geliyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Parça fiyatı nekadar ?Yenilerde var . Tabi Türkiye'ye gelenleri sökmedilerse. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 95 tl. cik fiyatı var, galiba sevis fiyatı 400 tl. civarıymış Yenilerde de durum aynı sanırım, büyük ihtimal yoktur, bu parça olmadan arka bayağı savunmasız resmen. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 O parça lazım evet. Arkadan vurduklarında o kısım boş olduğu için darbe daha içeriye girip bagaj kapağına da zarar verir ve arka kısımdaki sacı epey bozar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 Aynen öyle, bugün üstüne ek boya attım, kurusun sabah taktırmaya çalışacağım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Ali abi parçayı nerden temin ettin acaba? Normal tamponun altında yer var mı yoksa st tampon için mi sadece? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 95 tl. cik fiyatı var, bu parça olmadan arka bayağı savunmasız resmen. Uyduruk arabaya takmaya gerek gormemis ford. Yerinde bir karar Evet o sac parçayi taktin ya Tank a donustu triportör Tel maşa denim mavi Aynen öyle, bugün üstüne ek boya attım, kurusun sabah taktırmaya çalışacağım Ya şu uyduruk arabaya tonla masraf yapana kadar bu paralari biriktirip gerçek bir otomobil alsan ya Ali Anroidoğlu gardaş ? Mesela bir GP T-jet 150 hp Seni anlamak atomu parçalamaktan zor yav. Aynen öyle, bugün üstüne ek boya attım İyi yaptin, denim maviye boyasaydin onu da keşke Evet arkadaşlar, malum tampon pert olunca yeniledik, bu arada bir baktımki bizim fiesta larda arka tampon traversi yok, takmamış adamlar, bende temin ettim takacağım, 3. sınıf millet olduğumuzdan gerek yok demiş çalmışlar Yanliş, 3. Sinif ile alakasi yok. Senin araban uyduruk. Al bir T-jet de arabaya bindim de. doğruya 4 tekerli ne makinalar arabadan sayılıyor, hesaba gerek yok Fiesta mesela, çok haklisin Android kardeş Senin denim mavinin ruhsatı triportör diye mi kayitli yoksa pancar motorlu götürgeç diye mi tescil edilmiş ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 Araba zaten tank sayın tırtöver, ben Jagdtiger a çevirme niyetindeyim Bari örnek verdiğin araba olsa, merso desen neysede diye diye üste para versen asla ama asla almayacağım fiat tenekesi al deme bari be gardaş, CLK yada A45 AMG falan dede hadi bir nebze ikna olayım 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Al bir CLK da seninle ortak güç olalim beraber hareket edelim. Tr de ki tüm otomobil forumlari yildirir ne desek yaptiririz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak 2014 Yazar Paylaş 28 Ocak 2014 Al bir CLK da seninle ortak güç olalim beraber hareket edelim. Tr de ki tüm otomobil forumlari yildirir ne desek yaptiririz Bak tuttum bunu, senle anlaşmaya başlıyoruz yavaş yavaş 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Ali abi parçayı nerden temin ettin acaba? Normal tamponun altında yer var mı yoksa st tampon için mi sadece? Tampon farketmeksizin takılıyor. http://www.yedekparcaford.com/?urun-6686-fiesta-arka-tampon-ic-traversi-2006-2008-ithal Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Bu sabah dışarı çıktım gideceğim, uzaktan bir baktım arka tampon sol kedi gözü yok hemen yanına gidip baktımki çerçevesiyle çıkıp yere düşmüş, öylece duruyor, Allahtan sağlam hadi dedim kurtardık, tam oturmadı sudan geçince gevşedi herhalde dedim, ama dikkatli bakınca çapraz parkettiğimiz yerde yandaki mahlukat çıkarken geri çıkıp sola manevrayı dar almış ve hafiften tıklamış, tampon esneyince reflektör atmış, çizik yok ama tampon gövdesinde yarım santim kadar çaplı bir zedelenme var 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts