Ali Elöver 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Patlat, ikimizinde pert bir aracı olur yenisini alırız, içten çürümüş "eski" mersona fazla güvenme hTC batmaz, batırır Saab hesabı evet ikiside Tank soyundan geliyor, Saab ve Fiesta Sen esas üretimi durdurulan Tirt Fiat Punto ya bak, tırt olduğunu fiat bile kabul etmiş artık Punto bitti, yakında beleşe dağıtacaklarmış, banada 2 takoz lazımdı, biliyorsun camekenda lazım Emin misin sadece arabalarin pert olacagina ??? Bence yuksek ihtimal sende Android cennetine wireless üstünden gidersin gibime geliyor Ben biraz sarsilirim, hava yastigi yuzunden kulaklarim acir o kadar. Eski dedik, antika demedik bisey olmaz Batti hatice, parca da yok seneye, alirsin iphone 5c mavi mavi hayati yakala Oooo tak tak o led sisleri de cazir cuzur yansin dandik fiestanin elektrik kablo demeti. Fiat alican, bugun degilse yarin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Emin misin sadece arabalarin pert olacagina ??? Bence yuksek ihtimal sende Android cennetine wireless üstünden gidersin gibime geliyor Ben biraz sarsilirim, hava yastigi yuzunden kulaklarim acir o kadar. Eski dedik, antika demedik bisey olmaz Batti hatice, parca da yok seneye, alirsin iphone 5c mavi mavi hayati yakala Eminim merak etme, kilo farkı dayanıklılık, kafa kafayada ikiside pert olur, fiatmı sandın bunu, ben sekerim geri, ikimizde araçtan iner yeni araba almaya gideriz ayfon 5c yi seneye nasıl alacaksın, üretimi durdurulmak üzre, biraz araştır istersen, 5c ha, demode tf5 in plastiği yani muahhaa, 5c yi bırak 5s bile fiyasko, 6s gelsin o zaman değerlendiririz, o zamana dek ayfon falan hikaye, boşa yorma kendini Fiesta çarpmışa dönmüş bir merso, yazıık yanda da çarpan küçük araba görünmekte Not: ALLAH kaza bela vermesin, şaka bir yana tabii ... 9 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Abi park ampulünü beğendim.Bu resmini paylaştığın osramın gündüz farlı sisleri değilmi?Maliyetleri hakkında da bilgi verebilirmisin? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Abi park ampulünü beğendim.Bu resmini paylaştığın osramın gündüz farlı sisleri değilmi?Maliyetleri hakkında da bilgi verebilirmisin? Osramın kendi sitesinden maille sordum, bizim ülkede satan yeride öğrendim, maille sordum cevap bekliyorum, gelsin paylaşırım, yalnız sanırım 500 tl. civarıdır, çok pahalı çıkıcak sanıyorum örneğin: http://www.powerbulbs.com/product/ledriving-fog-drl-kit http://www.youtube.com/watch?v=6scF0hxjqMQ 9 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Eminim merak etme, kilo farkı dayanıklılık, kafa kafayada ikiside pert olur, fiatmı sandın bunu, ben sekerim geri, ikimizde araçtan iner yeni araba almaya gideriz ayfon 5c yi seneye nasıl alacaksın, üretimi durdurulmak üzre, biraz araştır istersen, 5c ha, demode tf5 in plastiği yani muahhaa, 5c yi bırak 5s bile fiyasko, 6s gelsin o zaman değerlendiririz, o zamana dek ayfon falan hikaye, boşa yorma kendini Fiesta çarpmışa dönmüş bir merso, yazıık yanda da çarpan küçük araba görünmekte Not: ALLAH kaza bela vermesin, şaka bir yana tabii ... Hay allahım ya Ben gelince o tarafa göreceksin yeni araba almaya gitmeyi Ali gardaş Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Konuyu daha önce hiç görmedim galiba. Güle güle kullan abi. Hatırlıyor musun Ali abi, Fiestam varken ve henüz forum kültürüne hakim değilken senin başını ağrıtıyordum özel mesajlarla. Çok faydalı bilgiler öğrenmiştim senden. Tekrar teşekkür ederim hiç sıkılmadan verdiğin cevaplar için. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Hay allahım ya Ben gelince o tarafa göreceksin yeni araba almaya gitmeyi Ali gardaş Gel hadi, beraber gidelimde şöyle güzel arabalar alalım, senin "eski" den kalanlarla benim arabanın ön camdan gerisini takasa verir arabaları yenileriz, daha ne istiyorsun Konuyu daha önce hiç görmedim galiba. Güle güle kullan abi. Hatırlıyor musun Ali abi, Fiestam varken ve henüz forum kültürüne hakim değilken senin başını ağrıtıyordum özel mesajlarla. Çok faydalı bilgiler öğrenmiştim senden. Tekrar teşekkür ederim hiç sıkılmadan verdiğin cevaplar için. Rica ederim, ne olacak, club kardeşliği budur işte baksana sayın tırtlarıöverin aracı 2 ye bölüp daha sonra dostça yeni araba almaya bile güle oynaya gidebiliyoruz, işte kardeşilik bu 9 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Çinliler çakmasını yapınca alalım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Eveet ana bayiden telefon geldi, bu alete 690 kaat diyorlar 6 taksit yaparsak 750 kaada olurmuş http://www.youtube.com/watch?v=L_nteOsWAz8 Güzel alet ama baya pahalı, şu eski tip olansa 350 kaatmış, kesip biçme var bunda, diğeri gibi sinyal verince hangi yönse yanma özelliği yok, sis farı özelliğide yok ayrıca. 11 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Eveet ana bayiden telefon geldi, bu alete 690 kaat diyorlar 6 taksit yaparsak 750 kaada olurmuş http://www.youtube.com/watch?v=L_nteOsWAz8 Güzel alet ama baya pahalı, şu eski tip olansa 350 kaatmış, kesip biçme var bunda, diğeri gibi sinyal verince hangi yönse yanma özelliği yok, sis farı özelliğide yok ayrıca. bu tip olanı izmir 1. sanayi osram yetkili bayiisinde 250 tl fuarda hasanla birlikte sormuştuk hatta show roomlarında monteliydi. 11 Aralık 2013 tarihinde Taner Gündüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 O tip güzel değil, zaten sadece gündüz farı, o yüzden istemiyorum, diğeri hoş, hem sis farı, hem gündüz farı, hemde dönüşlerde yan aydınlatma yapıyor, sinyal verince yanıyor, güzel ama pahalı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Bu arada yeni park led ampüllerimi taktım, gayet güçlüler, kutuda off-road kullanımı içindir yazıyor 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu arada yeni park led ampüllerimi taktım, gayet güçlüler, kutuda off-road kullanımı içindir yazıyor bi fotosunu görseydik Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Dışarsı buz gibi, takarken dondum hava ısınsın çekerim resim Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Dışarsı buz gibi, takarken dondum Hadi hayırlısı Sabaha kadar resim çek, arabanin başında dur aman kaçırırlar mazallah... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Hadi hayırlısı Sabaha kadar resim çek, arabanin başında dur aman kaçırırlar mazallah... Akşam 5 gibi taktım yahu, gece gece ne işim var hem çalamazlar, sahibinden başkası kurcalarsa direk saldırı moduna geçecek şekilde programlı, ayrıca clk yaklaşma sensörüde taktım, tespit ettiği an search&destroy moda geçip menzil dahilindeki clk yı 2 ye bölüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Akşam 5 gibi taktım yahu, gece gece ne işim var hem çalamazlar, sahibinden başkası kurcalarsa direk saldırı moduna geçecek şekilde programlı, ayrıca clk yaklaşma sensörüde taktım, tespit ettiği an search&destroy moda geçip menzil dahilindeki clk yı 2 ye bölüyor Hıımmm, sahibi gibi akıllı araba, hatice 1 gibi benzersiz... clk sensoru taktin ok de, tespit ettigi anda neden "search&destroy" moduna geciyor ??? Search etti ki buldu search& destroy safhasindan önce Sensöründe mantik hatası var, bozuk o çalışmaz.... Clk gelir parçalar senin triportörü Yorum bağlantısı
Erkan Gün 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Bu arada yeni park led ampüllerimi taktım, gayet güçlüler, kutuda off-road kullanımı içindir yazıyor Ali bey, 4000 K olanı da gözüküyor ilk mesajınızda. Acaba nereden ve ne kadara aldınız? Bir de güçlüler demişsiniz, drl niyetine onun kadar olmasa da kullanılabilirler mi sizce? Polislerle tartışma, ceza vb. yaşamak istemediğimden DRL yerine parkları güçlendirmek istiyorum çünkü. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 Hıımmm, sahibi gibi akıllı araba, hatice 1 gibi benzersiz... clk sensoru taktin ok de, tespit ettigi anda neden "search&destroy" moduna geciyor ??? Search etti ki buldu search& destroy safhasindan önce Sensöründe mantik hatası var, bozuk o çalışmaz.... Clk gelir parçalar senin triportörü Önce search edip sonra bölüyor, kısa adı S&D anlaşılsın diye öyle yazdım, bir sen anlamadın araç sürekli aramada zaten, yolda gidiyorum, o anda tepit ederse hemen Andro hatçeyle bağlantıya geçip sesli olarak "Abi hedef bulundu, icabına şimdimi bakayım yoksa seni eve bırakıp kendimmi halledeyim?" diye soruyor üstelik, halen geliştirme aşamaında, yakında fiat ve opel modellerini de parçalamak için bu araçların zayıf noktalarını ECU ya yüklüyorum, yalnız ECU itiraz ediyor, scan eden ECU "abi bu markaların alayı tırt, boşa zayıf nokta girme, fiatı direk pert ederim, opelle uğraşmaya gerek yok, emp silhıyla tek atış, direk kısa devre zaten..." diyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 (düzenlendi) Ali bey, 4000 K olanı da gözüküyor ilk mesajınızda. Acaba nereden ve ne kadara aldınız? Bir de güçlüler demişsiniz, drl niyetine onun kadar olmasa da kullanılabilirler mi sizce? Polislerle tartışma, ceza vb. yaşamak istemediğimden DRL yerine parkları güçlendirmek istiyorum çünkü. gittigidiyor dan aldım, 6000k olanı, 49 kaattı, daha ucuzada bulunur belki, ben uğraşmadım aldım, drl niyetine kullanılmaz, öyle delici bir parlaklık yok merak etme, polis birşey demez. dolayısı ile, drl niyetine kullanacaksan bunun yerine mercekli cree led olanlardan alman lazım, o da anca ebayde var sanırım, yalnız cree de çok güçlü, benim aldığım tam dengeli, kendini belli ediyor ama park lambası olduğuda anlaşılyor, dengeli bir güçte yanıyor yani. Mesela bu, yalnız 7w çok güçlü mercekli creed (power led değil, daha güçlüsü) led, drl olarak rahtça kullanırsın. Gücünü resimden anlarsın, çok fenadır, ben sıkıntı olmasın diye almadım, bunu parklara taktığını düşünsene, karşıdan geleni kör eder resmen, ancak geri vies ışığında kullanabilirsin esasında, o yüzden 1w lık power led osram aldım, tam dengeli, göz almıyor ama gece tam beyaz duruyor stoplar, dozajı çok iyi. http://www.ebay.com/itm/2Pcs-White-T10-T15-168-W5W-921-912-906-Cree-R5-7W-LED-Reverse-Backup-Light-Bulb-/221335319267 Geri vites aydınlatması gücünü gösterir sanırım, parklara takmak aşırı gelecektir, özelliklede gece, normal far gibi yanıyor alet. 12 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gün 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Haklısınız bu cree dedikleriniz parklara takılacak cinsten bir şey değil. Ancak geri vites için aklıma düşürdünüz vallahi, zaten geriyi görmekte problem yaşıyordum park yaparken. Bir de ledler için çok çabuk bozuluyorlar deniliyor, o nedenle osram'ı görünce mantıklı olabilir diye düşünmüştüm. Parklara sizin aldığınıza benzer bir şey alıp taksam iyi olacak, tabii daha düşük kelvinli. 1 w olması da iyi, en azından çok ısınmazlar. Genelde gündüzleri parklar açık gezen biriyim çünkü. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Yazar Paylaş 12 Aralık 2013 (düzenlendi) Haklısınız bu cree dedikleriniz parklara takılacak cinsten bir şey değil. Ancak geri vites için aklıma düşürdünüz vallahi, zaten geriyi görmekte problem yaşıyordum park yaparken. Bir de ledler için çok çabuk bozuluyorlar deniliyor, o nedenle osram'ı görünce mantıklı olabilir diye düşünmüştüm. Parklara sizin aldığınıza benzer bir şey alıp taksam iyi olacak, tabii daha düşük kelvinli. 1 w olması da iyi, en azından çok ısınmazlar. Genelde gündüzleri parklar açık gezen biriyim çünkü. Osram güzel, 5 sene osram garantili, 1 w tam dengeli bence, çin malları dayanmıyor, çok denedim 2-3 aya sık kullanımda tek tek cortluyor ledler, stoplara cree tak, kesinlikle arkayı göremiyorum demezsin, emin ol:) Parklara 6000k taktım çünki xenon farla uyumsuz olmasını istemedim, senin far normal far sanırım, sen 4000k olandan almalısın. Şuradanda Osram ampül seçme uygulamasına ulaşılıyor, tabii standart ampülleri gösteriyor. http://am_application.osram.info/publish/index_en.html 12 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Gün 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Evet normal farlarım var, o yüzden 4000k düşündüm ama 49 lira da çok gibi. Gerçi yurtdışında da pahalıya satılıyor, biraz baktım da şimdi. Ama 5 yıl garanti iyiymiş, Türkiye'ye resmi ithalatı var mı acaba bu ürünün? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 ... Geri vites aydınlatması gücünü gösterir sanırım, parklara takmak aşırı gelecektir, özelliklede gece, normal far gibi yanıyor alet. Geri vites ışığı olarak çok çok güzel. Asıl amacı bence geri vites e hava karanlıkken takıldığında arkayı görebilmek.. ikinci amacı arkadan gelenleri haberdar etmek.. Bu ışık oldukça başarılı görünüyor bu konuda.. Özellikle Japon araçlarında tek taraflı lamba olması oldum olası beni sinir etmiştir.. Bu arada Osram Cool Blue park lambaları C-Max te arıza ışığı yanmasına sebep olmuştu. Bu ampüller böyle bir arıza verdiriyormu araca? Yorum bağlantısı
Recommended Posts