ismail kara 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Sağolun, St direksiyon bulsak iyi olurdu tabii, ama buda rahat ve 10 tl. yenilemek mümkün Düğmeler Focus için ve direk takamazsınız, komple klima ünütesini söküp orjinal düğmelerde değişiklik yapıp iki düğmeyi birlikte kullanmak lazım, ilgili konuda yaptıklarımı yazmıştım, biraz beceri ve uğraş istiyor açıkcası. Merhaba hocam , bende dikmeli Deri Kılıf aldım. Benim arabanın direksiyonu sizin arabanın direksiyonuyla aynı. Direksiyonun üst kisminda sag ve solda şişkinlik var.bu nedenle deri kılıf o kısmda yetismiyor.diger yerler uyumlu. Siz nasil yaptiniz? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 İnşallah kardeşim, Allah ikimizede nasip eder de alırız... CLK mı, al tamam, tek laf etmeyeceğim, emin ol Şuda sana yeter, anca kurtarır, bunada laf etmem bak Clk bulamadim istedigim gibi, cip isi de zor virajda makasta problem sen al sana yakisir durmadan arazidesin. Yazik dandik fiestanin 4 tekeri kopacak tarlada surmekten Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Clk bulamadim istedigim gibi, cip isi de zor virajda makasta problem sen al sana yakisir durmadan arazidesin. Yazik dandik fiestanin 4 tekeri kopacak tarlada surmekten He vallahi, dün giderken taze tezekten geçmişim, paçalıklar olmasa bittiydim, jip şart 29 Temmuz 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şevket Bayraktar 3 Ağustos 2013 Paylaş 3 Ağustos 2013 Masallah cok guzel olmus dediginiz gibi tek eksik jantlar ve app plaka kesinlike sart+pleksi plakalik (plaka sns makinesinde kenarli kesilip icine montaj yapildimi cok dikkat cekici bir fiesta olur kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle arkadasim:) 1 Yorum bağlantısı
Emrah Eker 18 Ağustos 2013 Paylaş 18 Ağustos 2013 Selam adım emrah adanada forumda yeniyim.BU ford ambleminin altındaki krom aksesuarı nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz tşkler Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2013 Selam adım emrah adanada forumda yeniyim.BU ford ambleminin altındaki krom aksesuarı nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz tşkler Hoş geldin, onu ayrı bulamazsın, ghia fiesta ların ön ızgarasında olur, komple alman gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Eker 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Hoş geldin, onu ayrı bulamazsın, ghia fiesta ların ön ızgarasında olur, komple alman gerekir. teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin peki nekadardır acaba o ızgara bilginiz varmı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2013 Vallahi 150 civarı diye hatirliyorum, servis fiyatı buna yakında sanırım... Yorum bağlantısı
Emrah Eker 19 Ağustos 2013 Paylaş 19 Ağustos 2013 Vallahi 150 civarı diye hatirliyorum, servis fiyatı buna yakında sanırım... tamamm teşekkür ederim ali abi biraz başını şişirecek gibiyim sanki birşey daha soracamda bu kolcak nerden yada hangi siteden aldınız Yorum bağlantısı
Ugur Demir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 selam ali bey benimde 2006 makyajlı tdci fiestam var ayak aydınlatması yok bildiğiniz gibi bunu nasıl yapabilirim öneriniz veya açılmış bi konu anlatımınız var mı ben bulamadım, orjinal lamba yuvalarımı almamız gerek? teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 tamamm teşekkür ederim ali abi biraz başını şişirecek gibiyim sanki birşey daha soracamda bu kolcak nerden yada hangi siteden aldınız Geç gördüm kusura bakma, armsterin kendi sitesinde havaleyle almıştım sanırım. selam ali bey benimde 2006 makyajlı tdci fiestam var ayak aydınlatması yok bildiğiniz gibi bunu nasıl yapabilirim öneriniz veya açılmış bi konu anlatımınız var mı ben bulamadım, orjinal lamba yuvalarımı almamız gerek? teşekkürler. yuva falan alma, şundan 4 adet al ve uygun kabloyla tavan lambasına bağla, direk bağlayabilirsin, direnç vs. kendinden var ve su geçirmez, koltuk altrında demir çubuk var, oraya cırt kelepçeyle sabitle, önlerede ayak kısmı üst tarafta uygun yerler var, aynı şekilde kelepçele iş tamam, zaten çok ucuzlar, ben buradan aldım, link vereyim sana, mesaj attım. Kapı koruma için armster ürün çıkarmış http://www.youtube.com/watch?v=IzjtbqHHd2c Yorum bağlantısı
Ugur Demir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Geç gördüm kusura bakma, armsterin kendi sitesinde havaleyle almıştım sanırım. yuva falan alma, şundan 4 adet al ve uygun kabloyla tavan lambasına bağla, direk bağlayabilirsin, direnç vs. kendinden var ve su geçirmez, koltuk altrında demir çubuk var, oraya cırt kelepçeyle sabitle, önlerede ayak kısmı üst tarafta uygun yerler var, aynı şekilde kelepçele iş tamam, zaten çok ucuzlar, ben buradan aldım, link vereyim sana, mesaj attım. Kapı koruma için armster ürün çıkarmış http://www.youtube.com/watch?v=IzjtbqHHd2c çok teşekkür ederim bunu spariş verip elektrikçiye bağlatmalıyım kaploları tavan lambasına bağlamakta sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Ayak aydınlatmasını ben bunlarla yaptım çok hoş oldu , aydınlatmasıda gayet yeterli.. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3528-smd-beyaz-modul-led-20-adet-x-3-ledli-83959497 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/196345-2008-fiesta-collection-yapılan-değişiklikler-vs/?p=1612860 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2013 (düzenlendi) çok teşekkür ederim bunu spariş verip elektrikçiye bağlatmalıyım kaploları tavan lambasına bağlamakta sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum Elin yatkın değilse bencede uğraşma Ayak aydınlatmasını ben bunlarla yaptım çok hoş oldu , aydınlatmasıda gayet yeterli.. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/3528-smd-beyaz-modul-led-20-adet-x-3-ledli-83959497 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/196345-2008-fiesta-collection-yapılan-değişiklikler-vs/?p=1612860 Eline sağlık, 3528 kesmedi beni, smd 5050 3 lü modül kullandım, arkaya tavan lambasınada gerek kalmadı 23 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
ismail kara 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Geç gördüm kusura bakma, armsterin kendi sitesinde havaleyle almıştım sanırım. yuva falan alma, şundan 4 adet al ve uygun kabloyla tavan lambasına bağla, direk bağlayabilirsin, direnç vs. kendinden var ve su geçirmez, koltuk altrında demir çubuk var, oraya cırt kelepçeyle sabitle, önlerede ayak kısmı üst tarafta uygun yerler var, aynı şekilde kelepçele iş tamam, zaten çok ucuzlar, ben buradan aldım, link vereyim sana, mesaj attım. Kapı koruma için armster ürün çıkarmış http://www.youtube.com/watch?v=IzjtbqHHd2c Ali Abi tavan lambasından nasıl kablo çekiliyor? yanı kabloyu görünmeyecek şekilde aşağıa almak için nerelerden geçirmek gerek? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2013 Kolay, önce tavan labasını çıkar ve geçireceğin kabloyu içeri sokup ucunu ön camın ordan dışarı çek, sonra kabloyu yeterince çekip uzat, taki lambadan sağ köşeye, oradan A sütunundan aşşağı taa ayak kısmına ordanda kapı eşiğinden koltuk altına kadar yetecek şekilde uzunluğu ayarla, şimdi kolay kısma geldik Çıkardığın kabloyu sağ cam üst köşesinden tutu gerdir ve camın üstünde kalan kısmı tavan kaplamasının arasına elinle ittir, hemen geçer zaten, tavan işi tamam, şimdi kalan kobloyu aynı şeklide gerdirip A sutunun orya geçireceksin, kapı fitilinin o kısmını çıkar ve göreceğin aralıktan beyaz ön cam direği (a sütunu)kaplamasının altına sokuştur, sonra kabloyu biraz ger şak diye güzelce ortalar, aşşağı kısmıda aynı şekilde kapı eşik triminin alt kısmından dürt ve gerdir, hiç sökme yapmadan iş tamam, umarım anlatabildim Yorum bağlantısı
ismail kara 24 Ağustos 2013 Paylaş 24 Ağustos 2013 Kolay, önce tavan labasını çıkar ve geçireceğin kabloyu içeri sokup ucunu ön camın ordan dışarı çek, sonra kabloyu yeterince çekip uzat, taki lambadan sağ köşeye, oradan A sütunundan aşşağı taa ayak kısmına ordanda kapı eşiğinden koltuk altına kadar yetecek şekilde uzunluğu ayarla, şimdi kolay kısma geldik Çıkardığın kabloyu sağ cam üst köşesinden tutu gerdir ve camın üstünde kalan kısmı tavan kaplamasının arasına elinle ittir, hemen geçer zaten, tavan işi tamam, şimdi kalan kobloyu aynı şeklide gerdirip A sutunun orya geçireceksin, kapı fitilinin o kısmını çıkar ve göreceğin aralıktan beyaz ön cam direği (a sütunu)kaplamasının altına sokuştur, sonra kabloyu biraz ger şak diye güzelce ortalar, aşşağı kısmıda aynı şekilde kapı eşik triminin alt kısmından dürt ve gerdir, hiç sökme yapmadan iş tamam, umarım anlatabildim iyi anlattın abi biraz karışık gibi:) ama tek tek yaparak deneyecegim:) Yorum bağlantısı
Mustafa Turhan 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Ali abi eline emeğine sağlık cok hoş görünüyor hepsi. Ben su Klima panelindeki düğmeleri en cok merak ettim nasıl alırız nasıl temin edebiliriz Ankara da? Yorum bağlantısı
Ömer Efet 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 çok güzel olmuş direksiyon deri kaplamayı nasıl yapabilirim nerden ve fiyat ne kadar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Kasım 2013 Paylaş 3 Kasım 2013 Yorum yazmamışım ben buraya 1- Araba tırt 2- Yapılan her işlem tırt 3- Android tırt oğlu tırt Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Yorum yazmamışım ben buraya 1- Araba tırt 2- Yapılan her işlem tırt 3- Android tırt oğlu tırt Hepsinin tam tersi olduğunu biliyorsunda neyse, yaz bakalım sen Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Hepsinin tam tersi olduğunu biliyorsunda neyse, yaz bakalım sen Harbi tırt, valla tırt, sana kafadan gelir bi patlarım, yeminle o kaputtaki yıldız alnına kızıl maskenin yüzük damgası gibi çıkar HTC de battı, seneye One'lar 250 tl. Parca da yok aynen Saab hesabı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Bu arada park ampüllerimi değişeyim dedim, yeni ledlerim bunlar, daha gelmedi ama içinde bu var OSRAM OSLON LX (LUW CNAP)SMD ceramic package with silicon resin lens (2CSMD)ThinGaN TechnologyOptical efficiency (typ.): 92 lm/W (ultra white)Intensity: 21,000 mcdLuminous Flux: 89.2(Max) lumenViewing Angle: 125 °Max forward current: 1000mA 9 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Hadi uzat elini keş 12.000 lira vereyim bu triportöre, GP tjet için peşinat yaparsın. Yakacaksın triportörü, aklina gelen her lambayi baglama kardeş, kontak yapacak tutuşacaksin yolda giderken. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Harbi tırt, valla tırt, sana kafadan gelir bi patlarım, yeminle o kaputtaki yıldız alnına kızıl maskenin yüzük damgası gibi çıkar HTC de battı, seneye One'lar 250 tl. Parca da yok aynen Saab hesabı Patlat, ikimizinde pert bir aracı olur yenisini alırız, içten çürümüş "eski" mersona fazla güvenme hTC batmaz, batırır Saab hesabı evet ikiside Tank soyundan geliyor, Saab ve Fiesta Sen esas üretimi durdurulan Tirt Fiat Punto ya bak, tırt olduğunu fiat bile kabul etmiş artık Hadi uzat elini keş 12.000 lira vereyim bu triportöre, GP tjet için peşinat yaparsın. Yakacaksın triportörü, aklina gelen her lambayi baglama kardeş, kontak yapacak tutuşacaksin yolda giderken. Punto bitti, yakında beleşe dağıtacaklarmış, banada 2 takoz lazımdı, biliyorsun camekenda lazım Bu arada sislerede bunu takacağım, full led Fiesta olacak distirbütörle temastayım... 9 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts