ismail kara 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Metal Sis farı cercevesını nereden bula bılırım? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Benim naylona aldım bundan;direksiyona geçirdim dikmeye başlarken nedense gözüm yemedi vazgeçtim şimdilik Bol vakit bulduğumda denerim tekrar.. .. Bu haftasonu 2 saat 15 dakikalık bir cebelleşme ile kılıfı diktim.. Tahminimden kolaymış sadece zaman alan bir iş. Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Bu haftasonu 2 saat 15 dakikalık bir cebelleşme ile kılıfı diktim.. Tahminimden kolaymış sadece zaman alan bir iş. bende şimdi diktim geldim arada annem geldi ona yardıma gittim 2.5 saat sürdü özellikle son bitirme yerleri çok zorladı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Sonucu görelim, bakalım dikiş-nakışta nasılmışsın Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Sonucu görelim, bakalım dikiş-nakışta nasılmışsın Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Hımm fena değil, birazcık fazlaca germişsin, bun üstüne F21 sıkarsan cillop siyah olur, kayma yapmaz, canlı siyah renk istersen yapabilirsin. 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Kalınlığını azaltmak için gerdim ; birde ip yetmiyecek gibi geldi ama yetti .. Renk konusunda birebir uyumlu oldu o yüzden gerek yok gibi.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) dikerken bende ipten kormuştum, ama arttı bile, iyi ayarlamışlar, yinede güzel olmuş, kenarlar tırtırlı, böylede güzel, zaten daha fazla gerseydin, dikişler deriyi birkaç ayda yırtıyormuş, çok zorlamamak lazım... Bende tam oturdu, dikerken elle kılıfı gerdirip iki ucu tam dayayacaksın, sonra ipi gerip bıraktınmı pot yapmaz, yani germe işini elle, sabitlemeyi iple yapacaksın, elini çekince kılıf zaten geri açmıyor, ha bu arada kılıfı takmadan f21 sürüp kuruduktan sonra takarsan kayma sıfır oluyor, daha önce yazmayı unutmuşum 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 F21 iyide leş gibi kokuyor Ali abi sendeki bozulmuş kardeşim, bendeki sürdüğüm an kokuyor ve 5 dakika sonra da yokoluyor, ayrıca kalitesi yeter, meguiars bile bunun yanında amatör kalıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Koku yok benimkinde de; bozulmuş olmasın ? Arabadamı saklıyorsun ..? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Arabada çok ısındıysa hafiften kokuyor, ama kuruduktan kısa süre sonra koku kalmıyor, yada senin burnun çok hassas Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Cahil adam der ki; F21 ne la... 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bu kılıfların ince olanını birde araca özel olanını yapsalar satış rekoru kırardı.. Aradaki kollarda kaplanmalı .. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Cahil adam der ki; F21 ne la... Bilmesinler, daha iyi bize kalır 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bu kılıfların ince olanını birde araca özel olanını yapsalar satış rekoru kırardı.. Aradaki kollarda kaplanmalı .. Girişimci ruh... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Bu kılıfların ince olanını birde araca özel olanını yapsalar satış rekoru kırardı.. Aradaki kollarda kaplanmalı .. Orjinal deri kaplattır. Kılıf erkek adama gelmez 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 Haydaaaa, sen daha imha olmamışmıydın kardeşim, nasıl kurtuldun benim benim füzeden Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Direksiyon kılıfını hiç beğenmedim düdük gibi olmuş Ali gardaş... Aynı serviste bakım öncesi sarılan streç film gibi işçilik var 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Bir haydaaaa da sana o zaman, kardeş kıskanma, al bir fiesta hidayete er, 50 araba değiştin hala karar veremedin, bak gül gibi araba, al şunuda rahat et artık, bu arayışın son bulsun Sende yapta görelim, ama yapsan yapsan anca böyle yaparsın 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Bir haydaaaa da sana o zaman, kardeş kıskanma, al bir fiesta hidayete er, 50 araba değiştin hala karar veremedin, bak gül gibi araba, al şunuda rahat et artık, bu arayışın son bulsun Valla çok kıskanıyorum, alamadım gitti bir süperötesi Fiesta TDCi 68 Bg en pancar motorlusundan. Hidayet bana 3 parsek uzaklıkta bu durumda. Gül ki ne gül dikeninden gülü görünmüyor o derece tırt. 50 araba olmadı daha ya, geçen saydım 38 de mi ne kaldım Sportage'i aldıktan sonra. Gel sana alalım bir Astra Elegance cam tavan bixenon (harbi bixenon çakma sanayi deiçi açılıp yapılmış değil), gerçek bir araban olsun artık 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Elöver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) Opel mi, aman Allah korusun, önce özürlü sistemlerini düzeltsin opel, alaman alacaksam sırlamam belli, merso-bmw-audi-(vw-seat-skoda) opel sayılmaz, alamanın hacı muratı, tip var gerisi yok... Fiestayı kıskanma, o 68 lik pancarla tarladan su bile çeker ardına patoz bağlarım, senin opel o tarladan nem kapar çipi yanar Fiestaya özenipte viraja sert giren fiesta ile karşılaştırdığın rakibin sonu, pancar motor ile canı tarla çeken sadece fiesta değilmiş, bak bununda canı çekmiş demekki parçalarını tarladan topluyorlar bak, üstelik Ford özentisi çıktı bu aston, baksana Anadol gibi saman fiberden imal edilmiş, hey gidi gözünü sevdiğim fiesta, rakibinin haline bak birde sana bak, taş gibi araba fiesta be üstelik esp olmazsa olmazmış bu rakibin, bizde sade lüks birşey esp, olmasada olur, bunda mecbur, tıpkı tırtpunto gibi, heheheh http://www.youtube.com/watch?v=BvHxqYDWe6M 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 Sende yapta görelim, ama yapsan yapsan anca böyle yaparsın He valla aynını yaparım ne güzel olmuş folyo kaplama. Bence sende yap dandik denim mavi rengin solmadan güneşte verniği yanmadan bir an önce korumaya al yoksa gelecek yaza pul pul boyalar kopar her yıkamada Opel mi, aman Allah korusun, önce özürlü sistemlerini düzeltsin opel, alaman alacaksam sırlamam belli, merso-bmw-audi-(vw-seat-skoda) opel sayılmaz, alamanın hacı muratı, tip var gerisi yok... Fiestayı kıskanma, o 68 lik pancarla tarladan su bile çeker ardına patoz bağlarım, senin opel o tarladan nem kapar çipi yanar 5. opelim dediğin hiç bir arıza başıma gelmedi, millet alıyor patlak çatlak kurcalanmış arabaları 2. el de sonra bozulunca opel kötü... Bence senin araba seçimin kötü, ırzına geçilmiş arabayı alırsan illaki her yeri eline gelir ister opel ister ford ister bmw... Çok kıskanıyorum, bir türlü alamadım bir Fiesta ahh ahh. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) boşa iknaya çalışma, opel' e, vw-seat-skoda varken bakmam bile, opelin 2 şeyini beğenirim, astra G, sağlamdır o kadar, birde İnsignia SW, sadece ama sadece dışardan tipini, bunun dışında hikaye... Fiesta yıda daha yeni borç harç azaldığında almıştım, güç buna yetti, inşallah bundan sonra Audi gibilerini alabilirimde senin dilinden kurutulurum artık Sende sat şu sahte jipi, onunla araziye falan girilmez, hilux le gelir darmaduman ederim, git g serisi merso, land cruiser gibi birşey alda tamam diyeyim kardeşim 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 25 Haziran 2013 Paylaş 25 Haziran 2013 boşa iknaya çalışma, opele vw-seat-skoda varken bakmam bile, opelin 2 şeyini beğenirim, astra G, sağlamdır o kadar, birde İnsignia SW, sadece ama sadece dışardan tipini, bunun dışında hikaye... Fiesta yıda daha yeni borç harç azaldığında almıştım, güç buna yetti, inşallah bundan sonra Audi gibilerini alabilirimde senin dilinden kurutulurum artık Sende sat şu sahte jipi, onunla araziye falan girilmez, hilux le gelir darmaduman ederim, git g serisi merso, land cruiser gibi birşey alda tamam diyeyim kardeşim Gel İstanbul'a ben seni Opel ile 2 tur attiriyim alıp gidersin bu ne şahane araba diye Şaka bir yana güle güle kullan arabanı, kıskanmıyorum ama özeniyorum arabana yaptıklarına, çok güzel uğraşıp emeğinle şık şeyler yapıyorsun. Ben senin kadar özenip bağlanmıyorum arabalarıma hemen sıkılıyorum o yüzden hazır far alıp takmaktan öte mekanik mod yok bende İnşallah allah sana da bana da Mercedes BMW AUDI nasip etsin tez zamanda. Satıcam merak etme, jipi de Astra yı da satıp CLK alıcam olur mu ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2013 Yazar Paylaş 25 Haziran 2013 (düzenlendi) İnşallah kardeşim, Allah ikimizede nasip eder de alırız... CLK mı, al tamam, tek laf etmeyeceğim, emin ol Şuda sana yeter, anca kurtarır, bunada laf etmem bak 25 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts