Ali Cihangiroğlu 30 Kasım 2012 Yazar Paylaş 30 Kasım 2012 Dynamat hiper kazık, onu kullanacaksak araba markası değişmek lazım, fordun hiçbir modeli için değmez, bu arada diğer markalar içinde değmez, merso ayrı, onun da zaten kendi yalıtımı var Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 30 Kasım 2012 Paylaş 30 Kasım 2012 O kısım zaten çok dar, açık kısım yaklaşk 30-40 cm. kadar, daha aşşaığısında zaten sağlam yalıtım var, baya inceledim, fiesta nın motor sesini kesmek imkanıza yakın, tabii motoru komple kamyon kabinlerinin altında sesi kesen mazlemeyle çevrelemediğiniz sürece Sade ziftli mazleme yetmez, üstüne ses emici akustik sünger lazım, firex gibi yani, bu arada Oz jant değerlerini öğrenirsen sevinirim, 4x108 ET40 ve üstümü acaba öğreniriz. Tamam Abi. Önümüzdeki hafta gece çalışıyorum. Gündüz fırsat bulur bulmaz giderim. Bilgiler için teşekkürler. Fiziksel gerekçe şudur; Yoğun ve ağır malzeme ( bu sebepten dolayı eskiden cami kubbelerine kurşun kaplanırmış) bitümlü zift plakalar yani şu inşaatlarda kullanılan yalıtım malzemeleri gibi aslında onlar bile olur. Ve ayrıca Firex sünger düşük frekanslı sesleri kesmek için gerekir. Tamamdır Abi teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2012 Yazar Paylaş 4 Aralık 2012 Eveeet, yakında arabadaki önemli bir güvenlik eksiğinide gideriyorum, pek yakında... Alın size ipucu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2012 Yazar Paylaş 4 Aralık 2012 Sağol Mert, nereden anladın, arabada kuş besleyecektim gaz kaçağını hemen anlayayım diye, ama araba dizel, nasıl olucak bende anlamadım Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Sağol Mert, nereden anladın, arabada kuş besleyecektim gaz kaçağını hemen anlayayım diye, ama araba dizel, nasıl olucak bende anlamadım Aslında önce öyle düşünmedim değil Neyse çoğu kişi anlamamıştır zaten, çaktırma abi. Android'lede ne iyi olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2012 Yazar Paylaş 4 Aralık 2012 Tam destek süper usb derdim bitti, ben söylerim o yapar, düğmeye bile basmam artık Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Tamam Abi. Önümüzdeki hafta gece çalışıyorum. Gündüz fırsat bulur bulmaz giderim. Bilgiler için teşekkürler. Tamamdır Abi teşekkür ederim. Abi ben çamdibinde oturuyorum ne tarafta bu lastikçi müsait bi zamanımda gidip öğreniyim Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Abi ben çamdibinde oturuyorum ne tarafta bu lastikçi müsait bi zamanımda gidip öğreniyim Ağaçlı yol da. Opete gelmeden önce köşede. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Ağaçlı yol da. Opete gelmeden önce köşede. Biliyorum abi orayı ne soracağım peki? et değeri başka Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Biliyorum abi orayı ne soracağım peki? et değeri başka 4*108 var mı diye. Yarın bende Sabri dayımın yanına gideceğim. Uğramaya çalışırım. Çık gel Ustaellere madem yakın. Beleş çay var. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 4*108 var mı diye. Yarın bende Sabri dayımın yanına gideceğim. Uğramaya çalışırım. Çık gel Ustaellere madem yakın. Beleş çay var. Tamam abi sorarım Sınavlar başlıyor ama birdahakine Sabri ustanın yanına giderim Abi sen nerede oturuyorsun buarada arabanı görmek isterim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Resim görünmüyor.USb hayırlı olsun.İyi günlerde kullan. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Tamam abi sorarım Sınavlar başlıyor ama birdahakine Sabri ustanın yanına giderim Abi sen nerede oturuyorsun buarada arabanı görmek isterim Örnekköy tarafında oturuyorum. Yarın öğlene kadar Ustaellerde olabilirim. Sınavlarında başarılar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Örnekköy tarafında oturuyorum. Yarın öğlene kadar Ustaellerde olabilirim. Sınavlarında başarılar dilerim. Hasan ayarlayalımda bir ara hep beraber bir İzmir toplantısı düzenleyelim orçunlarlada konuşuyoruz nezamandan beri bir türlü fırsat olmadı. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Hasan ayarlayalımda bir ara hep beraber bir İzmir toplantısı düzenleyelim orçunlarlada konuşuyoruz nezamandan beri bir türlü fırsat olmadı. Bana uyar. Çok toplantıya katıldım fakat ne Orçunu ne de seni hiç göremedim. Yarın Sabri Usta ile bir konuşayım. Birşeyler olursa iyi olur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 İlk defa arabayı gördüm. O direksiyonun başına neler gelmiş ya? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 5 Aralık 2012 Paylaş 5 Aralık 2012 Bana uyar. Çok toplantıya katıldım fakat ne Orçunu ne de seni hiç göremedim. Yarın Sabri Usta ile bir konuşayım. Birşeyler olursa iyi olur. Haklısın bugüne kadar hiçbir toplantıya katılamadım (katılamadık abimle beraber) inşallah bir toplantı olursa güzel olucak yanlız benim şöyle bir ricam var mümkünse 16 aralıktan sonra herhangi bir hafta sonu olursa sevinirim çünkü o güne kadar fulüm. Yorum bağlantısı
Cihangir Özdemir 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Ya Ali Hocamın arabasının son halini bir türlü bulamadım. Hocam arabanın son halinin fotolarını şöyle tamamiyle ekleseniz yada bana nerede görebileceğimi söyleseniz. ST koltuklar falanda girmiş galiba işin içine. Çok merak içerisindeyim çooook. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Eveeet, yakında arabadaki önemli bir güvenlik eksiğinide gideriyorum, pek yakında... Bende arabaya fren sistemi veya ESP falan takacaksın sandım, kuş kondurmaymış Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Bugün oz lara baktım. Elinde 1 takım 16" kırmızı kalmış. Onun da bijon aralığı tutmuyor. Numaramı vs bıraktım. 15-16" beyaz yada gri dedim. Gümrükde malları varmış. Çekince haber verecek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 (düzenlendi) maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık...iyi günlerde kullanasın 6 Aralık 2012 tarihinde Hüseyin Kasap tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2012 Yazar Paylaş 6 Aralık 2012 Teşekkürler arkadaşlar, telefon kiti lazım olmaya başladı, telefonla konuşmak zor oluyor, bende kökten çözeyim hemde usb işide bitsin dedim, Parrot mki9000 aldım, bugün takacaktım ama ara kabloyu eski tipte göndermişler, yarına halledeceğim inşallah. Bende arabaya fren sistemi veya ESP falan takacaksın sandım, kuş kondurmaymış Fren sistemi zaten var esp zor iş hakikaten, artık yeni arabada inşallah : 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2012 Yazar Paylaş 6 Aralık 2012 Son durum aynı, yine resim koyayım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Aralık 2012 Paylaş 6 Aralık 2012 Aracın rengi çok güzel ama koltuklar hiç uyumlu değil kırmızı bir araç için tasarlanmış olsa gerek. Bence arabanın ya rengini değiştir yada koltukları. Yorum bağlantısı
Recommended Posts