İçeriğe Yönlendir

Peugeot 306 Far Ampul Önerisi

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Biraz araştır abi marka ve modelde karar kıldıysan daha ucuzu denk gelir belki.

Üstüne ekmek arası mangal sucuk yersin :p:D

Ben karar vermedim Tahir.Servet abi karar verdi.Ne demişler bilmiyorsan bilene sor ona göre al.Beğenmezsen suçlayacak biri olsun. :biggrin: Yada buna benzer birşey demişlerdir sanırım :tongue:

Burdaki bosch car servisi aradım ellerinde yokmuş sipariş geçip geliyormuş yarın gelir 60 gayme dedi fiyatını da

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Oh oh hayırlı olsun abi o zaman başlayalım doyasıya 60 liraya yapılabilecekler listesi

1-Takım bosch ampul

2-Kaç kilo sucuk alınır.

3-Kaç kilo tavuk kanadı alınır.

4-Kaç kilo çevirme kuzu yenebilir.

5-Kaç kilo pirzola yapar

:p:D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Başka yerde yok zaten.

Tüm performans ampüllerinin ömrü kısa. 200 saat civarı ..Normal ampüllerde 350 saat.

Burda da buldum

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bosch-plus-90-h7-far-ampul-seti-ikili-54288361

İşin ilginç yanı nette daha pahalı.Normalde daha uygun olması lazım ama burdaki servis 60 tl dedi fiyatına.

200 saat gerçekten azmış.Nasıl yani normal halojen ampuller 350 saat mi süresi.Bundan sonraki kullanımda performansı azalıyor sanırım.Bendekilerin niye bu kadar kötü olduğu belli.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ambalaj farkı . Carrefour yokmu yakınlarda git oradan al..

Var abi varmıdır orda acaba.o kadar ayak altımı bu ampul yahu :biggrin: Burdaki Carrefour a bakayım.Fiyat normalse burdan alayım yoksa en ucuz nerde varsa netten alırım.Burdaki bosh servise söyleyeyim getirsinler o zaman en uygun burda buldum çünkü ne dersin Servet abi.Geceuçuşunda okudum biraz da patlama ihtimali olurmu ki acaba öyle birşeyler yazmışsınız orda da ?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Akan ampül ömrü bir, yol bozuksa, alternatör 14 volt üstü çalışıyorsa ve sürekli kısa far açıksa 6 ayda biter. Eğer gece çok sık yolculuk yapmıyorsan sorun olmaz. Zaten gün daha uzun süre aydınlık. Bu ampülleri bir sene rahat kullanırsın

Akan dur alma...

Bekle biraz !!

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Akan ampül ömrü bir, yol bozuksa, alternatör 14 volt üstü çalışıyorsa ve sürekli kısa far açıksa 6 ayda biter. Eğer gece çok sık yolculuk yapmıyorsan sorun olmaz. Zaten gün daha uzun süre aydınlık. Bu ampülleri bir sene rahat kullanırsın

Akan dur alma...

Bekle biraz !!

1 sene gitse yeter zaten abi.

Tamam durdum almadım :blink:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

http://global.ebay.c...0698114496/item

Bu kiti al. Sonra teşekkür edersin..

Abi alayım sorun değilde bende mercek yok diyeceğim ama zaten biliyorsun bunu.Normal xenonlardan farklı bir şey sanırım bu değil mi.Anlayamadım olayı da alayım mı direk bunu.Azcık bilgi verirsen sevinirim.

Birde şöyle bir durum var bende far bağlantılarım da sanırım arada role olmadığı için uzunları açtığımda kısalar kapanıyor.Elektirikçi arkadaş araya role koyacağız bunun için dedi sorun kalkacak ortadan dedi.Bu kiti alırsam yine aynı işlem yapılabilir sanırım değil mi

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bunlar karşı tarafın gözünü almayan R serileri. Kesilme çizgileri net, ışık dağılımı yoktur. Subaru Forester, Laguna, Honda civic gibi freeform farlar için kullanılıyorlar.

Sen al elektrikçiye gidince beni ararsın. Tarif ederim neler yapılacağını.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tamam abi aldım o zaman sipariş geçerim.uzunlar için NB alıyorum yine.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sipariş verildi direk linkten satın al dedim ve ödeme yaptım.Umarım açıklama falan birşey yazmak gerekmiyordur.Çan çin çon dan ilk alışveriş oldu bu.1 aya gelirmi ki yada gelirmi ki acaba :biggrin:

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
Çok güzel aydınlatma olacak.

Şimdi bunlar göz almıyor mu?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla gelirde takınca olacaklardan ben mesul değilim. :biggrin: Adam çok güzel aydınlatma olacak göz almayacak dedi.Demek ki biliyor da konuşuyor. ;)

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

H4 te birde yanına uzunlar için halojen montajlamışlar :) Bütün h4 zenonlar böyle midir?

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Bu kit, merceksiz h7 herhangi bir fara uyar mı, uyarsa karşıdakileri rahatsız etmez mi?

Bunlar karşı tarafın gözünü almayan R serileri. Kesilme çizgileri net, ışık dağılımı yoktur. Subaru Forester, Laguna, Honda civic gibi freeform farlar için kullanılıyorlar.

Sen al elektrikçiye gidince beni ararsın. Tarif ederim neler yapılacağını.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sipariş verildi direk linkten satın al dedim ve ödeme yaptım.Umarım açıklama falan birşey yazmak gerekmiyordur.Çan çin çon dan ilk alışveriş oldu bu.1 aya gelirmi ki yada gelirmi ki acaba :biggrin:

1 ayı bulur.

Şimdi bunlar göz almıyor mu?

Bu kit, merceksiz h7 herhangi bir fara uyar mı, uyarsa karşıdakileri rahatsız etmez mi?

R serisi ampüllerin yansıma noktaları kapatılıp lümeni düşürülüyor.

h7rbulbs3665p.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Narva Contrast + veya Osram Allseasons, hem de xenon dan da dikkat çekici....gökkuşağının tüm renklerine de sahip.

Bu xenon ampulleri geçen sene gözümüz ile test etmiştik, göz almıyor, iyi de aydınlatıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Öyle yaptım zaten verdim siparişi bakalım gelince göreceğiz nasıl olacak. :good1:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Hayırlı olsun.

Takınca paylaşırsın artık yorumlarını...

Öyle yaptım zaten verdim siparişi bakalım gelince göreceğiz nasıl olacak. :good1:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun.

Takınca paylaşırsın artık yorumlarını...

Tabiki resimlerle beraber paylaşırım

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu ebaydan aldıklarımızı nasıl sorguluyorduk nerde olduğunu.Bir numara gibi birşey olması lazım ama bulamadım ben.Hepsinde olmuyor mu yada :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...