Tahir İlter 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Seneye patlıyorum hacı bende kaçışı yok artık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Ağzın bal yisin e mi? Ama yatar bu iş. 1- Sen evlenemezsin. 2- Ben Karabük'ten çıkamam. 3. Isparta toplanamaz 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 (düzenlendi) 3. Isparta toplanamaz Bosna dan üyemiz vardı gider onla toplanırım bende 27 Mart 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 3. Isparta toplanamaz Ben yazacaktım da çok göze batmayayım demiştim 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Seneye patlıyorum hacı bende kaçışı yok artık Tövbeee Hadi inşallah diyelim Tahir'im. 3. Isparta toplanamaz :D 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Halis hocam çok güzel kareler. Emeklere sağlık. Seneye patlıyorum hacı bende kaçışı yok artık 4- Patlayamaz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Halis hocam çok güzel bir paylaşım olmuş yüreğine emeğine sağlık.. Tarihimizi hatırlattığın için teşekkürler.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Yurt dışında en çok görmek istediğim ülke,durum gerçekten çok hüzünlü,orada insanların yaşadıklarını düşünmek bile istemiyorum,bizde hala nerede bir sırp var sa Türk takımlarına ya da yarışma programlarına çıkarıyoruz,hiç düşünmeden ortak oluyoruz zulümlerine 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Bilge Kral İzzetbegoviç'in dava arkadaşları yanındaki mezarı. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Resimdeki köy Ahmiç,hırvatlar 116 müslümanı resimdeki camiye doldurup yakıyorlar malesef.Köyde yaşayan hırvatlar,gece köyü gizliden boşaltıyorlar müslümanlara da siz korkmayın hırvatlardan zarar gelmeyecek diyorlar.Anıtta vefat edenlerin isim ve doğum yılları var.Allah rahmet eylesin.İnsan o camiye girince buz gibi oluyor imam,caminin bir kısmını müze yapmış resimlerde görüldüğüz gibi. Resimdeki çocuğun nasıl bir psikoloji ile yetişebileceğini düşünmek lazım.Köyün girişinde bu anıtı her gördüğünde ne düşünecektir kimbilir? Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Ellerine sağlık hocam,çok güzel kareler. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Allah rahmet eylesin Hırvatlar müslümanları yakmış,onları yakacak ateş ve azabı hayal bile edemezler,zaten cehennem azabından haberleri olsa karıncayı bile incitemezler,yine yeri gelmişken söylemek istiyorum '' Zalimler için yaşasın cehennem '' özellikle ramazan ayı TV ziyaretleri ve iftar programlarında çocukların daha çok küçük yaşlarda dini eğitime tabi tutulduğu ve Saraybosna etrafında savaş esnasında şehrin önde gelen hafızlarının sürekli Kuran-ı Kerim okuduğu ve şehri Sırp işgalinden bu şekilde korumaya çalıştığı bilgileri verilmektedir. 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 askerlik anılarım canlandı gözümde . 9 ay ayptım saraybosnada (zenica değil) görmediğim yeri kalmadı. kebabı pizzası insanı bide siğarası (drina). orada askeri kıyafetle dışarı çıktığımızda kendimizi tarkan zannediyorduk. holiday inn otelinde kalmıştık şehre giren ilk silahlı türk askeri olarak.anlatılanlar korkunçtu. karşı komşu kapıyı çalıyor ve sizi tarıyor.ve bu olaya karşılık verilene kadar kimsenin gıkı çıkmıyor.her gece yapılan katliamlardan sonra boşnaklar 2 gece üst üste ağır kayıplar verdirince dünya el koyuyor. sırpların dış görevde iken yaptıkları çetnik işareti kışkırtmaları iki arkadaşın havaya ateş açmasından sonra kesildi bi daha hiç yapmadılar hatta sırp olduklarını gizlemek için ellerinden geleni yapıyorlardı. not bu arada ilgili ülkenin madalyasına sahibim ) Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler Halis Hocam. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Hocam ellerine sağlık, gitmiş kadar olduk. 1 Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Bosna denildiğinde Srebnenitsa katliamı geliyor aklıma, kahroluyorum. Ne biçim anlayıştır bu. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 3 Nisan 2012 Paylaş 3 Nisan 2012 Av Partisi diye bir film var Bosna ile alakalı izlemenizi öneririm Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 3 Nisan 2012 Paylaş 3 Nisan 2012 Güzel paylaşım . Halis hocam teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts