Ruhan Sorgun 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Mutlaka fordclubtr üyelerinden benim gibi sanatsal çalışmaları olan vardır. ancak aradım bulamadım. belki benden sonra galeyana gelip yükleyen üyelerimiz olur da, nostaljik paylaşımlara imza atarız. eğer ilgi görürse, ud' umla beraber söylediğim parçalarıda yüklerim. Konserin sonunda çiçek veren bıcırık kızımdır... http://www.youtube.com/watch?v=9g-1Ghf6VNI&feature=g-upl&context=G25cd808AUAAAAAAAAAA 8 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 (düzenlendi) Vay vay tebrik ederim Hocam 23 Mart 2012 tarihinde Gökhan Yığman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 6-7-8 Temmuzda udunu da bekliyoruz abim.. Havuz başında dinlemek istiyoruz seni.. 5 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 6-7-8 Temmuzda udunu da bekliyoruz abim.. Havuz başında dinlemek istiyoruz seni.. Kesinlikle. Ben de benim "darbukacık"ı getireyim mi emmi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Kesinlikle. Ben de benim "darbukacık"ı getireyim mi emmi Turistler çok sevinecek 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Turistler çok sevinecek :D Sektör canlansın tabi Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 23 Mart 2012 Yazar Paylaş 23 Mart 2012 O tarihte bende yanınızda olmayı çok arzu ediyorum ancak, bu yıl ramazan ayı 21 temmuzda girdiği için, biz öğretmenlerde temmuz başlarında ancak boşa çıkıyoruz, dolayısıyla çok kısa tatilimiz var. Hasan Bayraktar lada geçen akşam konuştuk, söz veremiyorum, ancak en ufak bir şans doğduğunda değerlendireceğimden emin olun. sevgi ve saygılarımı sunuyorum Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 23 Mart 2012 Yazar Paylaş 23 Mart 2012 bu arada anmadan geçemeyeceğim, bende büyük emeği olan bu konserdeki şefim, ud hocam, Sayın Selahattin Sağlam, geçen yıl hakkın rahmetine kavuştu...Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin, rahmet eylesin, hakkım varsa helal olsun... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 O tarihte bende yanınızda olmayı çok arzu ediyorum ancak, bu yıl ramazan ayı 21 temmuzda girdiği için, biz öğretmenlerde temmuz başlarında ancak boşa çıkıyoruz, dolayısıyla çok kısa tatilimiz var. Hasan Bayraktar lada geçen akşam konuştuk, söz veremiyorum, ancak en ufak bir şans doğduğunda değerlendireceğimden emin olun. sevgi ve saygılarımı sunuyorum İnşallah hocam. bu arada anmadan geçemeyeceğim, bende büyük emeği olan bu konserdeki şefim, ud hocam, Sayın Selahattin Sağlam, geçen yıl hakkın rahmetine kavuştu...Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin, rahmet eylesin, hakkım varsa helal olsun... Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 :D Sektör canlansın tabi Tanıtmak lazım Ülkemizi Turistlere bende elimden geldiğinizce yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Valla 1 temmuzdan öncesi için öğretmenler gelemiyoruz diye toplantı yaptırmıyorsunuz.. 1 Temmuzdan sonrada tatile gidiyoruz diye gelmezseniz, bir dahaki seneye mayısta yaparım toplantıyı 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Tanıtmak lazım Ülkemizi Turistlere bende elimden geldiğinizce yardımcı olurum Bilmem mi Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Valla 1 temmuzdan öncesi için öğretmenler gelemiyoruz diye toplantı yaptırmıyorsunuz.. 1 Temmuzdan sonrada tatile gidiyoruz diye gelmezseniz, bir dahaki seneye mayısta yaparım toplantıyı verecen sopayı 1 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 24.Kasım.2009 öğretmenler günü programım... haddim olmayarak söylemeye çalıştım, son kısım öğrencimle beraber adını anmayacağım...şimdi daha iyiyim. bunlar acemilik dönemlerim... http://www.youtube.com/watch?v=Dgg-XuwhJ4Q&feature=g-upl&context=G25cd808AUAAAAAAAAAA 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Hocam diline yüreğine sağlık. Hiç ilk konser gibi değil. Usta sanatçılara taş çıkarırsınız. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Tebrikler.Forumun sanatçı ruhu da var demekki. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Hacam ağzınıza dilinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts