Gökhan Yığman 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Tebrikler,el becerisi ve cesaret ister Umarım tekrar sorun yaşamazsınız Yorum bağlantısı
Turkay Enez 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Okla gösterdiğim oldukça kalın civatalarla sabitlenmiş sac kapak, tüm sistemi üzerinde taşıyor. Daha önce sökmüştüm. Toz toprak girme ihtimali olan yer bu sacın arkasında kalan bölüm. Bugün sacı sökmedim. Camın hareketi de arka bölümde oluyor. Kapılardaki yalıtımın kalitesi ortada. Kaliteli ve tok müzik sesinin sebebi bu. 2. fotoda görüldüğü gibi klipsler sağlam. Bence çok kaliteli bir trim sistemi var fordda... Şimdi biraz önce Aksaray a gittim geldim, sürekli kontrol ettim artık kesin sorun çözüldü diyebilirim. 1 kere bile takılma veya çalışmamazlık yapmadı... Turkay bey, geçmiş olsun, ellerine sağlık. maşallah kapının içi tertemiz ve pırıl pırıl gözüküyor. ben oranın yıllar içinde toz toprak ve çamur içinde olacağını düşünmüşümdür hep. ama görüyorum ki tozdan kirden emare yok. muhtemelen arızaya neden olanda o kömürler gibi gözüküyor. söküp takma esnasında kapı trimleri kırılmamıştır umarım. konu Bilgi Kutusuna taşınmalı bence... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Yakın planda kir tabakası daha net anlaşılıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Kömürdür kömür... Bence düzelmiştir.. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 24 Mart 2012 Yazar Paylaş 24 Mart 2012 Neyi temizleyeceğim??? Ameliyat yaptım zaten... w d 40 la temızleyın Yorum bağlantısı
Metin Çilo 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Turkay Hocam ben dün ne demiştim . Hocam sen bu parçayı sökersen halledersim demiştim velhasıl dediğim gibi olmuş. Hocam sizi ayakta alkışlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 böyle bir çalışma için vede bunu bizimle paylaştığınız için sizi canı gönülden tebrik ederim. ancak anlamadığım kömürün bıraktığı kir (kömür) tabakası zaten iletkendir, temas eden yerlerin arasında paralel olarak kısa devreye yol açtıysa motor bu yüzdende çalışmamış olabilir eğer teşhis bu değilse sizi tekrar uğraştırabilir. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 26 Mart 2012 Yazar Paylaş 26 Mart 2012 Haklısın. Bazen çalışıp bazen de çalışmamasının sebebi, bu söylediğiniz olabilir... Kanalları da temizledim. Kanalların altında fiber var. Aralardan da kömür tozu çıktı. Bu arada sorunsuzluk devam ediyor. Takılma filan artık yok... böyle bir çalışma için vede bunu bizimle paylaştığınız için sizi canı gönülden tebrik ederim. ancak anlamadığım kömürün bıraktığı kir (kömür) tabakası zaten iletkendir, temas eden yerlerin arasında paralel olarak kısa devreye yol açtıysa motor bu yüzdende çalışmamış olabilir eğer teşhis bu değilse sizi tekrar uğraştırabilir. Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 resimde belirttiğiniz yer tam olarakda anlatmak istediğim yer;) bence sorun bundan kaynaklıydı ve siz gerekeni yapmışsınız. bu tür paylaşımlarınızı ve çalışmalarınızı dört gözle bekliyor olacağım. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 26 Mart 2012 Yazar Paylaş 26 Mart 2012 Teşekkürler. Türkay hocam ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Omer Saricam 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Aynı şeyi düşünüyorum. Hatta kapıyla karoser arasındaki kablolardan da şüpheleniyorum. Çok nadir de olsa bazen sağ ayna kumandası (sürücü kapısındaki) sapıtıyor. Ben sağ yapıyorum o yukarı kalkıyor. Sol yapıyorum aşağı iniyor veya hiç tepki vermiyor. Sağ kapıdakinde hiç sorun yok. Bugün de cam sapıtınca, kablolarda kopukluk ihtimali kuvvetlendi gibi... Benim Of lu bir arkadaşım var. Aynı zamanda okulda velimiz. okulun her işine koşar. Elinden her kaba iş gelir. Kaba derken, cam, kapı, pencere, demir, kaynak, vs.)... Teknik bir sorunda hocam bu senin işin der bana. Ben de "Bak bozulursa karışmam." derim. O da, "Sök hocam ya yaparız ya bozarız ama mutlaka hallederiz." der. Yüzde doksan dokuz çözüme ulaşırız... Yarın, hesapta arka kampanalar vardı, kampanaları boyayacaktım. Ancak, görünen o ki, cam işini önce halletmem lazım. Fırsat bulursam foto da çekerim... Teşekkür ediyorum... Turkay Hocam;geçmiş olsun ve ellerinize sağlık. Ve aynalardan ne haber?Onlar da itaat etmeye başladılar mı? Sorun ortak mıymış? Yorum bağlantısı
Turkay Enez 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 Teşekkür ederim. Sağ aynada da şimdilik problem yok, tabiiki bunun silecek motoruyla bir ilgisi de yok... Camlardaki sorunu ararken, cam kumanda anahtarını da sökmüştüm. Anahtarda cam ve ayna kumandası bütünleşik olduğu için, dağıtıp toplama sırasında (anahtardan kaynaklı olabileceği için) belki problem ortadan kalkmış olabilir... Turkay Hocam;geçmiş olsun ve ellerinize sağlık. Ve aynalardan ne haber?Onlar da itaat etmeye başladılar mı? Sorun ortak mıymış? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Halaçoğlu 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Merhaba , 2011 model Fiesta sahibiyim,titanium donanımlı,18.000 kmde. Sorunum sürücü camının bir kerede kapanma fonksiyonuyla ilgili,bazen kapatmaya çalıştığımda cam en üst pozisyona geliyor, kapandı diye düşünürken çok kısa bir süre bekleme yaptıktan sonra kapanmadan kendiliğinden aşağıya iniyor ve yarım açık bir pozisyonda kalıyor. Sürekli olmuyor ama bir kez olduğunda da camı bu şekilde kapatmam mümkün olmuyor. Kademe kademe yukarı çıkartıp kapatabiliyorum sadece. İstanbulda daha önce bir serviste, motoru değiştirdik diye tamir edildi,5-6 ay sonra tam 15.000 bakıma girerken yine yapmaya başladı ama ben bakıma başka serviste gireceğim için bu sefer farklı bir servise sorunu belirttim ve sorunu çözdüler. 3-4 aydır yapmıyorduki bugün yine oldu. Aynı şikayetle 3.kez servise gitmek artık canımı sıkıyor,aynı problemle karşılaşan oldu mu aramızda? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Cam yeniden kodlanır, olmaz ise mekanizma değişr Yorum bağlantısı
Erdem Halaçoğlu 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Cam yeniden kodlanır, olmaz ise mekanizma değişr Çağlar bey teşekkürler. Arızanın tekrar ediyor olması sanki bu dediklerinizin yapılmadığını düşündürüyor bana,en azından 2.serviste. İlk servis parça şu an yok diyip 5 gün sonra çağırmıştı ve sorun giderilmişti,en azından bir süre için, 2.servis ise ne yaptı pek hatırlamıyorum, gittiğimde servis kaydına bakacağım. Arızaları gideremeyen servislerle yada tekrar eden arızalarla uğraşmak, her seferinde bu nedenlerle başka başka servislere gitmek sinir bozucu. Servis sonrası yapılan ankette herşeye 1 puan versende 10 puan versende değişen birşey yok. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Demir20 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 aracın sag sol on dıreklerının ordan ses gelıyor..aracı ılk aldıgımdan berı var.. 2 sefer servıse goturdum arabayı ıkısınde de cozmedıler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2012 Paylaş 3 Nisan 2012 Programlayın deneyin... Camı açma yönüne basılı tutarak açın, dibe varsın, 5-10 saniye daha basmaya devam edin.. Kaldırma yönüne basılı tutun, kapansın, elinizi çekip tekrar basın ve 5-10 saniye daha bekleyin.. (Basılı tutmak yetiyormuydu yoksa çekip tekrar mı basmak gerekiyordu emin olmadığım için ikisini de yazdım ) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Halaçoğlu 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Programlayın deneyin... Camı açma yönüne basılı tutarak açın, dibe varsın, 5-10 saniye daha basmaya devam edin.. Kaldırma yönüne basılı tutun, kapansın, elinizi çekip tekrar basın ve 5-10 saniye daha bekleyin.. (Basılı tutmak yetiyormuydu yoksa çekip tekrar mı basmak gerekiyordu emin olmadığım için ikisini de yazdım ) teşekkürler mehmet bey,deneyeceğim Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Turkay hocam, konuyu okudum. elinize sağlık. maaşallah diyeyim. bilgi kutusuna aday bir paylaşım olmuş. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 Programlama şu şekilde yapılıyor... Cam açılıyor ve kapatılıyor, kapandıktan sonra 5 sn daha basılı tutuluyor. Programlayın deneyin... Camı açma yönüne basılı tutarak açın, dibe varsın, 5-10 saniye daha basmaya devam edin.. Kaldırma yönüne basılı tutun, kapansın, elinizi çekip tekrar basın ve 5-10 saniye daha bekleyin.. (Basılı tutmak yetiyormuydu yoksa çekip tekrar mı basmak gerekiyordu emin olmadığım için ikisini de yazdım ) Teşekkür ederim. Turkay hocam, konuyu okudum. elinize sağlık. maaşallah diyeyim. bilgi kutusuna aday bir paylaşım olmuş. Yorum bağlantısı
Sezgin Sağdıç-2 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Mrb benim 2008 tıtanıum aracımın sağ arka camındada aynı sorun mevcut ama motormudur.tam anlıyamadım kodlamama izin vermiyor,tam yukarı kalkıyor ve tekrar dokunduğumda yarıya kadar iyiniyo düğmeye okunsamda işlemiyor şöför kumandasındanda aynı kapının düğmesindende aynı düğmeden şüphelenip anahtarla denedim açtı tüm camları ama kapatmadı yine kapatıp yarıya geri indi sanki sondaki o dayanma yerini sıkışmasanıp geri açıyor gibi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Mrb benim 2008 tıtanıum aracımın sağ arka camındada aynı sorun mevcut ama motormudur.tam anlıyamadım kodlamama izin vermiyor,tam yukarı kalkıyor ve tekrar dokunduğumda yarıya kadar iyiniyo düğmeye okunsamda işlemiyor şöför kumandasındanda aynı kapının düğmesindende aynı düğmeden şüphelenip anahtarla denedim açtı tüm camları ama kapatmadı yine kapatıp yarıya geri indi sanki sondaki o dayanma yerini sıkışmasanıp geri açıyor gibi Sıkışma algılayıcısı sorunlu gibi duruyor Yorum bağlantısı
Mustafa Öz 17 Ekim 2012 Paylaş 17 Ekim 2012 Aracımı ilk çalıştırmada tarif edebildiğim kadarıyla,1-2 saniye kadar cırrrrrr diye ses çıkıyordu.Servis marş dinamosunun değişeceğini söyledi,oldukça yüksek bir fiyat çıkardı ve bende oto elektrikçisine gittim.Bana dinamo dişlisinden olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi,bende değiştir o zaman dedim.Dinamo ve kömürler değişti fakat ses aynen devam ediyor.Bunu buraya yazma sebebim,tamirden sonra camların programı bozulmuştu sayenizde onuda düzelttim.Yanlız esas sorunum düzelmedi sizce neden olabilir? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim., Yorum bağlantısı
Recommended Posts