İçeriğe Yönlendir

Mercedes Benz Actros 1844 Ls '2011

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

scanıaların bir modelini cruse kontrolu frene adapte edebiliyorsun diye biliyorum. bende araba sürmeyi ilk kamyonda öğrendim 8 yaşında kendi başıma dağdan indirirdim yüklü 19 manı .

Frene değilde belki rotedara bağlı olabilir ama hiç bir fikrim :) 8 yaş kamyon dağ :s helal olsun :) ilk kez geçen yaz 6 ay beton mikseri kullandım kamyonu o zaman sürdüm iveco trucker 380. İlk yüklü denemelerimde sanırım lise zamanları falandır.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Cruise'un teker frenine müdahale etmesi çok mantıklı gelmedi bana.

Motor freni ve retarder'i kontrol ediyor ama bildiğim kadarıyla.

Bence de sıkıntılı olabilir. Actros kick down etkisi yapmaması için şoför frene veya vitese dokunmadan kendi vites küçültmüyor. Devir fazla yükselirse frene basılması için sesli uyarı veriyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Hey maşallah Allah kaza bela vemesin.Tekerini düz bastırsın.Bol kazançlar. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Boşken bile kaç ton, 0-100 de iddialı olamaz. :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Hey maşallah Allah kaza bela vemesin.Tekerini düz bastırsın.Bol kazançlar. :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkürler ama istediğimiz gibi kazanamadı sattık gitti...

Boşken bile kaç ton, 0-100 de iddialı olamaz. :)

dorseli 15800 geliyor. Sadece çekiciyi bilmiyorum desem kusuruma bakmazsınız umarım. Otomatik olması 0-100'de dez avantaj, birde dorse olmayınca arka çok hafif asr çok kolay devreye giriyor. Ama bu haliyle bile 100 bg arabaları üzüyordu desem :) sonuçta

allah kaza bela vermesın. çok güzel

Teşekkürler çok şükür kayda değer bir kazası olmadı satana kadar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...