Ersen Tapan 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Depo 1 ton maşallah.. Ortalama kaç litre yakıyor 100 km de .. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 yakın arkadaşımın kamyon galerisi var. çok keyifli tır kullanmak... 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Depo 1 ton maşallah.. Ortalama kaç litre yakıyor 100 km de .. Abi ilk resimde yazıyor ama 22,2 lt. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 (düzenlendi) Hastayım bunların kabinleindeki rahatlığa. Bu arada yarım inç ile benim jantları geçmişsiniz. Hemen sizi geçmem lazım Hakan Abi çok çalışman gerek Ben senin ex gibi yanakları inceltsem kaç olur him bilir Depo 1 ton maşallah.. Ortalama kaç litre yakıyor 100 km de .. Abi ilk resimde yazıyor ama 22,2 lt. Resimdeki 1251 km yüksüz gitmiş hali. Aynı yolu 24 tonla geri dönerken %29 gösteriyordu. Hesaplarken hep boş/dolu ortalama 30 diyoruz biz. 22 Mart 2012 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Ahahah benden fazla yakan bir araç buldum :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Ahahah benden fazla yakan bir araç buldum :bravo: Ve daha güçlü Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Pehh istersen çekişelim :p Ooo bu duyduğum en cesurca teklif Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Araç çok güzel bir tur atabilirmiyim.Bu arada scania kullanmıştım gerçekten çok zevkli ama scanıa servis ayarlamış 90 ı geçmiyordu sizinkide öylemi? Teşekkürler. Aracı gören herkes kullanma hakkı kazanır İlk hafta öyleydi ama sonradan 130a çıkarıldı limit Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Resimdeki 1251 km yüksüz gitmiş hali. Aynı yolu 24 tonla geri dönerken %29 gösteriyordu. Hesaplarken hep boş/dolu ortalama 30 diyoruz biz. Eskinin % 40 - % 50 yakan araçlarının yanında lpg li taksi gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Anladım abi Emmi hiç tutmasaydın direksiyonu Emin Araç ekmek teknesi, fazla kurcalamaya gerek yok.. Ben bilirim diye artisliğe de gerek yok.. Sor, doğrusunu yap ki, zarar verme, taktiği uyguladım.. Yoksa direksiyona geçince hangisi vites hangisi el freni belli.. Bir de, arabaya ayakkabını çıkarıp biniyorsun, öyle bakılan, böyle korunan bir arabayı kurcalamak fazla doğru değil.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 (düzenlendi) Emin Araç ekmek teknesi, fazla kurcalamaya gerek yok.. Ben bilirim diye artisliğe de gerek yok.. Sor, doğrusunu yap ki, zarar verme, taktiği uyguladım.. Yoksa direksiyona geçince hangisi vites hangisi el freni belli.. Bir de, arabaya ayakkabını çıkarıp biniyorsun, öyle bakılan, böyle korunan bir arabayı kurcalamak fazla doğru değil.. Yok abi ben direksiyonu tutuşundan bahsediyorum..Sanki çok uzun yıldır tır şoförlüğü yapar vaziyettesin Yoksa dediklerinde sonuna kadar haklısın.. 22 Mart 2012 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Herkese çok çok teşekkürler. Bu arada belirtmekte isterim yataklar tam ortopedik gerçekten çok rahatlar otomatik vites olmasa kahkaha ile gülerdim manuel kontrolde bazen çakışıyoruz 3 araç artırıyo 2 ben 5 vites atıyoruz tek seferde. o geçişleri tam ayarlıyabilirsem senle kapışmayı göze alırım abi Çok teşekkürler Abi. Malatya'dan yüklediğimizde geçiyorum o taraftan daha önce kar kış bize engel oldu ama artık havalar düzeldi. Ordan ilk geçişimde resimler elinde olur bi aksilik çıkmaz ise neye gülerdin anlamadım ? Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Şu ufaklıkla bir resim çektirelim ilk fırsatta. Yolun bu tarafa düşer bir gün. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Süper alet, hayırlı olsun, şirkette yeterince olduğundan kullanma fırsatımda oluyor, tabii bu model bize gelmez, iş makinası taşıdığımızdan tek çeker şantiyede dayanmaz, ağır hizmet tipi anca kurtarıyor, bu arada Mack,vabis vs. kullanan biri olarak herkese en az bir kez kullanmalarını tavsiye ederim, harika bir duygu ve zevk gerçekten. Ha birde bulursanız bunu deneyin, hava azaldımı ne durur, ne stop eder nede vitesten çıkar, çok yakar fena güçlüdür, bu modelle bayağı maceram oldu, fiat denen tırt markayı sevmememin bir sebebide bu tırttırdır 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Vay beh Kazasız belasız, bol kazançlı kullanmak nasip olsun Bunun fiyatı nedir? Bir de bunun dorsede güvenlik barı var mı arkada? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Maşallah, hep kullanmak istemişimdir. 1844 ün 44 ü 440 beygiri ifade ediyor sanırım. 18 de tonaj mı? Bence düz vites olsa daha zevkli oldurdu. Bir de vitesleri genelde kaç devirde değiştiriyor , tahminim 1500 e gelmeden büyütüyordur. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 İstanbula ne zaman geliyorsunuz:) Tam tarih vermek yola çıkmadan imkansız. Genelde yola çıktıktan bir kaç saat sonra hangi ile gideceğimiz belirleniyor. Geldiğimde imkan bulursam yazarım buraya Emin Araç ekmek teknesi, fazla kurcalamaya gerek yok.. Ben bilirim diye artisliğe de gerek yok.. Sor, doğrusunu yap ki, zarar verme, taktiği uyguladım.. Yoksa direksiyona geçince hangisi vites hangisi el freni belli.. Bir de, arabaya ayakkabını çıkarıp biniyorsun, öyle bakılan, böyle korunan bir arabayı kurcalamak fazla doğru değil.. Abi kurcalama konusunda sen dilediğin kadar kurcala eminim işe yarar bişeyler bulursun. Ama artislik konusunda çok haklısın. neye gülerdin anlamadım ? gaza verdiği tepkiler boşken çok süper ama araç yük için olduğundan hem erken vites değiştiriyor hem hıza göre ekonomik olması açısından devirsiz bi vitese alıyor. 2200 2300 devirde 1500 devrin üzerine değilde 1600 devirde 1000 devirlik vites seçiyor buda hantallaştırıyor. Şu ufaklıkla bir resim çektirelim ilk fırsatta. Yolun bu tarafa düşer bir gün. 3-4 aydır daha hiç o tarafa gelmek nasip olmadı ama inşallah bir gün olur Vay beh Kazasız belasız, bol kazançlı kullanmak nasip olsun Bunun fiyatı nedir? Bir de bunun dorsede güvenlik barı var mı arkada? Amin çok teşekkürler. Biz aldığımızda anahtar teslim peşin fiyatı 93.000 + 29.000 Eurocuktu. Dorse güvenlik barı derken? dorsenin ön kısmında kupayı kaymalara karşı korumak için mevcut. Maşallah, hep kullanmak istemişimdir. 1844 ün 44 ü 440 beygiri ifade ediyor sanırım. 18 de tonaj mı? Bence düz vites olsa daha zevkli oldurdu. Bir de vitesleri genelde kaç devirde değiştiriyor , tahminim 1500 e gelmeden büyütüyordur. evet 44=440 gerçi 435 de yuvarlak hesap yapılmış. 18 ise çekicinin toplam basar tonajı. Örneğin 2655 (çift çekerdir) 26 ton çekicinin basar toplam ağırlık hakkı, 55 ise 550 beygirin simgesi. deviri yükün ağırlığı ve eğimine göre değişim gösteriyor ama düzyolda dediğiniz gibi 1500e gelmeden vites atar. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Süper alet, hayırlı olsun, şirkette yeterince olduğundan kullanma fırsatımda oluyor, tabii bu model bize gelmez, iş makinası taşıdığımızdan tek çeker şantiyede dayanmaz, ağır hizmet tipi anca kurtarıyor, bu arada Mack,vabis vs. kullanan biri olarak herkese en az bir kez kullanmalarını tavsiye ederim, harika bir duygu ve zevk gerçekten. Ha birde bulursanız bunu deneyin, hava azaldımı ne durur, ne stop eder nede vitesten çıkar, çok yakar fena güçlüdür, bu modelle bayağı maceram oldu, fiat denen tırt markayı sevmememin bir sebebide bu tırttırdır Çok teşekkürler. O makinalardan özellikle Mack i kullanmayı çok isterdim Ben küçükken babamda şöfördü onla yola giderdim boş alan bulduğumda geri manevra denemeleri yapardım bazen öyle durumlara sokardımki arabayı babam bile zor çıkarırdı o zamanlar daha keyifliydi ee tabi şimdikinden kat kat fazla heveste vardı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 gaza verdiği tepkiler boşken çok süper ama araç yük için olduğundan hem erken vites değiştiriyor hem hıza göre ekonomik olması açısından devirsiz bi vitese alıyor. 2200 2300 devirde 1500 devrin üzerine değilde 1600 devirde 1000 devirlik vites seçiyor buda hantallaştırıyor. Belki de biz fazla yüksek devirlerde kullanıyoruz, otomatik viteslerde çok çabuk üst vitese geçiyor, bu bize ters geliyor. Ama mühendisin bildiği vardır heralde.Babadan alışmışız bağırtıp kullanmaya. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Hayırlı olsun. Allah kazancınızı arttırsın. Kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Burak Değer 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Maşallah çok ufakmış allah kaza bela vermesin :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Hastayım Actros'lara zaten. Axor'da kullandım, Actros'da ama çekici olarak değildi. Actros'lar yurtdışından geliyor diye biliyorum, farkını belli ediyor zaten. Allah kaza bela vermesin maşallah. İnşaatçı olduğumdan pompalara merakım var. Actros'a monte edilmiş Putzmeister 63-5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Allah kaza bela vermeden uzun seneler kullanmak nasip etsin.Şirkette bi scania bide daf ımız var ikisinide kullandım çok güzellerdi.Dün daf 30.000 km bakımına gitti 37 lt yağ almış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts