İçeriğe Yönlendir

Mercedes Benz Actros 1844 Ls '2011

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Anil Berke Kavraal

bu nasıl birşeydir ya :D chip le kaç bg olur bu :D:nazar: :nazar:

heryerinde deli kızın çeyizi gibi led lambalarla süs olmaması sade olması çok güzel ...

birde bi-xenon far asıl bu araçlara lazım :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sağlı sollu 2 adet mercek lazım buna, güzel havalarda 4300k, yağmurlu havalarda 3000k yanacak. :)

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Kolçağın altındaki fites mi :)

O fites ise silecek koluna yakın asıl fitese benzeyen ne ? :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
(düzenlendi)

bu nasıl birşeydir ya :D chip le kaç bg olur bu :D:nazar: :nazar:

heryerinde deli kızın çeyizi gibi led lambalarla süs olmaması sade olması çok güzel ...

birde bi-xenon far asıl bu araçlara lazım :)

chiple kaç bg olur bilmem bu hali bize yetiyor

Asla öyle bir şey olmaz olamaz bazı planlarım var ama kesinlikle abartısız sadece bilenlerin anlayacağı türden

Planlarda mevcut Servet abinin önerdiği merceksiz kullanılan bi ampul varmış ekonomi düzeldiğinde kendisiyle detaylı görüşeceğiz

Kim bilir belki gelirken hayırlı olsun hediyesi olarak getirir :D

Sağlı sollu 2 adet mercek lazım buna, güzel havalarda 4300k, yağmurlu havalarda 3000k yanacak. :)

Olursa tek yeter 2 abartı olur zaten o zamana üst kısma 4 tane sis lambasıda gelir :)

Kolçağın altındaki fites mi :)

O fites ise silecek koluna yakın asıl fitese benzeyen ne ? :)

Evet o fites :)

Silecek kolu diğer tarafta ordaki kol hız sabitleme limitleme gaz verme düşürme ve fren yapma kolu :) yanındaki ise el freni.

Başka konuda vardı ama örnek olması açısından

tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Misafir

İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız kullanmanı diliyorum.Zevkle kullandıgından eminim. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hakikaten merak ediyorum ve muhakkak Dorse olmadan denemeni istiyorum. Forumda bunun kadar seri kalkacak araç yoktur zannımca.

0-100 km kaç saniye ?

ankarada eskiden drag yarışlarına çıkardı bu araçlar. 1000 beygir yarışları adını alıyordu ee tabi hem doğuştan beygir hemde hacim olunca yüklen yüklene bildiğin kadar. Lakin öle ahım şahım bir kalkışı yoktu. Tahminin 15sn yi vurur ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ARaç süper iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı kazançlar versin.

Ev kadar rahat görünüyor. :nazar: :nazar: :nazar:

0-100 testini görmek isterim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Hay maşallah :nazar: Kazasız belasız ekmek yiyin inşallah. Ne güzel bişey yahu, dünyayı dolaşmak isterdim bunula..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ne zaman geliyorsun bu taraflara Oğuzhan. Ben bunun sürücü koltuğunda fotoğraf çektirmek istiyorum.

Maşallah. :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Herkese çok çok teşekkürler. Bu arada belirtmekte isterim yataklar tam ortopedik gerçekten çok rahatlar :)

ankarada eskiden drag yarışlarına çıkardı bu araçlar. 1000 beygir yarışları adını alıyordu ee tabi hem doğuştan beygir hemde hacim olunca yüklen yüklene bildiğin kadar. Lakin öle ahım şahım bir kalkışı yoktu. Tahminin 15sn yi vurur ;)

otomatik vites olmasa kahkaha ile gülerdim :) manuel kontrolde bazen çakışıyoruz 3 araç artırıyo 2 ben 5 vites atıyoruz tek seferde. o geçişleri tam ayarlıyabilirsem senle kapışmayı göze alırım abi :)

Ne zaman geliyorsun bu taraflara Oğuzhan. Ben bunun sürücü koltuğunda fotoğraf çektirmek istiyorum.

Maşallah. :nazar: :nazar: :nazar: Allah nazarlardan saklasın.

Çok teşekkürler Abi. Malatya'dan yüklediğimizde geçiyorum o taraftan daha önce kar kış bize engel oldu ama artık havalar düzeldi. Ordan ilk geçişimde resimler elinde olur bi aksilik çıkmaz ise ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Herkese çok çok teşekkürler. Bu arada belirtmekte isterim yataklar tam ortopedik gerçekten çok rahatlar :)

otomatik vites olmasa kahkaha ile gülerdim :) manuel kontrolde bazen çakışıyoruz 3 araç artırıyo 2 ben 5 vites atıyoruz tek seferde. o geçişleri tam ayarlıyabilirsem senle kapışmayı göze alırım abi :)

Çok teşekkürler Abi. Malatya'dan yüklediğimizde geçiyorum o taraftan daha önce kar kış bize engel oldu ama artık havalar düzeldi. Ordan ilk geçişimde resimler elinde olur bi aksilik çıkmaz ise ;)

Bekliyorum kardeşim her zaman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Çok güzelmiş ya.. Mercedes zaten başka birşey beklenemez.. BMC pro 827 kullandım ama bunlar çok daha zevklidir..

Allah hata kaza vermesin abi.. :nazar: :nazar:

Ha 0-100 muhabbeti çıkmışken şunu pylaşmadan geçmek istemedim.. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Rabbim cümlesine "içinde de sana" kazasız belasız yolculuklar nasip etsin. konfor muhteşemdir bunlarda peeeh :) mondiyi satıp şunun çekiciden bir tane alsam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Hastayım bunların kabinleindeki rahatlığa. Bu arada yarım inç ile benim jantları geçmişsiniz. Hemen sizi geçmem lazım :hahahoho:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...