İçeriğe Yönlendir

Alaşım Janttaki Çizikler Ve Jant Boyama

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

Bugün fırsat bulup jantlarımdaki balata tozlarını temizledim. Gayet de güzel çıktı hepsi, temizlenmiş halini çekemedim henüz. Belki bir arkadaşa yadımcı olur.

İşlem adımları:

1- Piyasada satılan yağ-kir sökücü Cilit Bang ile Cif krem temizleyiciyi hanıma çaktırmadan mutfaktan yürütüyoruz. ( Bu adım çok önemli, bu aşamayı geçerseniz işin yarısı bitmiş demektir.)

2- Jantlara yağ-kir sökücüden bolca sıkıp 5-10 dk. bekliyoruz.

3- Eski bir diş fırcasına cif krem temizleyici dökerek jantları diş fırçalar gibi fırçalıyoruz.

Sonuç: %99 temiz jantlar.

Kolay gelsin..

Yorum bağlantısı
Guest Ramazan Demir
Bu jantı eğmiştim.. Düzelttirdim. Isıtılarak düzeltildiği için, kullanmak içime pek sinmedi.. Bir tane yeni jant alıp taktım.. Bunu da stepneye attım..

Mehmet abi sigortacı olarak sana sorabilirim galiba. Janttaki eğilmelerin ücretini kasko karşılıyormu acaba.Benim jantlar iki kere eğildi düzelttirdim.Fakat 3 ncü eğilmesinde galiba ön düzen telef olacak gibi. Kaskom da axaoyak ve en son düzelttiğimde düzelten jantçının jantların göbekten eğildiğini söledi. Tabiki bu direksiyonada az bişi etkiliyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yasin Yurtcu

Bina otoparkına girerken aracın jantları park demirleri nedeniyle çizildi ve şuanda üzerinde mavi renkli boya gibi çizikler var.. Nasıl giderebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.. :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet abi sigortacı olarak sana sorabilirim galiba. Janttaki eğilmelerin ücretini kasko karşılıyormu acaba.Benim jantlar iki kere eğildi düzelttirdim.Fakat 3 ncü eğilmesinde galiba ön düzen telef olacak gibi. Kaskom da axaoyak ve en son düzelttiğimde düzelten jantçının jantların göbekten eğildiğini söledi. Tabiki bu direksiyonada az bişi etkiliyor.

Evet karşılar ama.. Sadece bunun için hasar dosyası açtırmanız çok büyük hata olur ..

Lastikler için zaten açılacaksa dosya, jant düzeltme yada değişimi de kasko karşılasın... Eğer göbekten eğildiyse, lastikçinin veya servisin görüşünü alın değişmesi gerekir derlerse kaskodan değiştirin...

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Yusuf Taş
(düzenlendi)

arkadaşlar merhabalar.bugün aracımı park ederken jantı kaldırıma sürttüm.bu sıfırlama hastalığı beni bitirecek en sonunda:(( jantta hafif çizilme meydana geldi.Var mıdır bunun bir çözümü?şimdiden teşekkürler

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
YUSUF BEY YENİ KONU AÇMADAN ÖNCE,LÜTFEN ARAMA YAPINIZ...
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Adem Üzüm

cimg1609mi1.jpg

Başka bir servise gittim, onlar fotoğraf çrkip otosandan cevapalacaklarını söylediler, fotoları çekip gönderdiler...

Bakalım ne olacak sonuç..

Selamlar;

Bende de 2006 ghia var,aynı jant ama biraz sürtülmüş daha önce ve kaplaması çizik,boyatsalolurmu,yada bu jant boyalı jantmı??

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ebubekir Turan

aracım beyaz fiesta ve jantlarını parlak beyaza boyatmayı düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar ? Bide 'PlastiDip' diye bi ürün gördüm bu ürün ile boyamak ne kadar sağlıklı olur sizce ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

plastidip geçici bir renk değişimi, spreyden sıkılan folyo gibi düşünün

Yorum bağlantısı
Ebubekir Turan

plastidip geçici bir renk değişimi, spreyden sıkılan folyo gibi düşünün

dayanıklımı peki hocam tazyikli suda veya temizşerken yıpranıyor mu ? değer mi bunu yapmaya...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

geçici bir renk değişimi çözümüdür, maliyet olarak en pahalısıdır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...