Koray Durmuş 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var evimde iki adet wireless modem (airties 205 ve philips sna6500) var modemin bulunduğu oda(airties205) wireless sinyal çok iyi ama diğer odada çekim çok düşüyor arada çok duvar var bende ilimdeki philips sna6500 modemin access point özelliğini kullanmak istiyorum yani iki modemi birbirine bağlamak ve modemi sinyal arttırıcı gibi kullanmak istiyorum ama bu modemin arayüzünden bişi anlaşılmıyor kullanım klavuzu yok internette bile ayrıntılısı yok birde ben firmware güncellemesi yaptım türkçe gitti ingilizce geldi türkçesinide bulamıyorum yani ortada kaldım bi yardım edinde şunu yapalım bilgisi olan varmı bu lanet modemden Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 philips sna6500 modemi normal modem olarak kullansan, airties rt205 i acces point yapsak olmaz mı modemin özelliklerinde olması gerekiyor rt 205 acces point olarak kullanılır ama kablosuz yayına şifreleme yapılmıyor yapılsa dahi wep şifreleme yapılıyor.. kırılması en kolay şifreleme Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 philips sna6500 modemi normal modem olarak kullansan, airties rt205 i acces point yapsak olmaz mı modemin özelliklerinde olması gerekiyor rt 205 acces point olarak kullanılır ama kablosuz yayına şifreleme yapılmıyor yapılsa dahi wep şifreleme yapılıyor.. kırılması en kolay şifreleme Bendeki alt modelde wpa psk var, emin misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 (düzenlendi) Bendeki alt modelde wpa psk var, emin misiniz? rt 205 denedim wep le şifreleme yapabildim.. akşam tekrar deniyeyim ekleme: wpa-wpa2 ile normal modem olarak kulanımda şifreleme yapılıyor acces point yapmaya çalışınca kablosuz sinyal kullanılıyor demişti... 20 Mart 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Durmuş 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 işin doğrusu rt205 iyide bu sna6500 hem biraz yavaş hemde interneti direk buna bağlayınca bu alet sapıtıyo biraz atıyo felan netten düşme yapıyo ama normal wireless olarak kullanınca iyi örneğin kablolu modemi buna bağlayınca iyi yayıyo interneti kesmiyoda ama işin içine internet girince işleri değişiyo bunun işlemcisinde kronik problem var Yorum bağlantısı
Recommended Posts