İçeriğe Yönlendir

Fiesta'ya Sonradan Sunroof Taktırma

Mahmut GENÇ

Recommended Posts

Mahmut GENÇ
(düzenlendi)

merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak

aracına sunroof taktıran oldu mu acaba?

havaların güzelleşmesiyle ah arabamda olsa dediğim şeylerin başında geliyor.

yaptırmak istesek ne yapmamız lazım

serviste takarlar mı

bana maliyeti ne olur?

şimdiden çok teşekkürler

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Serviste takacaklarını sanmıyorum. Ancak bu işi yapan firmalar var (örn:webasto) ancak sunrooflu araçlarla sunroofsuz araçların tavan yapıları farklı. ,,sunroof açtırıken tavanınızdaki tavan korumalarını kestirmeyin

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak

aracına sunroof taktıran oldu mu acaba?

havaların güzelleşmesiyle ah arabamda olsa dediğim şeylerin başında geliyor.

yaptırmak istesek ne yapmamız lazım

serviste takarlar mı

bana maliyeti ne olur?

şimdiden çok teşekkürler

Orjinal gömme sunroof'lar tahminen 3000 tl, dışarı çıkanlar 800 tl..Daha önce iki aracımada kendim taktım. Birinci kural tavan'da saç'tan başka kesinlikle hiç bir direğe, kuşağa müdahale edilmemeli.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Hasan Alparslan

Arkadaşlar, büyüklerim, merhabalar.

Aklıma takıldı, internette ne olduğu belirsiz adamların yorumlarını okuyacağıma sizlere sormak istedim.

Konuyu forumda da araştırmadım, eğer vardı ve mükerrer konu açıyorsam affınıza sığınıyorum.

Bu Webasto marka sunrooflardan 2009 Fiesta'ma uygulatsam, nedir görüşleriniz? Herkes "Sakın, aman yapmayın!" demiş ama, Webasto bu işin en iyisi, "Usta da düzgün yapıyorsa neden olmasın?" diye düşünmek yanlış mı?

Kendinize iyi bakın, saygılar, sevgiler.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arkadaşlar, büyüklerim, merhabalar.

Aklıma takıldı, internette ne olduğu belirsiz adamların yorumlarını okuyacağıma sizlere sormak istedim.

Konuyu forumda da araştırmadım, eğer vardı ve mükerrer konu açıyorsam affınıza sığınıyorum.

Bu Webasto marka sunrooflardan 2009 Fiesta'ma uygulatsam, nedir görüşleriniz? Herkes "Sakın, aman yapmayın!" demiş ama, Webasto bu işin en iyisi, "Usta da düzgün yapıyorsa neden olmasın?" diye düşünmek yanlış mı?

Kendinize iyi bakın, saygılar, sevgiler.

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

El cevap: Zamanında bende heves edip yaptırmak istemiştim. Ama fiestaların tavanlarında bulunan güvenlik barlarının kesilmesi gerekli bu işlemin yapılabilmesi için, bu nedenle kimse yapmaya yanaşmadı. Sunrooflu araçlarda güvenlik barları sunroof gözönüne alınarak konulduğu için sorun olmuyor.Açıkçası bende güvenliğimi tehlikeye atacağı düşüncesiyle vazgeçtim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...