Mahmut GENÇ 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak aracına sunroof taktıran oldu mu acaba? havaların güzelleşmesiyle ah arabamda olsa dediğim şeylerin başında geliyor. yaptırmak istesek ne yapmamız lazım serviste takarlar mı bana maliyeti ne olur? şimdiden çok teşekkürler 19 Mart 2012 tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 Serviste takacaklarını sanmıyorum. Ancak bu işi yapan firmalar var (örn:webasto) ancak sunrooflu araçlarla sunroofsuz araçların tavan yapıları farklı. ,,sunroof açtırıken tavanınızdaki tavan korumalarını kestirmeyin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2012 Paylaş 19 Mart 2012 merhaba arkadaşlar bi kaç sorum olacak aracına sunroof taktıran oldu mu acaba? havaların güzelleşmesiyle ah arabamda olsa dediğim şeylerin başında geliyor. yaptırmak istesek ne yapmamız lazım serviste takarlar mı bana maliyeti ne olur? şimdiden çok teşekkürler Orjinal gömme sunroof'lar tahminen 3000 tl, dışarı çıkanlar 800 tl..Daha önce iki aracımada kendim taktım. Birinci kural tavan'da saç'tan başka kesinlikle hiç bir direğe, kuşağa müdahale edilmemeli. 2 Yorum bağlantısı
Cihan Kalmaz 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Şöyle bir şey buldum. http://www.otocikma.com/parca_goster-otocikmaparca_ford_fiesta_comfort_1.4_tdci_sunroof__komple_sunroof-2401.html Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Şöyle bir şey buldum. http://www.otocikma....nroof-2401.html Çok uzun zamandır satılık bu. .Tütüncü oto 2. sanayide. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Arkadaşlar, büyüklerim, merhabalar. Aklıma takıldı, internette ne olduğu belirsiz adamların yorumlarını okuyacağıma sizlere sormak istedim. Konuyu forumda da araştırmadım, eğer vardı ve mükerrer konu açıyorsam affınıza sığınıyorum. Bu Webasto marka sunrooflardan 2009 Fiesta'ma uygulatsam, nedir görüşleriniz? Herkes "Sakın, aman yapmayın!" demiş ama, Webasto bu işin en iyisi, "Usta da düzgün yapıyorsa neden olmasın?" diye düşünmek yanlış mı? Kendinize iyi bakın, saygılar, sevgiler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Arkadaşlar, büyüklerim, merhabalar. Aklıma takıldı, internette ne olduğu belirsiz adamların yorumlarını okuyacağıma sizlere sormak istedim. Konuyu forumda da araştırmadım, eğer vardı ve mükerrer konu açıyorsam affınıza sığınıyorum. Bu Webasto marka sunrooflardan 2009 Fiesta'ma uygulatsam, nedir görüşleriniz? Herkes "Sakın, aman yapmayın!" demiş ama, Webasto bu işin en iyisi, "Usta da düzgün yapıyorsa neden olmasın?" diye düşünmek yanlış mı? Kendinize iyi bakın, saygılar, sevgiler. Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 El cevap: Zamanında bende heves edip yaptırmak istemiştim. Ama fiestaların tavanlarında bulunan güvenlik barlarının kesilmesi gerekli bu işlemin yapılabilmesi için, bu nedenle kimse yapmaya yanaşmadı. Sunrooflu araçlarda güvenlik barları sunroof gözönüne alınarak konulduğu için sorun olmuyor.Açıkçası bende güvenliğimi tehlikeye atacağı düşüncesiyle vazgeçtim. Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Teşekkür ederim cevap için. Saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts