Ismet Bağırıcıoglu 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Arkadaşlar 2006 focus ghia aracım var. Biraz baktm internette ama bulamadım varmı bildiğiniz bir yer yada elinde olan varsa esp ve ön cam rezistans tuşu satın alabilirim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bu tuşların takıldığı yere göre logosuz düğme bulma şanzımız olur mu? Misal koltuk ısıtma yapıcam logosunu vs reklamcıda stickerla filan halledilir. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bu tuşların takıldığı yere göre logosuz düğme bulma şanzımız olur mu? Misal koltuk ısıtma yapıcam logosunu vs reklamcıda stickerla filan halledilir. Köksal,parçacılara sor bir,ama şansın çok az...Yada bayağı bir kişi tuş almıştı zamanında,belki boş tuşları olan vardır.birisi görürse oda şansına. Arkadaşlar 2006 focus ghia aracım var. Biraz baktm internette ama bulamadım varmı bildiğiniz bir yer yada elinde olan varsa esp ve ön cam rezistans tuşu satın alabilirim Nasıl bir tuş ise yok satıyor.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bu tuşların takıldığı yere göre logosuz düğme bulma şanzımız olur mu? Misal koltuk ısıtma yapıcam logosunu vs reklamcıda stickerla filan halledilir. Köksal, bende iki adet boş tuş var. Önceki focusuma ön cam rezistans ve Esp tuşları takmıştım yerinden çıkan boş tuşlar duruyor, akşam resim atayım sana olursa göndereyim özelden adres ve telefonunu gönder ( Watsapp kullanıyorsan oradan da gönderebilirim resimleri ) olur mu kardeşim.... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Köksal, bende iki adet boş tuş var. Önceki focusuma ön cam rezistans ve Esp tuşları takmıştım yerinden çıkan boş tuşlar duruyor, akşam resim atayım sana olursa göndereyim özelden adres ve telefonunu gönder ( Watsapp kullanıyorsan oradan da gönderebilirim resimleri ) olur mu kardeşim.... Yolladım abi ilgine teşekkürler What up dan alabilirim foto zahmet olmazsa 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Yolladım abi ilgine teşekkürler What up dan alabilirim foto zahmet olmazsa Akşam görüşürüz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Köksal, bende iki adet boş tuş var. Önceki focusuma ön cam rezistans ve Esp tuşları takmıştım yerinden çıkan boş tuşlar duruyor, akşam resim atayım sana olursa göndereyim özelden adres ve telefonunu gönder ( Watsapp kullanıyorsan oradan da gönderebilirim resimleri ) olur mu kardeşim.... Yahu ağam sen varya cansın can.. Yolladım abi ilgine teşekkürler What up dan alabilirim foto zahmet olmazsa Köksal anında çözdüm işini bak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Yahu ağam sen varya cansın can.. Köksal anında çözdüm işini bak Estağfurullah kardeşim ne demek Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Yahu ağam sen varya cansın can.. Köksal anında çözdüm işini bak Abi Allah razı olsun hepinizden, valla anında görüntü yapıyorsunuz. fordclubtr ailesine üye olmak böyle bişey demek ki 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Abi Allah razı olsun hepinizden, valla anında görüntü yapıyorsunuz. fordclubtr ailesine üye olmak böyle bişey demek ki Biz kocaman bir aileyiz. Estağfurullah kardeşim ne demek Ağanın eli tutulmaz. Yorum bağlantısı
Ismet Bağırıcıoglu 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Köksal,parçacılara sor bir,ama şansın çok az...Yada bayağı bir kişi tuş almıştı zamanında,belki boş tuşları olan vardır.birisi görürse oda şansına. Nasıl bir tuş ise yok satıyor.. Aynen 2 yere sordum biri yok dedi biri hiç satmadım dedi . Servisde çalışan biri vardı ona sordum haber veririm varmı yok mu diye dedi ama cevap gelmedi daha eğer sizlerden elonde olan yada bildiği bir yer olan varsa diye bir yazayım dedim Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bu tuşların takıldığı yere göre logosuz düğme bulma şanzımız olur mu? Misal koltuk ısıtma yapıcam logosunu vs reklamcıda stickerla filan halledilir. Kalbimi kırıyorsun Köksal. Senden beklemezdim. Adresini ÖM alayım canım kardeşim.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262395-iv%C4%B1r-z%C4%B1v%C4%B1rlar/ Gerçi bendekiler sanırım işlevsiz kapak ama. Bir bak bakalım.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Kalbimi kırıyorsun Köksal. Senden beklemezdim. Adresini ÖM alayım canım kardeşim.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262395-iv%C4%B1r-z%C4%B1v%C4%B1rlar/ Gerçi bendekiler sanırım işlevsiz kapak ama. Bir bak bakalım.. Kerem cim benim o kapaklarda eksik yok, bana tıklamalık bişey lazım, bilmem anlatabildim mi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Kerem cim benim o kapaklarda eksik yok, bana tıklamalık bişey lazım, bilmem anlatabildim mi Mause (fare) göndereyim sana. Bol bol tıklarsın.. Anladım ama geç oldu. Altta şettirdim zaten. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Mause (fare) göndereyim sana. Bol bol tıklarsın.. Anladım ama geç oldu. Altta şettirdim zaten. Köşelimi ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Mause (fare) göndereyim sana. Bol bol tıklarsın.. Anladım ama geç oldu. Altta şettirdim zaten. Önemli olan niyetmiş Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Bir zamanlar en çok takip ettiğim konulardan biriydi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Bana da Süha'dan bulaştı ve konu buralara geldi işte Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Vay be aradan 3 sene geçmiş eskiden ne güzel buluşmalar yapardık Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Aradığınız tuşlar bunlar mı ? http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Focus-Mk2-05-08-ESP-Switch-Heated-Screen-Switch-With-Surround-/261601646770?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ce8ac58b2 http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-C-MAX-TRANSIT-GREEN-LED-CONVERTED-ESP-TRACTION-CONTROL-TC-SWITCH-/271721887915?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f43e2f8ab Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Aradığınız tuşlar bunlar mı ? http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Focus-Mk2-05-08-ESP-Switch-Heated-Screen-Switch-With-Surround-/261601646770?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3ce8ac58b2 http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-C-MAX-TRANSIT-GREEN-LED-CONVERTED-ESP-TRACTION-CONTROL-TC-SWITCH-/271721887915?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f43e2f8ab aynen herkesin peşinden koştuğu tuslar bunlar Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 (düzenlendi) aynen herkesin peşinden koştuğu tuslar bunlar Servis fiyatlarına göre bedava sayılır o zaman 10 Ocak 2015 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts