İçeriğe Yönlendir

Esp Ve Ön Cam Rezistans Tuşları

Misafir

Recommended Posts

Çağlar Bayur

şahsen mıncıklamadımama, içini açıp yeşil ışığı sağlayan plastiği turuncuya döndürmek lazım gibi

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

şahsen mıncıklamadımama, içini açıp yeşil ışığı sağlayan plastiği turuncuya döndürmek lazım gibi

3.sayfa 43.iletide Murat abinin araçtakiler de füme renk ama onlar kırmızı yanıyor,acaba o da mı öyle bir renk değiştirme olayına mı girdi yoksa o şekilde ayrı bir ürün olarak sipariş edilebiliyor muydu?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

3.sayfa 43.iletide Murat abinin araçtakiler de füme renk ama onlar kırmızı yanıyor,acaba o da mı öyle bir renk değiştirme olayına mı girdi yoksa o şekilde ayrı bir ürün olarak sipariş edilebiliyor muydu?

Gri renkli tuşların ışıkları orjinalinde kırmızı yanar,ayrıca renginin gri olmasıda fiyatını yaklaşık 5 kat artırıyor.bu tuşları bende dahil birçok arkadaşımız uyguladık araçlarımıza,ama sizin olayınız ilk defa yaşandı.bu sorunu oto elektirikçisi halleder bence.

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
(düzenlendi)

Gece olduğu için füme çıkmış.

Onlar gri.

D2pJM.jpg

tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Gri renkli tuşların ışıkları orjinalinde kırmızı yanar,ayrıca renginin gri olmasıda fiyatını yaklaşık 5 kat artırıyor.bu tuşları bende dahil birçok arkadaşımız uyguladık araçlarımıza,ama sizin olayınız ilk defa yaşandı.bu sorunu oto elektirikçisi halleder bence.

Şu an için tek çözüm;mümkünse tabi eğer, içindeki yeşil lambanın kırmızısıyla değiştirmek gibi gözüküyor o zaman.Arka cam tuşunun da yeşil yananını sipariş etsem orda bir bütünlük olcak ama arabaya hakim kırmızı ışıkla uygun olmayacak,bana elektrikçi yolu gözüktü :)

Gece olduğu için füme çıkmış.

Onlar gri.

D2pJM.jpg

evet o resimde ışıktan dolayı baya baya siyah gibi duruyordu tuşlar,k.bakmayın :)

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

+1 Maliyeti 5-10 tl tutar.

teşekkürler,sanayi tarafına yolum düşünce halledicem :)

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

teşekkürler,sanayi tarafına yolum düşünce halledicem :)

o tuşların ampullerinin olduğu kısıma ulaşılabileceğini düşünmüyorum ben söyle bir baktım üst kapak presle kapatılmış sabit gibi geldi.ama emin değilim tabi...bizde lambasını aktif hale getirmek için arkadaki beş ayaktan hangilerine bağlanmış onu çözelim diye ampulun bağlı oldukları ayakları görmek için bakmıştık ama acamadık. pres baskı gibi geldi elektirikci arkadaşa.

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

o tuşların ampullerinin olduğu kısıma ulaşılabileceğini düşünmüyorum ben söyle bir baktım üst kapak presle kapatılmış sabit gibi geldi.ama emin değilim tabi...bizde lambasını aktif hale getirmek için arkadaki beş ayaktan hangilerine bağlanmış onu çözelim diye ampulun bağlı oldukları ayakları görmek için bakmıştık ama acamadık. pres baskı gibi geldi elektirikci arkadaşa.

böyle olucağını tahmin etmediğim için arkasına dikkatlice bakmamıştım,ama benim aklımda kalan da ampül kısmına kolay ulaşılamayacağı.bakalım bi şansımı zorluyum olmadı,2 kırmızı yeşil görüntüye alışıcam :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Hakanın o güzel anlatımından dolayı dayanamadım bugün bende sipariş verdim önümüzdeki hafta elimde olacak.Yalnız takamazsam Hakan yardım bekliyorum senden ona göre :)

Yorum bağlantısı
Altan Berkman

ebayda dahi pahalıysa başka yerde daha ucuz olma ihtimali zor. Ali buraya baktın mı >> Alibaba bu site hakkında ne düşünüyorsun. alışveriş yapılabilir mi?

ben alibaba'dan alışveriş yaptım,sorun yok

double din'i oradan almıştım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ebayda dahi pahalıysa başka yerde daha ucuz olma ihtimali zor. Ali buraya baktın mı >> Alibaba bu site hakkında ne düşünüyorsun. alışveriş yapılabilir mi?

Bende alışveriş yapmıştım, sorun yok, bir bakayım benim siteye, belki satıyorumdur :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakanın o güzel anlatımından dolayı dayanamadım bugün bende sipariş verdim önümüzdeki hafta elimde olacak.Yalnız takamazsam Hakan yardım bekliyorum senden ona göre :)

Öztunç hayırlı olsun....Her türlü yardıma hazırım... ;)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Öztunç hayırlı olsun....Her türlü yardıma hazırım... ;)

Sağol Hakan şimdiden teşekkürler şehir dışımdaydım geç teşekkür edebiliyorum.Düğmeler elime ulaştı ama biraz renk farkı var gibi geldi daha arabada deneyemeden Babam bu sefer arabayla şehir dışına gitti.Gelince bakıp göreceğiz artık.Eğer yapamaz isem mutlaka haber veririm. :) Anadolu yakasındaysan sorun yokta karşıdaysan zor olur gibi geliyor.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sağol Hakan şimdiden teşekkürler şehir dışımdaydım geç teşekkür edebiliyorum.Düğmeler elime ulaştı ama biraz renk farkı var gibi geldi daha arabada deneyemeden Babam bu sefer arabayla şehir dışına gitti.Gelince bakıp göreceğiz artık.Eğer yapamaz isem mutlaka haber veririm. :) Anadolu yakasındaysan sorun yokta karşıdaysan zor olur gibi geliyor.

Rica ederim öztunç ne demek...Renk farkı biraz göz yanılması gibi bir his bence,tuşları yerinde gördükten sonra fikrin değişecek emin ol.ben avrupa tarafındayım sorun yok yani,olmadı ortada buluşuruz artık :biggrin: dediğim gibi bir sıkıntı olursa haberleşelim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

açık gri olan uyar. koyu grilerdeki ton farkı bi ihtimal focus-cmax ton farkından. yada üretim yerinden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Ya ben bu konuyu nasıl görmemişim.... :unsure2:

Benim araça baktımda mubarek hepsindi fiş var ... içeride sol ve sağ tarafta'da fiş var (koltuk ısıtma sanırsam)

ilk fırsatta bende şu tuşların bi siparişini vereyim :)

gerçek esp miz olmasada,görsel esp miz olur... :D

Zalim ford ! sen tut onca tesisatı çek,boşta bırak... :bambam:

resimsy.jpg

resim056.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ya ben bu konuyu nasıl görmemişim.... :unsure2:

Benim araça baktımda mubarek hepsindi fiş var ... içeride sol ve sağ tarafta'da fiş var (koltuk ısıtma sanırsam)

ilk fırsatta bende şu tuşların bi siparişini vereyim :)

gerçek esp miz olmasada,görsel esp miz olur... :D

Zalim ford ! sen tut onca tesisatı çek,boşta bırak... :bambam:

Oooo cengiz sen çok geç kalmışsın :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Oooo cengiz sen çok geç kalmışsın :biggrin:

Bu aralar lastik jant işiyle baya bi uğraştım ya ....bu konu gözümden kaçmış.... :D

Ya bu en şağ taraftaki 2 adet kablosu onan yer ne için yapılmış :unsure2:

bir resimde gördüm aux girişi var...öyle bişe olabilirmi acep :unsure2:

Yorum bağlantısı

Bu aralar lastik jant işiyle baya bi uğraştım ya ....bu konu gözümden kaçmış.... :D

Ya bu en şağ taraftaki 2 adet kablosu onan yer ne için yapılmış :unsure2:

bir resimde gördüm aux girişi var...öyle bişe olabilirmi acep :unsure2:

Neyse hadi sonunda buldun ya konuyu oda yeter :biggrin:

O en sağdaki yer orjinalinde hava yastığı düğmesi diye hatırlıyorum.ama mesela murat abi eski EPA'sına aux ve usb girişi yaptırmıştı,teypten kablo çekerek. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...