Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) 4 mart buluşmasında sühanın aracında gördükten sonra,hemen fordburadadan alper beye siparişini verdiğim tuşlar cuma günü elime ulaştı ve dünde takmak nasip oldu.biraz endişelerim vardı acaba parkları açınca tuşlardaki simgelerde aydınlanacakmı diye,olmazsa soket alınacak hat çekilecek gibi gerçi herşeyi göze almıştım artık akrabam oto elektirikçisidir kendisine gittim müşterisi vardı.bende o arada boş tuşları çıkarım hazır olsun dedim,tuşlar elime gelip arkasındaki soketi görünce havaya uçtum acaba elektirik varmıdır dedim hemen yeni tuşları taktım,parkları açtım elektirikte vardı tamamen havaya uçtum. böylelikle işi kendi kendime halletim,ustamlada geriye çay içmek kaldı. 12 Kasım 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baran Ekici 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hayırlı olsun, benim gözüme de orası çok boş görünüyor, benim de almam lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 4 mart buluşmasında sühanın aracında gördükten sonra,hemen fordburadadan alper beye siparişini verdiğim tuşlar cuma günü elime ulaştı ve dünde takmak nasip oldu.biraz endişelerim vardı acaba parkları açınca tuşlardaki simgelerde aydınlanacakmı diye,olmazsa soket alınacak hat çekilecek gibi gerçi herşeyi göze almıştım artık akrabam oto elektirikçisidir kendisine gittim müşterisi vardı.bende o arada boş tuşları çıkarım hazır olsun dedim,tuşlar elime gelip arkasındaki soketi görünce havaya uçtum acaba elektirik varmıdır dedim hemen yeni tuşları taktım,parkları açtım elektirikte vardı tamamen havaya uçtum. böylelikle işi kendi kendime halletim,ustamlada geriye çay içmek kaldı. Deneseydin.. belki çalışırdı 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Deneseydin.. belki çalışırdı Esp li aracımız olmadığı için bizimki avuntu mehmet abi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hayırlı olsun. altında soket olması ghia nın bir avantajı Yorum bağlantısı
Emre Cetin 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Güzel durmuş iyi günlerde kullanın böyle ufak dokunuşlar insanı mutlu edebiliyor . Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hayırlı olsun. altında soket olması ghia nın bir avantajı Saol süha sayende oldu biraz.nasıl yani focus trend de yokmu bu tesisat ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Esp li aracımız olmadığı için bizimki avuntu mehmet abi Valla ford bu.. bakarsın yanlışlıkla koymuştur.. Ciddiyim.. Deneyin 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Ben bunu tam anlamadım. Araçta aslında ESP yok, ama tuşu oldu. Böyle birşey mi yapıldı? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Görsel modifiyeniz hayırlı olsun Ben bunu tam anlamadım. Araçta aslında ESP yok, ama tuşu oldu. Böyle birşey mi yapıldı? Öyle olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Valla ford bu.. bakarsın yanlışlıkla koymuştur.. Ciddiyim.. Deneyin Mehmet abi denedim bırakırmıyım hiç sadece tuşların ışığı yanıyor,esp de off yazan yerde bir hareket yok,aynı şekilde ön cam rezistans tuşuda öyle. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hakan abi ne kadar mış tuşlar? bana da bi esp tuşu lazım madem hat çekili alıp takayım bari? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hakan abi ne kadar mış tuşlar? bana da bi esp tuşu lazım madem hat çekili alıp takayım bari? Fatihcim linki veriyorum http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=673 Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Arabayı bir yabancının sürdüğü durumlarda lüzumsuz bir araca aşırı güven durumuna neden olup tehlike arz etmesin bu mod. Gerçi fordlar genlerinden esp li demi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Arabayı bir yabancının sürdüğü durumlarda lüzumsuz bir araca aşırı güven durumuna neden olup tehlike arz etmesin bu mod. Gerçi fordlar genlerinden esp li demi Yok ibrahim bey merak etmeyin,sizinde dediğiniz gibi gen sağlam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hakan'cım merhabalar ve hayırlı olsun güzel olmuş valla, birden benimde alıp takasım geldi de şeyi sormak isterim; benim araçta 2006 focus Tdci Ghia Sedan, bu araçlarda zaten ESP var değil mi? yanlış bilmiyoruz umarım. Birde bu anahtarları takınca ve esp varsa bastığımız zaman devre dışı bırakma falan olmaz değilmi? bilgin varsa veya bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) Hakan'cım merhabalar ve hayırlı olsun güzel olmuş valla, birden benimde alıp takasım geldi de şeyi sormak isterim; benim araçta 2006 focus Tdci Ghia Sedan, bu araçlarda zaten ESP var değil mi? yanlış bilmiyoruz umarım. Birde bu anahtarları takınca ve esp varsa bastığımız zaman devre dışı bırakma falan olmaz değilmi? bilgin varsa veya bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Teşekkürler..... Serhan abi merhaba,teşekkür ederim darısı size diyelim o halde.bu tuşlar şuanda sadece görsel olarak işlevsellik yapıyor,yani tuşa basınca iptal yada aktif olma gibi bir olayı yok.tuşta sadece elektirik var parkları açınca yanıyorlar o kadar. 12 Mart 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Saol süha sayende oldu biraz.nasıl yani focus trend de yokmu bu tesisat ? Hayirli olsun abi evet abi trendlerde o soket yok bendede o tuslar var ama isigi yanmiyor tesisat cekmek gerekiyor Yorum bağlantısı
Fatih Ada 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Fatihcim linki veriyorum http://www.fordburad...?git=9&urun=673 benim almam gereken direkt olarak bu dimi abi? Yani siyah renk diye belirtmiş ya burada? Sen hangi renk aldın? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) benim almam gereken direkt olarak bu dimi abi? Yani siyah renk diye belirtmiş ya burada? Sen hangi renk aldın? Evet o fatih,zaten renk standart. 12 Mart 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) Hayirli olsun abi evet abi trendlerde o soket yok bendede o tuslar var ama isigi yanmiyor tesisat cekmek gerekiyor İlteber teşekkürler.açıkcası benim arabadada öyle var olduğunu sanıyordum,görünce şaşırdım.ya bu fordların ne yaptığı belli değil mehmet abinin dediğin gibi. 12 Mart 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Tuşu nasıl söktünüz acaba bende yapmak istedim.Peki 4 adet yer var onların hepsini doldursak cok güzel olur 4. ne acaba 2sininde linkini verirmisin Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Güzel durmuş iyi günlerde kullanın böyle ufak dokunuşlar insanı mutlu edebiliyor . Teşekkürler.etmezmi hemde nasıl. Tuşu nasıl söktünüz acaba bende yapmak istedim.Peki 4 adet yer var onların hepsini doldursak cok güzel olur 4. ne acaba 2sininde linkini verirmisin Tuşları çıkarmak çok basit,ince uçlu bir tornavida bu iş için yeterlidir.valla ben 4. kutuda ne var bilmiyorum işte buda 2.ci düğmenin linki http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=545642 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hakan hayırlı olsun, baya güzel olmuş, bendede esp nin soketi vardı, ön camınki yoktu, Oktay sağolsun halletti. Maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Güzel olmuş gerçekten, bende Fiesta' nınkini aradım bulamadım, esp kablosuda içerde çekili aslında, gerisi yok ama Fiesta ST esp tuşu gören-duyan olursa bana haber versin lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts