Servet Aydın 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Nihat Hesap numaranı niye göndermedin ?? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Nihat Hesap numaranı niye göndermedin ?? Servet abi, nisan ayının ilk haftası göndereceğim öyle konuşmuştuk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 ufacık gözükür, ciddi saat harcatır, benim focusta ampülü patlamış, hala ellemedim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Sigara içmediğimden sorun yok ledi öyle bir ayarlayacaksınızki hafiften teybe ve vites koluna loş bir ışık verecek, bu şekilde sorun olmaz, ben parka bağladım, yolda bu kısmın karanlık olmaması lazım, birşey alırken görünmüyor, tavan lambasında 48 led olduğundan açınca dışarsı hiç gözükmez zaten normalde de bu lamba açılınca yolu görmek zorlaşır, bu sebeble led olayı faydalı, göz almadan bu vites kısmını aydınlatmak süper, bende 2 led var, daha geniş aydınlatıyor ama ayarı tam yaptım. Submarini mutlaka yapacağım ama ayrı bir devre kesici anahtar koyma konusunda kararlıyım. Normalde park ile yanacak ama gerektiğinde kapatabilmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 ufacık gözükür, ciddi saat harcatır, benim focusta ampülü patlamış, hala ellemedim Abi, benim ilk planımda cd çaları sökmek yoktu. Kalorifer yön düğmesinin halatı arkadan çıkınca cd çaları sökmek zorunda kaldım çok zamanımı aldı. Aparat olmadığı ve cd çaların sol üst köşenin kilitsiz olduğunu bilemdiğim için çok uğraştım. cd çalarıda çay kaşığı ile söktüm ter boşaldı sökene kadar. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 :blush: Alışkanlık işte. Bırakmak zor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Servet abi, nisan ayının ilk haftası göndereceğim öyle konuşmuştuk Sen gönder kalsın kenarda Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim... :) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan 23 Mart 2012 Paylaş 23 Mart 2012 Güle güle kullanın ama mustafa'^ya katılıyorum bırakırsanız çok daha iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 30 Nisan 2012 Yazar Paylaş 30 Nisan 2012 12 Volt şarj soketini BMC ye sipariş vermiştim, bugün haber geldi ve gidip aldım. Montajını henüz yapamadım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Nihat bunu nereden aldın.. Kaça aldın... Ben kapaklısını bulamadım buralarda.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Nihat bunu nereden aldın.. Kaça aldın... Ben kapaklısını bulamadım buralarda.. Abi İzmir pınarbaşı 5. sanayi sitesi bmc yetkili servisi çakmak otomotivden 15,00 TL ye aldım. KDV almadılar. Bu parça bmc fabrika stoklarında yoktu önce üreticiden sipariş ettiler daha sonra servise sevk ettiler bende servisten aldım. İstersen bendekini sana göndereyim veya senin için sipariş vereyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hımm.. BMC.. BMC parçası satanlara bakacağım.. bulamazsam senden rica ederim bir tane.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2012 12 Volt şarj soketi montajını bugün yaptım. Şarj soketinin turuncu/kırmızı çerçevelisini bulamadım, bulursam değiştireceğim. Daha sonra yapacağım kültablası gizli aydınlatma için uç hazırladım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Nihat çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. İkinci çakmaklık bana da çok lazım oluyor.. Eski aracıma yapmıştım.. Buna da yapacağım.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Teşekkür ederim abi... Çok uğraştırdı ama dediğin gibi güzel oldu. 39. iletide eklediğim ilk resimdeki kutu üzerinde parça ile ilgili tüm bilgiler mevcut. Parçayı bulamazsan ben yardımcı olurum abi... Yorum bağlantısı
Bekir Diri 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 (düzenlendi) öncamdaki dikiz aynasının o tavana yaptığınız küçük nokta kadar olan yeşil ışığın tam ne işe yaradığını anlayamadım ? vites topuzuna falanmı ışık tutuyor ? ilk sayfada vites topuzundaki rakamlarda ışıklı gibiydi ? http://www.ozyurek.org/sub/sub.htm bu linkteki olayı anlatmak istemiştim 17 Haziran 2013 tarihinde Bekir Diri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Gece, teyp ve vites bölgesine loş bir ışık verir.. Normalde ışığı görmezsin bu sebeple göz almaz.. Ancak ışığın geldiği noktaya bir not kağıdını tuttuğunda üstündeki notu oluyabilirsin.. Ben çok severim. Düğünden sonra buna da yapayım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts