Mahmut Şahin 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 oktay abi ellerine sağlık. yine döktürmüşsün. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Ellerine sağlık abi.Sana yakın olmak varmış.Süper. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Ayrıayrı teşekkr ediyorum.Bu aracı işçilik malzeme dahil 200tl ücret ile yaptım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 İstanbul da, anca bu rakama, patlamış 2 led değişirler di. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Ustam burası Ankara bu fiyatı duyan kaçıyor genelde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Kapılara gecikmeli yanma / sönme yapılabilir miydi acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Kapılara gecikmeli yanma / sönme yapılabilir miydi acaba? Kullanıcı isteseydi rahatca yapılırdı.Fakat bu tarz ayrıntılara önem veren bir araç sahibi kullanıcı değildi.Görüntü şekil olsun ona yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 elinezi sağlık güzel bi iş çıkmış ortaya hem görsel hem maddesel Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2012 Yazar Paylaş 5 Mart 2012 Oktay abi ellerine sağlık. Adres alayım Teşekkür ediyorum. Bilğilerim burada yazıyor. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/218874-is-degisikligi/page__st__80 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2013 Yazar Paylaş 2 Aralık 2013 (düzenlendi) Sivas'tan bir arkadaşımızın aracının km göstergesi,kalorifer dügme aydınlatması,düğmeler,far anahtarı,tavan ve aynalık aydınlatması komple değişti.Rabbimin izni ile bitirebildiğim çalışmadan ortaya çıkan sonuçlar böyle. Cam açma düğmesinin hali böyle idi temizlendi ve ledler kırmızı yapıldı takıldı. Arka cam açma düğmesi ledi. Aynalık ledleri.Tavan ledini sanırım resimlememişim. Far anahtarı. Gösterge içine smd5050 ledlerden kadrandaki sayıların altına gelecek şekilde dizdim. Kadranda sayıların üstlerindeki çizğileri ve bazı şekilleri kırmızı görünecek şekilde Arkadaşımızın isteği üzerine renklendirdim ve ortaya bu şekilde sonuç çıktı. İbreler beyazdı ve kırmızıyı istediğim gibi alamadım ve bende beyazı kazıyıp ibrenin alttaki yansıtıcı yerini kırmızıya boyadım. Sonuç bu oldu.Yol bilgisyarı beyaz ledler ile aydınlandı. 2 Aralık 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts