İçeriğe Yönlendir

Benzin Depom Delik.

Hamdi Bekiz

Recommended Posts

Hamdi Bekiz

geçenlerde arabayı sol taraf üzerine biraz meyilli bırakmıştım.sabah baktım arabanın altında bir sarılık var.bu nedir derken anlamam fazla uzun sürmedi aracım depodan benzin akıtıyor.hemen ustaya gösterdim lifte kaldırdılar ve deponun üst tarafında bir çatlak olduğu görüldü ve buradan benzin akıtıyor.oaraya macun yapıştırıcı sürdüler fakat bu sabah tekrar baktım yeniden bir akıtma var.sanırım artık kaynak yaptırmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Benzin depoları artık plastik, petrol ve türevi ham maddelerden v.s. üretiliyor diye biliyordum. Bu arada deponun yenisi ne kadar? Bence şakaya gelmeyecek bir parça. Değiştirmekte fayda var ;)

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Geçmiş olsun yeni depo takmanız daha güvenli olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hamdi Bekiz

yeni depo tahminim 1.000 tl den aşağı değildir.

onun için o şıkkı eledim.inşallah kaynak yaparlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Benzin depo plastiği ile 3 ay uğraştım, en sonunda Dolapdere de bir ustayı tavsiye ettiler, oraya yolladık yaptırdık, sıfırına yakın para laıyor ama, çıkmacıdan bakın, tamir ile boşuna para/zaman harcamayın derim

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun..Tamir işi zor diye biliyorum.Ancak nasıl çatlamış onunda araştırılması lazım.

Yorum bağlantısı
Misafir

deponun kaynak yapılması herzaman tehlikelidir.

hurdacılardan çıkma depo bulunması en mantıklı.

eskiler sabun ve yumurtanın akını karıştırıp macun kıvamında sürerlerdi depo kaçırmazdı ama geçici süre için bir de plastikte tutarmı bilmiyorum.

bence parça değişimi mantıklı.

allah korusun tehlikeli iş.

kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Hamdi Bekiz

depom plastik değil demir depo..

kaynak tutmaz demeniz onun içinmi yoksa gerçekten demir depolarda kaynak tutmazmı.

Yorum bağlantısı
Misafir

kaynak tutar ancak deponun metalinin emdiği yakıt kaynak esnasında tutuşacaktır.

gazaltı kaynakları denilen bir kaynak var sanırım onunla yapılacak bir iş bunu sanayide yapan ustalar iyi yerler var net olarak onlara sorun lütfen

araç üzerinde dedğil sökülüp yapılması gerektiğini biliyuorum o kadar.

size tekrar kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ

Geçmiş olsun. Zor bir durum. Tüp taktırın oda bir çözüm.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...