İçeriğe Yönlendir

Konya'daki Ford Özel Servisleri

Nuri Güngör

Recommended Posts

Erdal Köse

Merhabalar Konya yetkili veya özel servis olarak 2 yere gittim. Ve her ikisindende memnun kalmadım. Örnek verecek olursak Alt takım bilyalar için Özel servise gittim. Usta sağolsun 4 amortisör, Motor takozu gibi motor alt kısmındaki parçaları sadece değiştirmiş. Usta demiyorki ben bunları değiştirdim bir test sürüşüne çıkayım demiyorlar. İşlem bittikten sonra bindim yine aynı şangır şungur ses geliyor tekrar çıkmamla girmem bir oldu. Anlattım ustanın bana dediği Ford'un genel kronik sorunu dışardan içeri ses alır. Yuhh dedim bu kadarda olmaz. Çıktım ve bidaha gitmedim o servise. Başka servise götürdüm o arkadaşta arka bilyaları değiştirdi ses ordan geliyor diye baktım oda test sürüşüne çıkmadı bin dedim ustaya. Bi sesi dinleyin ona göre diye. Bir tur attık geldik balatalardan geliyor dedi ses. Açtı balatalara 2-3 çekiç vurdu ses düzeldi bu kadarmı zor bir test sürüşüne çıkmak. Konyada birdahaki servise Öz Forda gitmeyi düşünüyorum bende. Birde orayı deneyelim bakalım. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Uğur Sürgit

Arkadaşlar Mavi Fordu da biliyorum, Özfordu da. ( çok dağınık çalışıyor , kıçı dağınık adamların)

Size arkadaş tavsiyesi AYNA FORD zafer sanayiide. Sahibi Rasim Usta, kalfalar ise başta Mehmet olmak üzere Ford Servisten çıkma.

Beni ilgilendiren tarafı ise şu dur :

Benim gibi aşırı kıl ve titiz müşteriyi memnun etmeyi başardılar.Ufak tefek şeylerden para almadı Rasim ve en önemlisi HER GELDİĞİMDE ARACI ALIP TEST SÜRÜŞÜ YAPTI.

Tavsiye ederim Rasim ve Mehmet'e selamımı söyleyin

Saygılarımla

Merhabalar Konya yetkili veya özel servis olarak 2 yere gittim. Ve her ikisindende memnun kalmadım. Örnek verecek olursak Alt takım bilyalar için Özel servise gittim. Usta sağolsun 4 amortisör, Motor takozu gibi motor alt kısmındaki parçaları sadece değiştirmiş. Usta demiyorki ben bunları değiştirdim bir test sürüşüne çıkayım demiyorlar. İşlem bittikten sonra bindim yine aynı şangır şungur ses geliyor tekrar çıkmamla girmem bir oldu. Anlattım ustanın bana dediği Ford'un genel kronik sorunu dışardan içeri ses alır. Yuhh dedim bu kadarda olmaz. Çıktım ve bidaha gitmedim o servise. Başka servise götürdüm o arkadaşta arka bilyaları değiştirdi ses ordan geliyor diye baktım oda test sürüşüne çıkmadı bin dedim ustaya. Bi sesi dinleyin ona göre diye. Bir tur attık geldik balatalardan geliyor dedi ses. Açtı balatalara 2-3 çekiç vurdu ses düzeldi bu kadarmı zor bir test sürüşüne çıkmak. Konyada birdahaki servise Öz Forda gitmeyi düşünüyorum bende. Birde orayı deneyelim bakalım. 

Arkadaşlar Mavi Fordu da biliyorum, Özfordu da. ( çok dağınık çalışıyor , kıçı dağınık adamların)

Size arkadaş tavsiyesi AYNA FORD zafer sanayiide. Sahibi Rasim Usta, kalfalar ise başta Mehmet olmak üzere Ford Servisten çıkma.

Beni ilgilendiren tarafı ise şu dur :

Benim gibi aşırı kıl ve titiz müşteriyi memnun etmeyi başardılar.Ufak tefek şeylerden para almadı Rasim ve en önemlisi HER GELDİĞİMDE ARACI ALIP TEST SÜRÜŞÜ YAPTI.

Tavsiye ederim Rasim ve Mehmet'e selamımı söyleyin

Saygılarımla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ercan Koç

arkadaşlar benim 2013 ford fiestam var bi sorun vardı tekleme sorunu konyada götürmedigim yer kalmadı sonradan ÖZFORD servisine götürdüm abi adamlar fordun uzmanı olmuş sadece onlar çözebildi öyle aşırı bi ücret almadılar saolsunlar egerki fordunuz varsa o yol size ÖZFORDDAN geçsin gerçekten çok memnunum HERKESE TAVSİYE EDERİM 

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Arkadaşlar Birim forda gitmeyin de hangisine giderseniz gidin. Babamın kaza yapan focusunu oraya götürdüm sırf özel servis iyi bakar yapar diye ama adamlar küflü vida basmışlar görünen yerlerine sonra söylediği tarihten çok çok sonra teslim ettiler. Bi de bizim arabayi karşı tarafın sigortasi yaptırmıştı. Hesaba para yatınca 50 kere aradılar. Yani normal bi tamirhane gibi çalışıyorlar.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Dündar Öcal

Bende Geçen hafta yaşadıgım bir olayı anlatayım. Arabam hararet yaptıgı için Herford'a gittim. Usta denilen ama benim çırak olarak bile görmedigim adam kaputu acıp motoru calıstırıp bunun devirdaim i bitik termostatı bitik dedi.

Herneyse tamam dedim sorun neyse halledelim ne zaman müsait olursunuz ben burda bekleyeyim olmazsa dedim. Arabaya yarın sabah bakarız sonra sizi ararız dediler.Eyvallah deyip arabayı bırakıp cıktım.

1.5 saat geçmedi arkadaşlar aradılar ve devirdaim pompasında problem yok termostatı degiştirdik dediler ama sorun hallolmadı dediler biz yapamıyoruz tüpcüye gidicek araç denildi. Onada eyvallah.

Servise gittigimde aracın Radyotör su bidonu, termostat ve ismini hatırlamadıgım bir parçayı degiştirip 150 tl para aldılar. Parasında değilim ama yarım yamalak iş yapıp atıp tutmaları beni sinirlendirdi bir hayli.

Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

Bayford Bayram usta. Eskiden öz ford da idi simdi kendi yerini açtı benim selamımı da söyleyebilirsiniz. Gercek esnaftir.

Bayram abi iyidir. Ozforddan bayforda gecti onu takip ettik oradan sonrada Karatay sanayide bi yer açtı.ucret konusunda Ozford,bayford,herford,hasford vs vs. ayarlanir. Ama Konya icin söylüyorum ustalar geziyor genelde bir sene Özfordda alıştığım işçiliğini beğendiğim usta diger sene yok. Bakiyorum bayforda geçmiş oradanda baska yere.Aracim ford degil ama hala yanina uğradığım Bayforddaki Musa usta var iyidir, ustadır.Benim selamimi forumun bilgisini verin yardımcı olur.Esnaf olarakta Konyada bence Bayram abidir.Her türlü yardimci olur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Volkan Metli

arkadaşlar ford konusunda iyiyim. şöyle güvenebileceğimiz iyi bir usta bilen var mı? tavsiyesi olan?

Yorum bağlantısı

arkadaşlar ford konusunda iyiyim. şöyle güvenebileceğimiz iyi bir usta bilen var mı? tavsiyesi olan?

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
süleyman göker

aynen iyi bir ford ustası var mı güvenebileceğimiz ? çoğu usta  kendisi yapmıyor işi, çıraklara yaptırıyor. 

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...