Mustafa Karabulut 25 Ekim 2012 Paylaş 25 Ekim 2012 daha fazla ve daha profesyonel çekilmiş fotolar isterizz 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ekim 2012 Yazar Paylaş 26 Ekim 2012 daha fazla ve daha profesyonel çekilmiş fotolar isterizz en yakın zamanda Yorum bağlantısı
Necat Ertan 27 Ekim 2012 Paylaş 27 Ekim 2012 Atatürk mahalesinin neresinde oturuyorsunuz? Cuma pazarı aşağısındaki Ata Camii yan sokağındayım. Siz neredesiniz? Yorum bağlantısı
Altan Berkman 27 Ekim 2012 Yazar Paylaş 27 Ekim 2012 (düzenlendi) Cuma pazarı aşağısındaki Ata Camii yan sokağındayım. Siz neredesiniz? Seyıt Şanlı lisesinin önünden ve EVKA-4'e giden yolun izerinde yeni yapılan binalar var;o binalarda 27 Ekim 2012 tarihinde Altan Berkman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 araç harika olmuş yapım aşamaları ve zevkler çok iyi taktırdığınız lcd müzik sistemi connecte de uyarmı acaba birde nerden getirdiniz? Yorum bağlantısı
Buğra Kaya 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 (düzenlendi) kapı altı lazer uygulamısını ilk defa gördüm güzel ve değişik olmuş orjinalden çıkan direksiyon üstündeki metalleri alabilirim lazım değilse 20 Ocak 2013 tarihinde Buğra Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Altan Berkman 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 araç harika olmuş yapım aşamaları ve zevkler çok iyi taktırdığınız lcd müzik sistemi connecte de uyarmı acaba birde nerden getirdiniz? teşekkürler connecte uyarmı bilmem aldığım sitenin linkini vriyorum http://www.aliexpress.com/snapshot/107083221.html kapı altı lazer uygulamısını ilk defa gördüm güzel ve değişik olmuş orjinalden çıkan direksiyon üstündeki metalleri alabilirim lazım değilse o dediğiniz metalleri çıkarmadım carbonları ustüne uyguladım Yorum bağlantısı
Altan Berkman 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Maşallah İzmir de toplanılmıyor mu ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238266-ustaeller-yeni-yerinde2subat-ctesi-saat1500de-acilisimiza-bekliyorz/ Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 evet uzun süredir beklediğim arka difüzörü İ.Göksel Yaman gönderdi motajı ise İzmir Ustaeller'de yapıldı Sabri Ustama teşekkürler Altan Egsozu ne zaman yapacaksın böyle olmamış, doldurman lazım.. Difüzörsüz egsoz, egsozsuz difüzör olmaz 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 20 Ocak 2013 Yazar Paylaş 20 Ocak 2013 Altan Egsozu ne zaman yapacaksın böyle olmamış, doldurman lazım.. Difüzörsüz egsoz, egsozsuz difüzör olmaz en yakın zamanda kanka 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Ocak 2013 Paylaş 20 Ocak 2013 Hayırlı olsun.Bide egsoz işlemi de yapıldı mı tadından yenmez.... 1 Yorum bağlantısı
Can Kalkandelen 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 teşekkürler connecte uyarmı bilmem aldığım sitenin linkini vriyorum http://www.aliexpres.../107083221.html transit yazdığına göre connect de gecerlidir diye düşünüyorum bir kaç soru sorucam acaba kullanımı türkçe oluyormu ? Gps 'de türkiye haritası varmı ? kargo ile beraber TL fiyatı ne kadar ? Yorum bağlantısı
Altan Berkman 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 transit yazdığına göre connect de gecerlidir diye düşünüyorum bir kaç soru sorucam acaba kullanımı türkçe oluyormu ? Gps 'de türkiye haritası varmı ? kargo ile beraber TL fiyatı ne kadar ? türkçe oluyor haritada var burada kesin gümrüğe takılır bana cihazı ailem BG'den getirdi Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ocak 2013 Yazar Paylaş 26 Ocak 2013 (düzenlendi) bende aldım difüzörü fakat tampon yok ortada benimki eski kasa olduğundan yeni kasanın tamponu alıcaz vs vs merak ettim arka tamponun yeni halini tam dik olarak arkadan çekebilirmisin altan abi ? çekerim kardeşim ama artık yarına kaldı 26 Ocak 2013 tarihinde Altan Berkman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 Hayırlı olsun difüzör yakışmış güle güle kullan. bende mi alsam napsam 1 Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 RS' e başlandı mı bitmez modifiye, şimdi de arka difüzöre göre çift egzoz gerekiyor bence ama ikisi de bağlantılı olacak, kışın soğuk havalarda birinden beyaz duman çıkıyorken diğerinden çıkmayacak şekilde değil ben de görüşmek isterim.bostanlıdayım Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ocak 2013 Yazar Paylaş 26 Ocak 2013 RS' e başlandı mı bitmez modifiye, şimdi de arka difüzöre göre çift egzoz gerekiyor bence ama ikisi de bağlantılı olacak, kışın soğuk havalarda birinden beyaz duman çıkıyorken diğerinden çıkmayacak şekilde değil ben de görüşmek isterim.bostanlıdayım Levant bey yalnız RS değil bu ST'dir egzosta gelince oda yapılacak ama önce başka projeler var Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ocak 2013 Yazar Paylaş 26 Ocak 2013 abi çok da güzel eksoz buldum... sanada tavsiye ediyorum; IMG_1375 by bektastalay7981, on Flickr çift çıkışlı düşünüyorum Bektaş ama yine de bilmiyorum fiyat nedir kardeşim? Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ocak 2013 Yazar Paylaş 26 Ocak 2013 hayırlı olsun kardeşim ama fiyat biraz fazla gibi bir de montajda var Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Ocak 2013 Yazar Paylaş 26 Ocak 2013 ka style diye biyer var oraya bak bi abi 402 Sk. No:37/1 3. Sanayi sitesi Kazım Dirik Mah. Kazımdirik Bornova İzmir Türkiye teşekkürler kardeşim Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Levant bey yalnız RS değil bu ST'dir egzosta gelince oda yapılacak ama önce başka projeler var kusura bakmayın, ST diyecektim, dalgınlığımı affedin. Egzozlar olunca da süper olacak. allah kaza bela vermesin nazardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Altan Berkman 31 Ocak 2013 Yazar Paylaş 31 Ocak 2013 Bi-xenonları da taktık arkadaşlar önümüzü görmüyormuşuz harika ötesi bir aydınlatması var fotoları en yakın zamanda yükleyeceğim Yorum bağlantısı
Necdet AKTARI 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 elinize sağlık... bir tek kapı eşiğindeki o ford hologramını anlamadım ben... Yorum bağlantısı
Recommended Posts