İçeriğe Yönlendir

''Plasti Dip'' Güzel Bir Ürün

Mehmet Pınar

Recommended Posts

Cihan Tiftik

Hadi hayırlı olsun. Bu haftaki koşturmadan dolayı Semih'e gönderemedim parayı. Kaçırdık yani,ama ilk fırsatta alacam ben de. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ürün üzerinde elinize veya vücudunuzun herhangi bir uzvuna püskürtmeyin ibaresi var mı? :D

Yakıt filtresine sıksam izolasyon açısından faydası olur mu acaba?

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

"Danger. Extremely flammable. Vapor harmful. Irritates eyes, Skin and respiratory tract. Contents under pressure." yazıyor :) Yani her türlü tehlikesi var diyor sanırsam :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

eee bir zahmet, sprey yaparken çakmak yakmayalım, burun damlası gibi de kullanmayalım, kağıt kahve bardağına, dikkat sıcak yazma lüzumu hissedilen tüketici kitlesini düşününce, bunların yazılması normal tabiii

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Şişeleri atmayın, boşlar benim. Hepsinden arta kalan ile bir şişe yapmak istiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Başka gelen giden yok sanırım bir sormak lazım kargo şirketine.Gerçi gelsede şu an yapacak birşey yok araç çıkmadan ama

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Benimkilerde ulaşmadı daha.Çokta acelesi yok.Ben havalar biraz ısınınca uygulayacağım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Benimde geldi, bu havada birşey yapamayız ama gelince egomuzu tatmin ettik sadece. :D

Yorum bağlantısı
Enis Kuyucu
(düzenlendi)

ben yeni gördüm bende alacağım 2 adet beyaz sipariş bitti mi Semih bey.. geç kaldık galiba

tarihinde Enis Kuyucu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Benim üründe geldi.Şimdilik beklemedeyim.İlk fıs fısı kim yapacak bakalım. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Benim üründe geldi, hafta sonu eve gidince alırım artık, burda havalar süper, o yüzden şimdi elimde olsa anında uygulamıştım :)

Bu arada Semih, teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hepiniz iyi günlerde kullanın. Uygulamalar ile ilgili bir konu açalım. Güzel fotoğraflar ile süsleyelim. :good1: Kullanım aşamalarını lütfen dikkate alın paranız çöpe gitmesin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Evet genel bir konu olsun.Bütün uygulamalar o başlıkta toplansın bence de güzel olur

Yorum bağlantısı
Enis Kuyucu

İzmirdemiş.. geç farkettim.Satıldığı yere uğrucam artık ... uygulamaları görelim bakalım

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

İzmirdemiş.. geç farkettim.Satıldığı yere uğrucam artık ... uygulamaları görelim bakalım

Sorunuzu görmemişim pardon. :good1: Şuan için toplu alışveriş durumumuz sonlandı. Dediğiniz gibi elden alabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:mamba: tüh , spreyleri karıştırmışız, akrilik boya yazanı almışız yanımıza :seytan:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

:mamba: tüh , spreyleri karıştırmışız, akrilik boya yazanı almışız yanımıza :seytan:

Sen sıkacaksan hayır demem. :friends:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...