İçeriğe Yönlendir

''Plasti Dip'' Güzel Bir Ürün

Mehmet Pınar

Recommended Posts

Akan Belen

Çağlar abi birde vernik atsan şu ürünün üstüne acaba nasıl oluyor bir görsek.Siyah parlak siyah olmazmı ki :fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

deneyeceğim ama tahminim, verniğin değdiği yer akar gider...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Arkadaşlar bu davlumbazlara uygulanan sprey hakkında bilgisi olan varmı? Yol sesine faydası olur diye anlıcanız....

Yorum bağlantısı
Murat Altındal
(düzenlendi)

bir daha ki partda ben de varım :)

tarihinde Murat Altındal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ayberk Arslanpir

Alım yapacaksak listede bende varım.1 kutu :) malum araba ufak :tongue:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Millet, kaputa falan sıkacaksanız boşa heveslenmeyin, zamanla soyulup gidiyor, boyalı yüzeyde ufak bir temasta zar gibi kaplama zarar görüyor ve anında altına su giriyor, sonrası malum, soyulup gidiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

valla olur ben sadece ön panjura sıkacaktım nasip olmadı.evde durup duruyor

Yorum bağlantısı
Orçun İnce

difüzörler de ve jantlarda uygulayan oldu mu? sonuç nedir?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Plasti-dip = Tırt

Kaplama çok zayıf ve çizilmeye çok müsait, daha doğrusu çizilmiyor, yırtılıyor, en sağlam tutundu değim pütürlü plastik aksamda bile ufak bir yırtık oluşsun, yıkama esansında su altına giriyor ve kabarma başlıyor, kısaca bu ürün ancak birşeyleri yalıtmakta kullanılır, mesela motor bölümüne taktığınız far rölesi, sigorta, kablo ucu gibi şeyler için ideal yalıtıcı, ısıyada biraz dayanır, ama folyo niyetine kullanmak sakıncalı, ömrü kısa ve çok nazik, mesela kaputa yaptınız, güneşte yamulur gider, köşelerde en ufak boşluk kalsın, su hemen alta girer ve başlar kabarmaya, taş falan gelirsede aynısı olur.

Sonuç: Tırt

:)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Bütün konuyu okudum da , hala işe yarar olduğunu düşünüyorum.

Bagajımda bir kaç kutu farklı renk çeşitlerinde olduğunu varsayalım. Boş vaktim var ve canım sıkılıyor , arabaya gözüm takılıyor , sonra jantlara. Acaba turuncu yapsam nasıl olur diye kendi kendime soruyorum. Sonra bir deneyelim deyip girişiyorum. Merakımı gidermem en fazla 1 saat sürer herhalde. :)

Janttaki ömrü nedir tam kestiremiyorum ama , 1 aylık bir ömrü varsa bile iyi derim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bence de kullanım alanına göre işe yarar bir ürün.Eğer çıkmasını istemediğiniz bir yerde uygulamak istiyorsanız üstüne vernik atın taş gibi oluyor resmen.Denen di görüldü.Sökmek oldukça uğraştırdı beni.Ön logomda uyguladım üstüne vernik attım oldukça uzun süredir sıkıntısız şekilde duruyor.

Yorum bağlantısı
Ayberk Arslanpir

Akan abi bunu aracın iç kapı kollarına uygulasak soyulma yapar mı.Babamın arabasının kapı kolları soyuldu gitti kötü görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bence de kullanım alanına göre işe yarar bir ürün.Eğer çıkmasını istemediğiniz bir yerde uygulamak istiyorsanız üstüne vernik atın taş gibi oluyor resmen.Denen di görüldü.Sökmek oldukça uğraştırdı beni.Ön logomda uyguladım üstüne vernik attım oldukça uzun süredir sıkıntısız şekilde duruyor.

Vernik UV ışınından etkilenmez mi?

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla onu bilmiyorum.Ben ön logoda ve panjurda üstüne vernik atmıştım.Sonra panjurdakini sökmek istedim çok zorladı.Resmen kazımak zorunda kaldım :D Fazlasıyla dayanıklı oluyor.O yüzden çıkmasını istemediğiniz yerde uygulamak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Ayberk Arslanpir

Kapı kolları sürekli elin terine maruz kalacağı için şüphelerim var.Deneyen ve olumlu sonuç alan var mı acaba ?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben kapı kollarına sürdüm, 1 ayı geçti banamısın demedi, dikkat etmen gereken kolun heryerini kaplaman, kılıf gibi olacak, açık kalan yerlerden soyuluyor çünki, vernikte zamanla sararma yapmasın, yoksa renksiz vernik spreyler var, alıp sıkalım panjura.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim yaklaşık iki ay oldu ön logoda daha şimdilik hiçbir sıkıntı yok.Gayet iyi durumda.İlerde bir sıkıntı olur mu bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Logo değilde, komple ön ızgarayı vernikleyip deneme yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...