Melih Bozkurt 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Melih 2 kutu almış oluyor ozaman abi Bi mesaj da Mehmet Pınar'a ait. O da 1 kutu siyah demiş. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 1- Akan Belen 2 kutu siyah 2-Semih izgi 2kutu siyah 3- Hüseyin Aydın 1kutu siyah 4- Ali Cihangirlioğlu 1kutu siyah 5-Mehmet Mert Erdogan 1 kutu siyah 1 kutu beyaz 6-Hüseyin Sönmez 1 Kutu siyah. 7-Zafer Ayvacı 1kutu siyah 8-Ahmet Kıyak 1kutu siyah 9-Cihan Tiftik 1kutu beyaz 10- Hakan Yavaş 1 kutu siyah 11- Çağlar Bayur , 2 kutu siyah/2beyaz/sarı/kırmızı/turuncu/mavi, yani toplam 8 kutu 12-Melih Bozkurt 1kutu siyah 13-Mehmet Pınar 1kutu siyah olarak 15 kutu siyah, 4kutu beyaz, 1 kutu sarı, 1kutu kırmızı, 1kutu turuncu, 1kutu mavi olmak üzere 23Kutu. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 (düzenlendi) İstanbul paketi (Hüseyin Sönmez, Melih Bozkurt, Çağlar Bayur) Mehmet Pınar Ankara Hakan Yavaş Ankara Cihan Tiftik Ankara Akan Belen Zonguldak Ali Cihangirlioglu Balıkesir Hüseyin Aydın Çorum Mehmet Mert Edoğan Adana Zafer Ayvacı Karabük Ahmet Kıyak Diyarbakır Ankara ekibi, istenirse toplu gönderimle ücretsiz kargo talep edelim. Birinize gelsin paylaşırsınız, Yok derseniz bireysel gönderi. 15 Şubat 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 iban numaram TR400001001507515140925001 Eski tip olarak hesap no'm 1507(şube kodu) 51514092 5001 Ürün bedelini gönderen bana Açık adresini, telefon numarasını göndersin ki hemen listeyi oluşturup kargolatayım. Alışveriş sonrası e-dekont hepinize gönderilecek. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 43 mü şimdi son durum? Yani hesabına ulaşması gereken rakam? 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Evet aynen Melihim.. 43TL son fiyat. Senin spreyi Çağlar abiye göndersem ondan alırsın değilmi? ücretsiz gelmiş olur. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Firma İzmirdeymiş, gidip yüz yüze görüşelim isterseniz. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Evet aynen Melihim.. 43TL son fiyat. Senin spreyi Çağlar abiye göndersem ondan alırsın değilmi? ücretsiz gelmiş olur. Valla kargo ile gelse, çok daha ucuz olur aslında. Çünkü Çağlar abi avrupai bi insan, ben ise anadolu'nun bağrından kopup gideceğim oraya Ama vesile ile Çağlar abi ile tanışıp fordclubtr.com sticker'ı edinebilirim. Yani özet geçecek olursam, evet Çağlar abi'ye göndermeleri uygundur 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Firma İzmirdeymiş, gidip yüz yüze görüşelim isterseniz. Sizinde alma niyetiniz varsa,bizden önce davranıp hem elden almış olursunuz hemde belki biraz daha indirim için ikna edersiniz Necat abi. Valla kargo ile gelse, çok daha ucuz olur aslında. Çünkü Çağlar abi avrupai bi insan, ben ise anadolu'nun bağrından kopup gideceğim oraya Ama vesile ile Çağlar abi ile tanışıp fordclubtr.com sticker'ı edinebilirim. Yani özet geçecek olursam, evet Çağlar abi'ye göndermeleri uygundur İstanbulda yaşayıp Çağlar abiyi ziyaret etmemek... Tez vakitte dergaha gidile,Çağlar efendinin ford yeleği öpüle, ketıldan çay içilip sohbet edile. stop. Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Bi toplantıya katılmak istiyorum öncelikli olarak, direkt gidip de rahatsız etmek olmaz. ama işim gereği izinlerim hep hafta içi oluyor, toplantılar da hep hafta sonu oluyor. Böyle bi uyuşmazlık söz konusu Ama havalar bi ısınsın, senin tampon altlığını beğenmediğin aracımla birlikte ziyaret etmek zorundayız. bi kaçtane paslanmaya başlayan yerlerimiz var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Sizinde alma niyetiniz varsa,bizden önce davranıp hem elden almış olursunuz hemde belki biraz daha indirim için ikna edersiniz Necat abi. İstanbulda yaşayıp Çağlar abiyi ziyaret etmemek... Tez vakitte dergaha gidile,Çağlar efendinin ford yeleği öpüle, ketıldan çay içilip sohbet edile. stop. köprü diye birşey var duydun mu bilmem, ömründen ömür çalan Firma İzmirdeymiş, gidip yüz yüze görüşelim isterseniz. çökün firmaya 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 köprü diye birşey var duydun mu bilmem, ömründen ömür çalan Dergahta bilgisayardan izlediğimiz kırmızı çizgilerle dolu korku filmi değil mi abi.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 iban numaram TR400001001507515140925001 Eski tip olarak hesap no'm 1507(şube kodu) 51514092 5001 Ürün bedelini gönderen bana Açık adresini, telefon numarasını göndersin ki hemen listeyi oluşturup kargolatayım. Alışveriş sonrası e-dekont hepinize gönderilecek. Banka hangisi Semih.2 kutu yazmışsın bana acaba saklama süresi ne kadardır.Neyse bulunsun elimizde sonra belki jant alırsam onları boyarım gri arabayla güzel olur belki yada tavanı 1 Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Banka hangisi Semih.2 kutu yazmışsın bana acaba saklama süresi ne kadardır.Neyse bulunsun elimizde sonra belki jant alırsam onları boyarım gri arabayla güzel olur belki yada tavanı İban ile gönderdim banka ziraat bankası olarak görünüyordu. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Bankam ziraat aynen Melih bana açık adresini ve telefon numaranı da özelden atarsan listeye kaydedeyim Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 (düzenlendi) Ali Cihangiroglu-----adres + bedel Hakan Yavaş-------adres + bedel Melih Bozkurt-------adres + bedel Mert Erdoğan--------?----+ bedel + 6TL Devamını bekliyoruz. Yarına yetiştirirsek pazartesi spreylerimiz elimizde olur. Ankara paketine ikamet yerinden dolayı Hakan Yavaş dahil değil. Cihan ve Mehmet abi ortak isterlerse öyle ayarlayayım yoksa adreslerini göndermeyi unutmasınlar. 16 Şubat 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Bedel derken, ben 43 yatırdım, ödemeli gönderiyorlar değilmi? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Bedel derken, ben 43 yatırdım, ödemeli gönderiyorlar değilmi? Evet abi ürün bedeli işte. Ödemeli dendi de, çok fazla alıyoruz,kargoyu karşılamalılar. Yaklaşık 1000Liralık ürün alıyoruz tek seferde. Üstelik memnun kalırsak ara ara alırız yani. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Tamamdır, 43 sana 6 tl. de gelince kargoya vereceğiz. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Ali Cihangiroglu-----adres + bedel Hakan Yavaş-------adres + bedel Melih Bozkurt-------adres + bedel Mert Erdoğan--------?----+ bedel + 6TL Devamını bekliyoruz. Yarına yetiştirirsek pazartesi spreylerimiz elimizde olur. Ankara paketine ikamet yerinden dolayı Hakan Yavaş dahil değil. Cihan ve Mehmet abi ortak isterlerse öyle ayarlayayım yoksa adreslerini göndermeyi unutmasınlar. Semih benim ziraat hesabı net bankacılığına kapalı. Yarın hallediyorum inşallah. Adrese ayrı alalım,malum havalar yine bozuyor,bir araya gelmemiz zaman alabilir. Yarın EFT yi yaptıktan sonra öm atarım ben. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 (düzenlendi) 1- Akan Belen 2 kutu siyah 2-Semih izgi 2kutu siyah 3- Hüseyin Aydın 1kutu siyah 4- Ali Cihangiroğlu 1kutu siyah 5-Mehmet Mert Erdogan 1 kutu siyah 1 kutu beyaz 6-Hüseyin Sönmez 1 Kutu siyah. 7-Zafer Ayvacı 1kutu siyah 8-Ahmet Kıyak 1kutu siyah 1kutu mavi 9-Cihan Tiftik 1kutu beyaz 10- Hakan Yavaş 1 kutu siyah 11- Çağlar Bayur , 2 kutu siyah/2beyaz/sarı/kırmızı/turuncu/mavi, yani toplam 8 kutu 12-Melih Bozkurt 1kutu siyah 13-Mehmet Pınar 1kutu siyah 14-Anıl Berke Kavraal 1kutu beyaz olarak 15 kutu siyah, 5kutu beyaz, 1 kutu sarı, 1kutu kırmızı, 1kutu turuncu, 2kutu mavi olmak üzere 25Kutu. Son durum 16 Şubat 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts