Sercan Eskin 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Maşallah Allah hata kaza vermesin.. Bizim abi kardeşimizde bunlar Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 İkiside çok güzel Allah kaza bela vermesin.Bende ara ara şirketin scania sını kullanıyorum yok böyle bi zevk. Yorum bağlantısı
HüseyinYılmaz 2 Mart 2012 Yazar Paylaş 2 Mart 2012 (düzenlendi) Allah kimseye kaza bela vermesin Maşallah Allah hata kaza vermesin.. Bizim abi kardeşimizde bunlar Bi abi kardeş daha Güle güle kullanın. Plakalardaki KH ortak. Ne anlama geliyor? Bu arada ben de hep Neoplan veya Setra otobüs kullanmak istemişimdir. Şöyle tısır tısır tıslata tıslata... Kemal Hüseyin babamla benim baş harflerim 2 Mart 2012 tarihinde HüseyinYılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 küçükken oyuncak tır ve otobüslerle oynardım, şimdi ikisini de kullanmak istiyorum heves işte Yorum bağlantısı
HüseyinYılmaz 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 küçükken oyuncak tır ve otobüslerle oynardım, şimdi ikisini de kullanmak istiyorum heves işte Hangimizde yokki o heves ama yüksek araç zevki bambaşka oluyor tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts