İçeriğe Yönlendir

Bay Bayur Etkisi..!

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Çağlar Bayur
  Hakan Gürsoy yazdı:

Yapar öyle şeyler :D Benim de ghia-x mondeo almama sebep olmuştu. 2 kere kontrol etti arabayı. Arabayı aldıktan sonra,

-Yakıt pompası

-Beyin

-Manifold

-Taşma kabı

gibi bir sürü parça değiştik :D Belimi zor doğrulttum :p

Eee değişmeyen bir onlar kalmıştı, sen de bir zahmet onları değişince tam sıfır oldu araba, belki de asıl arızalrı o idi, servis bunları bulamayıp komple motor değişmişti :D bak servisçiden bile iyi anlıyon arabadan

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Çağlar Bayur yazdı:

Eee değişmeyen bir onlar kalmıştı, sen de bir zahmet onları değişince tam sıfır oldu araba, belki de asıl arızalrı o idi, servis bunları bulamayıp komple motor değişmişti :D bak servisçiden bile iyi anlıyon arabadan

Bende mercekli orcinaaal karartılmış farlarını ve spoiler'ını arıyorum naylonun :fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Hakan Gürsoy yazdı:

Fort ustası oldum. Sonra tövbe etmiştim fort almamaya ama yine son fortumu sen kitledin bana :D Ben de Samsun'luya :p

hondadan yıldırmak zor, bozulmuyor meret

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Hakan Gürsoy yazdı:

Oha artık Ali. O kadar da değil. Lafı çektiğin yer olmadı ;)

Hayret yazdıklarım silinmiş :) Şikayet mi ettin Hakkoş ?

Nasıl istersen öyle al fesat adam ;) Sen de bunu diyorsan...

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Sani Gerşon yazdı:

Bende mercekli orcinaaal karartılmış farlarını ve spoiler'ını arıyorum naylonun :fiuw:

Sani'cim:

Yan sanayi mercekli farlar çıkmış? Fiyat alabilirim istersen? Oem takım fiyatı 850TL

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İşte dostluk işte arkadaşlık.Çağlar abiye büyük bir alkış, :bravo:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Hakan Gürsoy yazdı:

Aloş ben niye şikayet edeyim seni :D

Ne bileyim insan sevdiğiyle uğraşırmış, dur ben seni bir şikayet edeyim, tipini beğenmedim derim ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
  Ali Elöver yazdı:

Ne bileyim insan sevdiğiyle uğraşırmış, dur ben seni bir şikayet edeyim, tipini beğenmedim derim ;)

İndir bi tane. :bambam:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
  Hüseyin Matur yazdı:

Forumumuz da şiddet caiz değil hocam :p

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
  Ersen Tapan yazdı:

Yaa nolcek. Adrenalin de lazım. :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
  Hüseyin Matur yazdı:

Yapıştırdım şikayet butonuna.

Ersen Tapan yazdı:

Hodja şiddet sever, ne diye 104 sandelye almak istedi, maçlarda falan sahaya milletin kafasına atmak için.

Olmadı piknikte çarpar mangalını fazla tüttürenin kafasına.

Hüseyin Matur yazdı:

Yaa nolcek. Adrenalin de lazım. :p

Madem adrenalin istiyorsun ilk toplantıda güreş tutalım, koparayım senin kolunu kökünden al sana adrenalin :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Burak Erdin yazdı:

Sani'cim:

Yan sanayi mercekli farlar çıkmış? Fiyat alabilirim istersen? Oem takım fiyatı 850TL

Sonar'lardan falan bahsediyorsan, mercekleri çok kalitesizmiş. Kullanan tanıdığım var, memnun değil.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
  Ali Elöver yazdı:

Yapıştırdım şikayet butonuna.

Hodja şiddet sever, ne diye 104 sandelye almak istedi, maçlarda falan sahaya milletin kafasına atmak için.

Olmadı piknikte çarpar mangalını fazla tüttürenin kafasına.

Madem adrenalin istiyorsun ilk toplantıda güreş tutalım, koparayım senin kolunu kökünden al sana adrenalin :p

Taş kesilirsin mazallah. :s

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Ersen Tapan yazdı:

Hodja bu herşeyi yapar :p

benim Crv yi 2 turladı, uluslararası pazara açıldım, liftin yanından geçti, lift durmuyor, yapar mı yapar.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Mustafa Özcan

Zafer yazına bayıldım aynı beni anlatıyor.Ben okuldayım eşim sabahçı öğlen evde olduğu için kargolarımı eşim alıyor.Neredeyse her zaman aynı senaryoyu yaşıyorum.Hep eve geldiğimde akşam iştimasını veriyorum.Biraz önce yazını eşime de okuttum.Bana bu sözler bir yerden tanıdık geliyor dedi. :D :D :D Aynı kendimi gördüm valla. Akşam akşam çok güldüm.Demek ki bizim gibi başka çiftler de varmış. :) :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Sani Gerşon yazdı:

Vay vay vayyyy. Güle güle kullan Zafer.

Çağlar abi bi tanedir :)

Ayrıca diyorum ki, "ışık gelecek yerden mercek esirgenmezmiş" bilmem anlatabildim mi :)

Ayrıca dip not: Sinyalleri Osram Diadem'lerle değiştir, çok yakışacak ;)

Neredeyse 1 sene olmuş yahu :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Mustafa_Özcan yazdı:

Zafer yazına bayıldım aynı beni anlatıyor.Ben okuldayım eşim sabahçı öğlen evde olduğu için kargolarımı eşim alıyor.Neredeyse her zaman aynı senaryoyu yaşıyorum.Hep eve geldiğimde akşam iştimasını veriyorum.Biraz önce yazını eşime de okuttum.Bana bu sözler bir yerden tanıdık geliyor dedi. :D :D :D Aynı kendimi gördüm valla. Akşam akşam çok güldüm.Demek ki bizim gibi başka çiftler de varmış. :) :) :)

Sen bakma forumun %90'ı böyle hesap veriyor da saklıyorlar işte :D Bizim içimiz dışımız bir arkadaş, karısından korkmayan Allah'tan korkmaz derler :p

Sani Gerşon yazdı:

Neredeyse 1 sene olmuş yahu :)

Ecük daha bekle :p

Çağlar Bayur yazdı:

konu hortlamış,, eee nerde bu farlar şimdi ?

:ninja: Derin forum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Farlar İstanbul Karabük arası gidip gelirken eskiyecek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Birinin de mercek yollamısını bekliyor. Daha çok beklersin. :p

Çağlar Bayur yazdı:

benim Crv yi 2 turladı, uluslararası pazara açıldım, liftin yanından geçti, lift durmuyor, yapar mı yapar.....

Hesabıma arada bir bakıyorum, sürekli boş ama. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
  Hüseyin Matur yazdı:

Birinin de mercek yollamısını bekliyor. Daha çok beklersin. :p

Aştık o kısımları :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...