Mustafa Özcan 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Zafer Ayvacı yazdı: Sen bakma forumun %90'ı böyle hesap veriyor da saklıyorlar işte Bizim içimiz dışımız bir arkadaş, karısından korkmayan Allah'tan korkmaz derler Ecük daha bekle Derin forum. Allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok Zafer.... :D 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Hüseyin Matur yazdı: Birinin de mercek yollamısını bekliyor. Daha çok beklersin. mercek? pöhhh onu herkeş yapıyor, en azından herkes 12V ile çalıştırıyor diyeyim bunlar artık demode.... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 En son Beşiktaş forması aldım.Ne zaman gelir bilmiyorum.Daha hanımın haberi yok.Bu hafta da hazır kıt'adayım anlayacağın.... :D Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 ohooo on numara sabote edilecek konuyu nasıl olurda kaçırırım la ben..bari horlatayım 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2013 Paylaş 13 Mart 2013 söz konusu farların son durumunun fotoğrafı yoksa , sonsuza kadar sus efendi, bugünün tarihi ile gazete yanında foto isterük 3 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 13 Mart 2013 Yazar Paylaş 13 Mart 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230459-sticker-dagitimi/ Antalya'daki üyelerimizde var mı acaba sticker? Onlardan temin edebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Çağlar Bayur yazdı: adresi bana yollayın yollayayım banada yollarmısın abi :flowers: Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Mercekli Tozkopranın fotoğraflarını isterik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2013 Paylaş 14 Mart 2013 Serkan Ünsalan yazdı: banada yollarmısın abi :flowers: ÖM alayım Murat Dere yazdı: O Çağlar buraya gelecek! yazacağım cevabı bildiğin için yazmıyorum, çatla Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Şimdi konu 3-5 parçaya bölününce, gecenin bu saatinde benim kafam karıştı. Farları alıp gönderen Çağlar abi. Farlar daha sonra Servet'e gitti. Servet kurcalarken farları kırdı Gidip yenisini alıp geri gönderdi. Bütün aferimi de aldı. Yanlış anladıysam sopayla kovalancak adama edilen itibara bak kardeşim Çağlar abimin hakkı yeniyor burada. Olmaz ki canım, cık cık cık. Servet'in buralara yolu düşmez nasıl olsa 3 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 16 Mart 2013 Paylaş 16 Mart 2013 Muhammed Andı yazdı: Abi senden bahseden "Bay Dere Etkisi..!" baklışlı bir konu açsak mı.? Daha erken mi ki. ? Bu benim otokontrollü halim. Az daha ısınayım Bay Dere'yi mumla arayacaksınız 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 Çok ince bi davranış, harika bi jest olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts