Çağlar Bayur 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Yapar öyle şeyler Benim de ghia-x mondeo almama sebep olmuştu. 2 kere kontrol etti arabayı. Arabayı aldıktan sonra, -Yakıt pompası -Beyin -Manifold -Taşma kabı gibi bir sürü parça değiştik Belimi zor doğrulttum Eee değişmeyen bir onlar kalmıştı, sen de bir zahmet onları değişince tam sıfır oldu araba, belki de asıl arızalrı o idi, servis bunları bulamayıp komple motor değişmişti bak servisçiden bile iyi anlıyon arabadan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Eee değişmeyen bir onlar kalmıştı, sen de bir zahmet onları değişince tam sıfır oldu araba, belki de asıl arızalrı o idi, servis bunları bulamayıp komple motor değişmişti bak servisçiden bile iyi anlıyon arabadan Bende mercekli orcinaaal karartılmış farlarını ve spoiler'ını arıyorum naylonun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Fort ustası oldum. Sonra tövbe etmiştim fort almamaya ama yine son fortumu sen kitledin bana Ben de Samsun'luya hondadan yıldırmak zor, bozulmuyor meret Yorum bağlantısı
Ali Elöver 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Oha artık Ali. O kadar da değil. Lafı çektiğin yer olmadı Hayret yazdıklarım silinmiş Şikayet mi ettin Hakkoş ? Nasıl istersen öyle al fesat adam Sen de bunu diyorsan... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Hayırlı olsun güle güle kullan. Bende mercekli orcinaaal karartılmış farlarını ve spoiler'ını arıyorum naylonun Sani'cim: Yan sanayi mercekli farlar çıkmış? Fiyat alabilirim istersen? Oem takım fiyatı 850TL Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 İşte dostluk işte arkadaşlık.Çağlar abiye büyük bir alkış, Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Aloş ben niye şikayet edeyim seni Ne bileyim insan sevdiğiyle uğraşırmış, dur ben seni bir şikayet edeyim, tipini beğenmedim derim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Ne bileyim insan sevdiğiyle uğraşırmış, dur ben seni bir şikayet edeyim, tipini beğenmedim derim İndir bi tane. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 İndir bi tane. Forumumuz da şiddet caiz değil hocam Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Forumumuz da şiddet caiz değil hocam Yaa nolcek. Adrenalin de lazım. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 İndir bi tane. Yapıştırdım şikayet butonuna. Forumumuz da şiddet caiz değil hocam Hodja şiddet sever, ne diye 104 sandelye almak istedi, maçlarda falan sahaya milletin kafasına atmak için. Olmadı piknikte çarpar mangalını fazla tüttürenin kafasına. Yaa nolcek. Adrenalin de lazım. Madem adrenalin istiyorsun ilk toplantıda güreş tutalım, koparayım senin kolunu kökünden al sana adrenalin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Sani'cim: Yan sanayi mercekli farlar çıkmış? Fiyat alabilirim istersen? Oem takım fiyatı 850TL Sonar'lardan falan bahsediyorsan, mercekleri çok kalitesizmiş. Kullanan tanıdığım var, memnun değil. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Yapıştırdım şikayet butonuna. Hodja şiddet sever, ne diye 104 sandelye almak istedi, maçlarda falan sahaya milletin kafasına atmak için. Olmadı piknikte çarpar mangalını fazla tüttürenin kafasına. Madem adrenalin istiyorsun ilk toplantıda güreş tutalım, koparayım senin kolunu kökünden al sana adrenalin Taş kesilirsin mazallah. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Hodja bu herşeyi yapar benim Crv yi 2 turladı, uluslararası pazara açıldım, liftin yanından geçti, lift durmuyor, yapar mı yapar..... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Zafer yazına bayıldım aynı beni anlatıyor.Ben okuldayım eşim sabahçı öğlen evde olduğu için kargolarımı eşim alıyor.Neredeyse her zaman aynı senaryoyu yaşıyorum.Hep eve geldiğimde akşam iştimasını veriyorum.Biraz önce yazını eşime de okuttum.Bana bu sözler bir yerden tanıdık geliyor dedi. :D Aynı kendimi gördüm valla. Akşam akşam çok güldüm.Demek ki bizim gibi başka çiftler de varmış. :) 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Vay vay vayyyy. Güle güle kullan Zafer. Çağlar abi bi tanedir Ayrıca diyorum ki, "ışık gelecek yerden mercek esirgenmezmiş" bilmem anlatabildim mi Ayrıca dip not: Sinyalleri Osram Diadem'lerle değiştir, çok yakışacak Neredeyse 1 sene olmuş yahu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 konu hortlamış,, eee nerde bu farlar şimdi ? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Aralık 2012 Yazar Paylaş 2 Aralık 2012 Zafer yazına bayıldım aynı beni anlatıyor.Ben okuldayım eşim sabahçı öğlen evde olduğu için kargolarımı eşim alıyor.Neredeyse her zaman aynı senaryoyu yaşıyorum.Hep eve geldiğimde akşam iştimasını veriyorum.Biraz önce yazını eşime de okuttum.Bana bu sözler bir yerden tanıdık geliyor dedi. :D Aynı kendimi gördüm valla. Akşam akşam çok güldüm.Demek ki bizim gibi başka çiftler de varmış. :) Sen bakma forumun %90'ı böyle hesap veriyor da saklıyorlar işte Bizim içimiz dışımız bir arkadaş, karısından korkmayan Allah'tan korkmaz derler Neredeyse 1 sene olmuş yahu Ecük daha bekle konu hortlamış,, eee nerde bu farlar şimdi ? Derin forum. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 Farlar İstanbul Karabük arası gidip gelirken eskiyecek. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Aralık 2012 Paylaş 2 Aralık 2012 (düzenlendi) Birinin de mercek yollamısını bekliyor. Daha çok beklersin. benim Crv yi 2 turladı, uluslararası pazara açıldım, liftin yanından geçti, lift durmuyor, yapar mı yapar..... Hesabıma arada bir bakıyorum, sürekli boş ama. 2 Aralık 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 2 Aralık 2012 Yazar Paylaş 2 Aralık 2012 Birinin de mercek yollamısını bekliyor. Daha çok beklersin. Aştık o kısımları Yorum bağlantısı
Recommended Posts