Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 Çağlar, Allah selamet versin kardeşim... Bir güzel insanı sevindirdin.. Allah senin de mutluluklarını katlasın inşallah.. Amin inşallah. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Zafer güle güle kullan,çok yakışacağına eminim.. Çağlar abi,HELAL OLSUN.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 Zafer güle güle kullan,çok yakışacağına eminim.. Çağlar abi,HELAL OLSUN.. Sağol Fatih. İnşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 böyle güzel bir sürpriz bir jest olamaz çağlar abi sana denilecek bişey bulamıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Sani mercek göndericek Anladım Sani. Adresi ÖM'ledim Ulen o laf bana mı ait, mercekçi varya forumda bi adet Kabak bana patladı hee, anlasam kendi farlarıma kendim yaparım zaten Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Zafer Bey güle güle kullanın, çok yakışacaktır. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Bu forumda kayıt olduğum için ve sizin gibi güzel sıcakkanlı insanlarla muhabbet ettiğim için çok mutluyum.. Çağlar abinin bu davranışı gerçekten çok güzel.. Zafer abi sende farlarını gle gle kullan hayırlı olur inşallah.. Bu saatten sonra kimse bana buranın sadece bir site yada forum olduğuna inandıramaz.. FCTR Ailesi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Çaylar Boyar Bey, Arabam Insignia, vesile ile mercekli bixenon hedayeniz için adresim: Kadıköy Feneryolu Ali ELÖVER PK333 D.10 Kat 5 Kargoyu ben de ödeyebeilirim, size jestim olsun Çok ince bir adamsın, hakkaten incesin. Zafer Kardeşim güle güle aydınlansın yolun, sanırım xenonlarımız aynı marka Çaylar Bey seni çok seviyormuş anlamış bulundum, mesela ben geçen yolda aç susuz kaldım karda battım Maslak'ta bana su vermemişti, vesile ile karı ısıt elinde onu iç demişti Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 böyle güzel bir sürpriz bir jest olamaz çağlar abi sana denilecek bişey bulamıyorum Sen bana bunlara mercek takacak adam/dükkan bul Mustafa Ulen o laf bana mı ait, mercekçi varya forumda bi adet Kabak bana patladı hee, anlasam kendi farlarıma kendim yaparım zaten Peh... İyi istemiyom. Bırak müdahale etme. Servet abiiii Zafer Bey güle güle kullanın, çok yakışacaktır. Bu forumda kayır olduğum için ve sizin gibi güzel sıcakkanlı insanlarla muhabbet ettiğim için çok mutluyum.. Çağlar abinin bu davranışı gerçekten çok güzel.. Zafer abi sende farlarını gle gle kullan hayırlı olur inşallah.. Bu saatten sonra kimse bana buranın sadece bir site yada forum olduğuna inandıramaz.. FCTR Ailesi Sağolun. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 burda ve mercek ??? yine soruştururum abi bulursam hemen ararım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 burda ve mercek ??? yine soruştururum abi bulursam hemen ararım Ben yapayım, araştırayım diyeceğim ama beceremem. Anında sinirlerim fırlıyor böyle ince işlerde Tamam Mustafa. Eyvallah Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Ben yapayım, araştırayım diyeceğim ama beceremem. Anında sinirlerim fırlıyor böyle ince işlerde Tamam Mustafa. Eyvallah ben bakacam abi sen yeter ki sakin ol 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Çok ince bir davranış, saygıyla eğiliyorum. salüttt 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Yaradılışı böyle, sağlık ve mutluluk dilerim kendisine Vesile ile. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 haber vermeden gelmesi de daha bi güzel olmuş.çok hoş bir jest.zafer kardeş güle güle kullan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Birde Deli Murattan korkmasa ( Nasıl deliyse ) korkma değil kesinlikle de, tırsma olabilir, delidir ne yapsa yeridir. Çaylar Bey seni çok seviyormuş anlamış bulundum, mesela ben geçen yolda aç susuz kaldım karda battım Maslak'ta bana su vermemişti, vesile ile karı ısıt elinde onu iç demişti unutkansın, ya da opel dönüşümlü plastik buharı beyne etki ediyor bilemem de, hatırlatyım, Ağustos ayı idi, Şubatı bekle kar yağınca onu eritirsin demiştim. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Zafer Öncelikle hayırlı Olsun Çağlar Bayur demişler ona. biz 100tl ile kasaba giderken Kendisi 600tl ile gelir...( Aramızdaki Espridir) sormayın söylemem Çağlar Abi Adresi özelden yazdım banada Bi-Xenon hediye gönderirmisin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 filo indirimi ile olacaktı onu unutmayalım yani, espressoler benden lem, ama 1 bardak.... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 Çaylar Boyar Bey, Arabam Insignia, vesile ile mercekli bixenon hedayeniz için adresim: Kadıköy Feneryolu Ali ELÖVER PK333 D.10 Kat 5 Kargoyu ben de ödeyebeilirim, size jestim olsun Çok ince bir adamsın, hakkaten incesin. Zafer Kardeşim güle güle aydınlansın yolun, sanırım xenonlarımız aynı marka Çaylar Bey seni çok seviyormuş anlamış bulundum, mesela ben geçen yolda aç susuz kaldım karda battım Maslak'ta bana su vermemişti, vesile ile karı ısıt elinde onu iç demişti Eyvallah abi. Sağolasın 3.ayda muayene var, mercekli de olsa anlaşılan muayeneden geçmiyormuş, muayeneye kadar mercek işini halledip, muayeneden sonra da montajlarız kısmetse. Zafer Öncelikle hayırlı Olsun Çağlar Bayur demişler ona. biz 100tl ile kasaba giderken Kendisi 600tl ile gelir...( Aramızdaki Espridir) sormayın söylemem Çağlar Abi Adresi özelden yazdım banada Bi-Xenon hediye gönderirmisin Sağol Göksel. Eyvallah. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Şu jantlarda benim focusa ne giderdi dimi ya Çağlar abi. Hem otogara otobüsle gelmesi bile büyük süpriz olurdu Şaka bir yana, seni tanımak şereftir abicim Zafer abim güle güle kullan, fotoğraflarını bekliyoruz tez zamanda. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Kendisini tanımıyorum ama burada okuduğum kadarı ile iyi bir abimiz anladığım... Çağlar abi, iyi ki varsın.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Bordoya kırmızı şerit gitmez, önce focusu boyamalı Kendisini tanımıyorum ama burada okuduğum kadarı ile iyi bir abimiz anladığım... Çağlar abi, iyi ki varsın.... kimdin sen? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Geçen hafta gri bir Focus ile geldim ama kendimi tanıtmadım size Sayın Bayur...Hani padişah lokumu falan yedik, karton kutudan çatal yapıp... Yorum bağlantısı
Recommended Posts