Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Akşam 17:00 gibi işten bitkin bir vaziyette çıktım, hava soğuk, dedim gideyim de şu Doğan'a gaz ayarı yaptırayım, yeter bu kadar iliğimi sömürdüğü. Gittim, yaptırdım, biraz da sanayide çay sohbet derken baktım saat 18:30 olmuş. Eve geldim, kapıyı hanım açtı, kaşlar çatık tırstım "Yine ne aldın?" dedi, "Ne demek ne aldın? Birşey almadım, 2 ekmek 1 sigara " "Onu demiyorum, içeridekiler ne?" diye sordu. "Ne içerisi?" dedim, daldım odaya. O da ne? Üzerinde Ayfar yazan koca 2 kutu ve HID Xenon yazan siyah bir kutu daha. "Bunlar nereden geldi?" dedim, "Sana sormalı?" dedi, yahu ben bilmiyorum, kim getirdi, neyle geldi, nasıl yani derken kargo fişli paket poşetini gördüm. O şokla hem gülmeye başladım, hem kutuları açmaya. Hayatımda böyle sürpriz bir daha yaşar mıyım bilmiyorum İşin özeti, Çağlar abim bana bunları göndermiş, bir de kargo ücretini bile ödemiş, kargocu kapıya bırakıp kaçmış Bana bu güzelliği yapan, hatırlayan, düşünen, emek veren, manevi yönünün yanında maddi olarak da beni mahçup duruma düşüren, güzel insan, değerli büyüğümüz, forumun teknik patronu Çağlar Bayur abime, huzurunuzda teşekkür ediyorum. Teee İstanbullardan daha doğru düzgün karşılıklı oturup da iki çift laf edemediğimiz bir insanın, bunca şeyi yüklenip, sevip, sayıp hediyeler göndermesi her insana nasip olmaz. Halen de etkisindeyim durumun, yaşadığım bu şokun literatüre "Bay Bayur Effect" olarak geçmesini istiyorum o nedenle cümle düşüklüğü, imla hatası, cümle içinde anlam çatışması görüp de uyaran bizden değildir Allah razı olsun. 13 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Maşallah maşallah güle güle kullan Zafer Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Çok ince bir davranış. Zafer dugularını zaten çok güzel dile getirmiş. Helal olsun demek geliyor içimden sadece. Zafer sen de güle güle kullanı. Yolun da farın da hep açık olsun:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 Maşallah maşallah güle güle kullan Zafer Eyvallah abi. Çağlar abi süpersin resmen... Ne mutlu bana! Böyle bir insanla aynı forumu paylaşıyorum... Kesinlikle! Sağolsun, varolsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 (düzenlendi) Vay vay vayyyy. Güle güle kullan Zafer. Çağlar abi bi tanedir Ayrıca diyorum ki, "ışık gelecek yerden mercek esirgenmezmiş" bilmem anlatabildim mi Ayrıca dip not: Sinyalleri Osram Diadem'lerle değiştir, çok yakışacak 8 Şubat 2012 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 Çok ince bir davranış. Zafer dugularını zaten çok güzel dile getirmiş. Helal olsun demek geliyor içimden sadece. Zafer sen de güle güle kullanı. Yolun da farın da hep açık olsun:) Saygılarımla. Eyvallah abi. Sani mercek göndericek Vay vay vayyyy. Güle güle kullan Zafer. Çağlar abi bi tanedir Ayrıca diyorum ki, "ışık gelecek yerden mercek esirgenmezmiş" bilmem anlatabildim mi Ayrıca dip not: Sinyalleri Osram Diadem'lerle değiştir, çok yakışacak Anladım Sani. Adresi ÖM'ledim 1 Yorum bağlantısı
Önder Boran 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hayırlı olsun Bu devirde karşılıksız hiçbirşey yapılmazken ne kadar güzel bir düşünce. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 (düzenlendi) Çağlar abi,nev-i şahsına münhasır, farklı ve "esnaf" bir kişiliktir. Benim takanın vites çerçevesini de öyle yapmıştı. Sağolsun,yerihepbirayrı dır. 8 Şubat 2012 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hayırlı uğurlu olsun Zafer.Burası normal bir otomobil forumu değil hep diyorum bunu 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 rafta bu farları görünce, önce fiestaya nasıl takarım diye çalışma yaptım, başarısız oldu tabii, sonra zaten Slx imiz var diye hatırladım... Kargocu: Far varsa ayak kırılması sigortaya girmez Ben: Birşey olmaz güzel paketledik K: Ben baştan söyleyeyim B: Zaten tofaş farı K: baştan söylesene abicim, bunlara birşey olmaz..... tofaşk demişti birileri Afferin len Çağlar! Geçen gün çıkmacıdaydım, nerden geldiysen aklıma: 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 rafta bu farları görünce, önce fiestaya nasıl takarım diye çalışma yaptım, başarısız oldu tabii, sonra zaten Slx imiz var diye hatırladım... Kargocu: Far varsa ayak kırılması sigortaya girmez Ben: Birşey olmaz güzel paketledik K: Ben baştan söyleyeyim B: Zaten tofaş farı K: baştan söylesene abicim, bunlara birşey olmaz..... tofaşk demişti birileri Yorum bağlantısı
Necat Ertan 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 iyi günlerde kullan Zafer, tez zamanda montajlı halini görmek isteriz İnce düşüncesi, güzel gönlüyle Çağlar Abiye kocaman bir :bravo: ... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Çağlar abi sana yazacak kelime bulamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Allah forumumuzu nazarlardan saklasın. :nazar: Böyle bir foruma üye olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sağolasın, varolasın Çağlar abi. :bravo: Güle güle kullan Zafer. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 İstanbul da bu adamla bu kadar yakın ve sık sık görüşüyorum ya ne kadar şanslıyım siz düşünün artık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 estağfirullah, kim ne duymuşsa bilemem de, o forumun güzelliği.... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Çağlar, Allah selamet versin kardeşim... Bir güzel insanı sevindirdin.. Allah senin de mutluluklarını katlasın inşallah.. 17 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 :bravo: Başka söze gerek varmı bilemedim.Hayırlı olsun Zafer. Yorum bağlantısı
Recommended Posts