Fahrettin Karakoç 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Beynimizin Ne Kadar Harika Bir Cihaz Olduğunu Görelim Zaman zaman dikkatim dağılıyor, hafızam çok zayıfladı" diye üzülen arkadaşlar, ...ilk önce çok çetrefil görünen aşağıdaki yazıyı bir müddet sonra kendiliğinizden okumaya başlayacak,beyninizin ne kadar harika bir cihaz olduğunu anlayıp moral bulacaksınız. Mutlaka deneyin...sonuç sizi de şaşırtacak. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Karışık olmasına rağmen rahatlıkla okunuyor. İlk satırdan sonra hiç sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Akan Belen 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Başlangıcı yaptıktan sonra devamı geliyor. Grurunuz okşandımı.şimdi gidin Sherlock hoolms dizisini seyredin de dumur olun Yorum bağlantısı
Rüzgar Mehmet Kaya 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 İlginç güzel paylasım tsekkurler Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Son satırdaki harf, pardon rakam hatasını da buldumu beyniniz? Yorum bağlantısı
Burak Zehir 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Gerçekten çok güzel, ilk bakışta çok zor gibi ama okumaya başlayınca ne kadar kolay okunduğunu görebiliyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Dün gece facebookta gördüm bunu paylaşayım forumda diyordum ama geç kalmışım. Teşekkürler Fahrettin Hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Son satırdaki harf, pardon rakam hatasını da buldumu beyniniz? 4 yerine 3'e basmış yanlışlıkla Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 4 yerine 3'e basmış yanlışlıkla tebrikler Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Beynimin ne tarafı çalışıyorsa, bu yazıyı benim sensörler tam olarak okumadı. Hep sayıları sayı olarak kodluyor. Harf olarak işlese sorun yok.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Şubat 2012 Paylaş 6 Şubat 2012 Şimdi sizin beyinleriniz bu yazının yanlış olduğunu algılamadı mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts