Hüseyin Sönmez 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Bu telefonun süper bir özelliği vardı. Bedava mesaj gönderebiliyordum.Mesaj gönderirken tam ortasında iptal edilerek mesaj gidiyor ama hiç kontör düşmüyordu.Sadece bu telefonda oluyordu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 (düzenlendi) Sonra adamlar (Turkcell) uyandı bir takım önlemler aldılar, ama ben 1 yıl bu şekilde kullandım. o dönem mesaj sistemi şu şekilde çalışıyordu: önce karşı aboneye 1 mesaj gider, ikinci mesaj ise GSM servis sağlayıcısına gider ve kontür düşerdi, sonra tam tersine çevirerek işi düzelttiler. 5 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Ben den bunun mavisi vardı.. O zamanlarda gazete vermişti.. Öyle bir titreşimi vardı ki sesli modda o kadar ses çıkarmıyordu.. Çalmadan önce ekranda telefon simgesi çıkardı.. O zamanlar kontur kaptırma modası vardı çok işe yarardı... Ben de 3 dakikalık ses kaydını unutmuyorum. Yorum bağlantısı
Talip Eren 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Bu da benim ilk telefonum. Alcatel one touch view Batarya bitince 3 tane kalem pil takılabiliyordu. Benimde ilk telefonum buydu,anteni ve kapağı açınca yaklaşık 20 cm boyu oluyordu. Zamanında kullandığım,bu 2 telefonu beğendiğim kadar,hiçbir telefonu beğenmedim... Ama şu üstteki 7110 harikaydı,telefon çaldığında arkasındaki tuşa basınca şılak diye kayıyordu kapak,çok zevkliydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 3210, bizim çocuğun oyun sandığında, hala sağlam ama Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Eski telefonlarımı bende atmam. Bir Ericsson GH688, bir Siemens C55 bir de Nokia 6230i duruyor. İleride çoluk çocuk bakıp şaşırırlar. Bende ilk telefonum 337'ydi sonraki telefonum 388'di ama satıp 688 almıştım allahtan elde kaldı. Arada G500 Panasonic GD90, T28 vs vs sayısını unuttuğum aldım sattım takasa verdim. Neyse geçti bu hastalık da elimde sadece bunlar kaldı. En kıymetlisi babamın okula başladığım 2.yılında aldığı mesaj bile çekemeyen 337, o zaman Teknotel hattı vardı Telsim'den önce 3210, bizim çocuğun oyun sandığında, hala sağlam ama Vesile ile alın bir pil kullanın, nostalji olur 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Özellikle T28 şimdiki çoğu modelden bile tasarım olarak daha şık. 3 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Vay be ne güzel,tuşları hissede hissede yılan oynayacaksın ekrana dokunmadan bunda Yanlız Ali abi tokatlarım bu telefonla seni Ben Yılan'ı iyi oynayamam, tokat garanti 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 t28 de varmış heee. Zamanın ayfonu. T28 acaip pahalı bir telefondu, deli paraydı. Fakat ne olduysa (yeni model daha yoktu ortada) 1 gecede fiyatı yarıya düşürüldü Ericsson tarafından bende o hafta belki döviz gibi tekrar yükselir diye hemen almıştım. 5-6 ay sonra başka modeli çıktı ama bu telefon acaip havalıydı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 panasonic Gd90, sıfırını yapsınlar, derhal gidip alayım, o ne ses netliğidir, o ne hafifliktir, 10 gün giderdi şarjı, teelfon olarak kullanılan zamanlardı, telefonların.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 2002'de bu vardı bende. ÖSS için dershaneye gittiğim dönemdi, İstanbul Avcılar'da döner bıçağıyla falan gasp etmişlerdi Sağı orman, solu tren yolu bir yerde. O psikolojiyle ÖSS'yi kazanamamıştım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 philips xenium diye bi model vardı. 30 gün şarj giderdi. Fransız malı telefon kullanırsan öyle olur Bu arada çalışmamışsın da kazanamamışsın O zaman fransa böyle değildi Ayrıca dershaneye gittiğim bu sene kazanamadım ama bir sonraki sene dershaneye gitmeden kazandım naaberr? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 panasonic Gd90, sıfırını yapsınlar, derhal gidip alayım, o ne ses netliğidir, o ne hafifliktir, 10 gün giderdi şarjı, teelfon olarak kullanılan zamanlardı, telefonların.. Ben mavisini kullandım turuncu-yeşil ekranı ile muhteşemdi, ama pili çok pahalıydı orjinal olmaz ise de kasa ile rengi tutmazdı. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 ilk telefonum ericson 628 di 1997 de 113 milyona almıştım bir sene taksit ödemiştim. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Ben Yılan'ı iyi oynayamam, tokat garanti aynen katılıyorum ali abi bende uzun bi süre kullanmıştın 3210 yılan oyunda ekran full dolduruyodum ama su zamana kadar en sevdiğim telefon 7110 tek geçerimm :D :D Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Olmamalı, Doğan 66milyondu, doğan dan ucuz muydu Nissan? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Çağlar Abi, baba sıfır şahin almıştı o sıralar , 50 milyon liraydı galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Çağlar Abi, baba sıfır şahin almıştı o sıralar , 50 milyon liraydı galiba. doğrudur, şahana 50 istiyorlardır, yani Milliyet her zaman ki gibi eksik bilgi vermiş kamuoyuna. Daire olayına katılırım, hatta daireyi bırak, borsadan yazı tura usulü hisse seç al, unut, 20 sene sonra seyret manzarayı. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Babamın ilk ceptelefonu Benim ilk telefonum: Sonrasında hepsi efsane Vesile ile alın bir pil kullanın, nostalji olur Orda sony T630 var Ne telefondur o Ali abi ya... Babam bana t610'u verip T630 almıştı. Ne mutluluktu benim için.. Sonrasında P990i kullandım 250TL ye arkadaşımdan almıştım. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Ben de 3 dakikalık ses kaydını unutmuyorum. O da güzel bir özellikti.. Konuşma sırasında karşı tarafın ses kaydınıda yapıyordu... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 2002'de bu vardı bende. ÖSS için dershaneye gittiğim dönemdi, İstanbul Avcılar'da döner bıçağıyla falan gasp etmişlerdi Sağı orman, solu tren yolu bir yerde. O psikolojiyle ÖSS'yi kazanamamıştım Ondan dolayı adliyelerde çalışıyorsun dimi. Belki bir gün oraya düşerler diye. Adliye'deydin dimi. Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Vay canına süper başlık olmuş,telefonun krediyle alındığı zamanlardı, sene 1995 yada 96 idi, ablam üniversite kazanmış,yolda lazım olur diyeEricsson GA628 alınmıştı, annem babam hakim,onların bile telefonu yoktu, telefon için kredi çekiliyordu o zamanlar,ayrıca noterden vekaletname vermiştik hat işlemleri vs için. Alcatel de benim ilk telefonumdu,elinde çalışan bir one touch easy hatta mavi renk olan varsa talip olabilirim... Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 doğrudur, şahana 50 istiyorlardır, yani Milliyet her zaman ki gibi eksik bilgi vermiş kamuoyuna. Daire olayına katılırım, hatta daireyi bırak, borsadan yazı tura usulü hisse seç al, unut, 20 sene sonra seyret manzarayı. Babama toros alalım az yakıyormuş demiştim, olsun oğlum araba alırken benzin hesap edilmez diyordu. Şimdi dizel arabayla zor geziyor. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Şubat 2012 Paylaş 5 Şubat 2012 Ondan dolayı adliyelerde çalışıyorsun dimi. Belki bir gün oraya düşerler diye. Adliye'deydin dimi. Türk filmi sahnesi gibi di mi Evet Evet. Arzuhalcilik yapıyor Onu emekli olunca, vakit kalırsa Yorum bağlantısı
Recommended Posts