Yakup Kibrisli 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 tsk...peki tam donanim bilgilerine nasil ulasiriz malum ikinci el arabada ekleme yapabiliryorlar ve orginal fabrika cikisi diyorlar ustteki link gibi bir yer olsada tam detayli ic donanimida gore bilsek fabrika cikisi olarak ne guzl olmazmiydi ayhan bey araciniz belcika genk de uretildiyse hicccc endise etmeyin haa almanya haa belcika kaldiki komsu ulke olduduklari icin genel yonetimden (almanyadan) surekli uretim denetim sorumlulari gelmekde ve rutin ve genel kontrolleri SIK tutmakdalar ben belcikada yasiyorum ordan biliyorum mesela benim arac almanya ve belcika ortak yapip parca uretimi almanya montaj belcika saygilar Primary Features Build Date: 03.10.2002 Vehicle Line: Mondeo 2001-2007 Body Style: 4 Door Estate Version: Series 50 Engine: 2.0L Duratorq DI CR (130PS) Transmission: 5 Speed Auto-Jatco Select Shift Drive: LHD FWD Axle Ratio: 3.49 Emission: 2000 EEC (EEC 7) Air Conditioning: Automatic Air Conditioning Territory: (+)"B" Paint: Ink Blue (Metallic) Interior Fabric: Leather Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 Valencia Fabrikası İmalatı Emniyet kilit grubu #4 Convenience Group No.3 Eksi SVO Uygulaması/Etiketi Pazarlama Seviyesi 1 Daha Az Elektronik Denge Kontrolü Lastik Onarma Servis Kiti Yok Kend. Kapanan Camlar İle Ot. Ön Camlar Tek Dok. Kapama/Açma Tek Basışta Aç./Kap.Elk. Arka Cam Renklendirilmiş Ön Cam Isı Kalkansız Isıtmalı Ön Cam Hariç Soğutmalı Torpido Gözlü Mini Konsol İle Kısa Taban Konsolu ile Arka Taban Konsolsuz Ön Halı Zem.Pasp.İle Özel Aplike İç Döşeme Yok Güneşlikli Klasik tavan döşemeli Aydınlatılmış Güneşlik Aynası ile Ayna - Aydınlatmalı Tavan Gözü - Sürücü Güneş Gözlüğü Electrokromik Dikiz Aynası ile Tah Gücü/Sinyalli ısıt ayna Pass Power/Heat Mirror-Turn Signal Yarım Yatan Arka Koltuklu Arka Orta Baş Dayaması İle Sürücü Manuel Sırt Destekli Yolcu Manuel Sırt Destekli Daha Az Sıcaklık Kum.Sürücü Koltuğu 2nci Sıra Arka Koltuk Hariç 2 Yöne Elektr.Ayarlı Sürücü Kol.ile 4 Yöne Manuel Ayarlı Yolcu Kolt.ile Eksi Röm.Bağl. Uz. Kum. Çevirmeli Kontak Anahtarı Deri Vit.Kolu Topuzu İle Sürgülü Kapı Kilidi ile Kapı Giriş Uzaktan Kum. Ünitesi ile Otomatik Cam Silmeyle Air Crtn Rstrnt LH Sağ Hava Perdesi Koruması Sürücü Hava Yastığı ile Yolcu Hava Yastığı ile Yan Hava Yastıklı - Sürücü Tarafı Yan Hava Yastıklı - Yolcu Tarafı Mini Çelik Yedek Lastik İle Standart Arka Amortisörler ile 6.5 x 16" Jant L Tarzı 205/55VR-16 BSW Tyre Standart Süspansiyon ile Mek. El Park Freni ile Donatılmış Acil Dur.Fr.Dest.İle Dört Tkrde Kltlnmeyi Önl. Frn Sist. Eksi Kaygan Plakalar Std. Ön Kolt. Sabit Ayak Pedalları ile 4 Kollu Deri Direksiyonlu Hız Kontrolü ile Yardımcı Isıtıcı Hariç Klasik Araçlar- Seviye 3 Gösterge Tablosu - Reostalı Perimeter Hır.Önl.Sis.İle Radyo Ön Donanım Paketi hariç (+)RDS A/V Krikolu Merkezi Anten ile CD ve AM/FM Radyolu Üst Seviye Buz Özelliği Paketi 6 8 Üst Seri Radyo Hoparlörlü Aile Eğlence Sistemsiz Direksiyon Kolonund Radyo Kum. ile Sigara İçenler Paketi Tip 2 İle Otomatik Farlı Halojen Ön Far İle Ön Sis Farları ile Alt Aydınlatmalı Baş Hizası İç/Harita Lambaları Arka Tavan Lambası ile Otomatik Far Denetimi ile Arkadaşlar sorgulamada benim aracın özellikleri bu şekilde gözüküyor herşeyi anladım ama ''Renklendirilmiş'' ibaresi camlar için mi kullanılmış onu anlayamıyorum.Sizlerin F2 Focus araçlarınız da durum nedir acaba? Bu kısımda ''Standart Renkli Cam'' mı yazıyor..Yoksa başka bir şey mi? Benim araçta cam filmimi var camlar renkli mi daha anlamadım.Birisine gösterdim cam filmi var dedi..Cam üzerinde farklı bir sembol falanda yok.Cam filmi varsa neden sorgulamada renklendirilmiş yazıyor..Acaba renkli cam'ın üzerine bir de cam filmi mi çekmişler ki Sorgulamayı http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do;jsessionid=2F97B4EFE3D32646773C14CA76CAAF25.fcvas506 buradan yaptım.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 benim arabanın body type: limousine gözüküyor :-) almanya'dan gelirken gümrükte kırptılar herhalde:-D Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 (düzenlendi) Enter VIN" yazan yere aracınızın şasi numarasını yazıyorsunuz http://www.vinformer.../vin/decode.php Linkte sadece vag grubu değil tüm marka ve model otomobilleri şasi numarasından sorgulayabilirsiniz. Not:Alıntıdır Bu konuyu iyiki açmışsınız. Tekrar teşekkür bu paylaşım için. Ayrıca https://www.etis.ford.com/home.do Buradan da aracın yazım bilgilerini versyon ihtiyacı olup olmadığını görebiliyorsunuz. 10 Aralık 2012 tarihinde Mustafa Uz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Üstün 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 selam arkadaşlar bunun için yeni başlık açmayayım dedim. aracım Saarlouis Fabrikasında Üretilmiş. burası güzel ama bir satır kırmızı yazı var ki bu ford direkt hattına sorulası diye düşündüm ve fordun "bize ulaşın" bölümünden şiikayetimi bildirdim. sorunlu ingilizce uyarı şu: 2S424 - FOCUS & C-MAX EXHAUST SYSTEM BLANKING PLUG türkçe acıklama ise çok cazip: Acil Kampanya... Yorum bağlantısı
Samet Yarın 14 Aralık 2012 Paylaş 14 Aralık 2012 az ısıtmalı ön cam yazıyor ( Less Heated Windscreen ) benim aracın özelliklerinde Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Make (brand) FORD Model Mondeo Date of produce 04.2004 Vehicle type passenger car Body type limousine Doors quantity 4-door Sequential number 59539 Manufacturer & assembly Country of origin Germany Assembly plant Genk, Heilwood, Sao Bernado Market Europe Manufacturer Ford Werke AG Manufacturer address 50725, Koeln-Niehl, Koeln-Niehl, Germany Manufacturer phone the data is abcent Date of WMI registration 13.05.1999 Web the information is abcent Search in stolen cars databases Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 http://www.etis.ford...cleSelection.do ahanda budur Abdurrahman abi merak ettim şimdi benim arabanın kimliğini ama bir türlü de bakamıyorum. Şase numarasını yazsam vaktin var mı bakabilirmisin Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Enter VIN" yazan yere aracınızın şasi numarasını yazıyorsunuz http://www.vinformer.../vin/decode.php Linkte sadece vag grubu değil tüm marka ve model otomobilleri şasi numarasından sorgulayabilirsiniz. Not:Alıntıdır Halis hocam şase numaramı versem benimkine de bakabilirmisiniz. Resmi daireden foruma girebildiğim için, program girmeme müsade etmiyor da.... Yine Köln fabrikası çıktı benimki motor şasi numarasını versem benimkinede bakabilirmisiniz. Program müsade etmediğinden göremiyorum. merak da ettim şimdi... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Abdurrahman abi merak ettim şimdi benim arabanın kimliğini ama bir türlü de bakamıyorum. Şase numarasını yazsam vaktin var mı bakabilirmisin Yolla bakalım ,vakit bu aralar gani Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Yolla bakalım ,vakit bu aralar gani WFOAXXWPDA4K87092 TEŞEKKÜR EDERİM ABİME BEKLİYORUM.... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 WFOAXXWPDA4K87092 TEŞEKKÜR EDERİM ABİME BEKLİYORUM.... http://www.etis.ford.com/vehicleSelection.do WF0AXXWPDA4K87092 yukarıdaki linke yandaki şase nosunu yapıştır. Kırmızı yaptığım O harfi değil, 0(sıfır) olmalı Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) Temel Özellikler İmal Tarihi: 02.06.2004 Araç Hattı: Focus 1998-2005 Gövde Tarzı: 5 Kapı Sedan Versiyon: Seri 32 Motor: 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS) Vites Kutusu: 5 Vitesli Şanzıman Çekiş: LHD FWD Aks Oranı: 4.06 Egzoz Salımı: 2000 EEC (EEC 7) Klima: Manuel Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Aytozu Grisi Metalik İç Kumaş: Salomon / Midnight Black 7 Mayıs 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Temel Özellikler İmal Tarihi: 02.06.2004 Araç Hattı: Focus 1998-2005 Gövde Tarzı: 5 Kapı Sedan Versiyon: Seri 32 Motor: 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS) Vites Kutusu: 5 Vitesli Şanzıman Çekiş: LHD FWD Aks Oranı: 4.06 Egzoz Salımı: 2000 EEC (EEC 7) Klima: Manuel Klima Bölge: (+)"TR" Boya: Aytozu Grisi Metalik İç Kumaş: Salomon / Midnight Black Abdurrahman abi çok teşekkür ederim. Zahmet verdim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 (düzenlendi) Abdurrahman abi çok teşekkür ederim. Zahmet verdim. Rica ederim ne demek.Bu arada araç Almanya-Valencia- azambuja fabrikasında üretilmiş 7 Mayıs 2013 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Dedebalı 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 benim mondi alman çıktı sizde bakın nerden gelmiş araçlar link http://www.vinformer.su/hpen/ident/vin/decode.p Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 benim mondi alman çıktı sizde bakın nerden gelmiş araçlar link http://www.vinformer.su/hpen/ident/vin/decode.p Daha önce bu konu açıldığı için birleştirdik. İlginize teşekkür ederiz. Avatar fotoğraflarımız yüzümüzün göründüğü fotoğraf olamalı Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 (düzenlendi) Bizimki Langley çıkışlı 12 Mart 2014 tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Ün 28 Eylül 2015 Paylaş 28 Eylül 2015 Merhaba arkadaşlar,2010 model focus titanium aracımı satmış olup şu günlerde focus 3 sedan titanium 2015 model alma aşamasındayım.Bir arkadaşımdan alacağım aracın bende sorgusunu yaptım.Araç üretim bilgileri içinde ''Cep Telefonu Arayüz Sistemsiz'' şeklinde bir yazı gördüm.Bu tam olarak ne demek oluyor? araçta SYNC II olduğuna eminim.Fakat bu durumun anlamı sizce nedir?yardımcı olursanız sevinirim.Tşk ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Etis sorgulamasında şöyle bir şey var; 8 Üst Seri Radyo Hoparlörlü 4 kapıda hoparlör var, 2 de ön kapı twitleri desek, diğer 2'si nerede ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts