Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 Mrb arabayı her çalıştırmaya başlayacağımda da yeşil renkte o/d off yazıyor sönüyor vitesin altındaki tuşa basıyorum hiç bir değişiklik olmuyor ekanda bunu araç dururkende denedim seyir halindeykende ekranda hiç bir belirti olmuyor istop edip tekrar çalıştırdığımda gene aynı uyarı çıkıyor o/d off diye araç 70 den sonra vites ister gibi bağırıyor sanki ayrıca 50 tl lik gaz ile gaz fiyatı(2.40 tl) yani (20 litre ) ile 140 km yaptım şehir içinde bu deger normal mi sizce Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 göstergede sürüş esnasında od lambası mı yanıyor sürekli. tuşa basıpta tutukluk yapmış olabilir. eğer süreüş esnasında sürekli yanmıyor yanıp sönüyorsa o zaman başka bi sıkıntı olabilir. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 (düzenlendi) Şanzıman revizyon...malesef... ve üzerine gitmeyin...araba kendini korumaya alıyor... 3 Şubat 2012 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 sürüş esnasında yanmıyor çalıştırmaya başlayacagım zaman diger göstergelerle beraber yanıp sönüyor tuşta tutukluluk hali yok gibi takıla kalmışa benzemiyor tuşa basıyorum bi tepki alamıyorum devirlerde de oynama olmuyor ama 4.vitese gecmediğni hissedebilyorum o kadar Şanzıman revizyon...malesef... ve üzerine gitmeyin...araba kendini korumaya alıyor... Şanzıman revizyon nedemek nasıl araç kendini korumaya alıyor üstüne gitme derken ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 araç P de N de D de iken her viteste tuşu deneyin derim. bazen eski arabada tutukluj yaptığına şahit olmuştum. hatta tuşun soketi yerinden çıkmış bile olabilir eğer vites çerçevesi açılıp bi yerleri kurcaladıysanız. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 Şanzımanınız tamir edilecek...Araç kaç km de ? 2001 yeni kasamı yoksa mk2 mi? (eski kasa) Araba ,kendini koruma moduna almış olabilir normalde 3. viteste 150 li rakamları bulabilirdiniz... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 1-)Şanzıman revizyon nedemek nasıl 2-)araç kendini korumaya alıyor üstüne gitme derken ? 1-)Çok para demek 2-)Eğer zorlarsan çok daha fazla para demek Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 araç 150 bin km de 2001 olarak geciyo ama 2000 in ortalarında üretilmiş.Koruma modu nedir ne gibi zararı vardır önemli birşey mi Bütün vites geçişlerinde denedim faydası yok hala aynı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 bu arada başlık çelişkili. 4. vitese geçmiyor denmiş ama od iptal edemiyorum da denmiş bu ikisi bir birinin zıttı. od off lamabası yanarsa araç 4. vitese geçmez. bu arada 70 km hızda bağırıyor demişsiniz devir saati kaç binde oluyor hız 70 iken. izmirde ustaeller servisi var forumda Sabri Güngör'ün çalıştığı. oraya bir gidin derim. Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 iptal edemiyorum derken bu mod sanırım sadece 3. vitesde seyir etmemi saglıyor ben ise hız yaptıgımda 3 vitese kadar vites gecişlerini hissedebiliyorum fakat 4.vites istediğni ve gecemediğnide hisede biliyorum araç zaten kendini belli ediyor düşük vitesde hızlı gidiyosun diyor:) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 göstergede lamba yanarsa sadece 3. vitese kadar vites değişir. eğer yanmazsa 4. vitese geçer araç normali budur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 göstergede lamba yanarsa sadece 3. vitese kadar vites değişir. eğer yanmazsa 4. vitese geçer araç normali budur. AnLadım seyir halindeyken yanmıyor ama her çalıştırdığımda dikkat etmişimdir od off diye karşıma çıkıyor bu normalse sorun yok ozaman ama bana araç hem çok yakıyor hemde zorlanıyor gibi geldi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 Araç istesenizde ,zorlasanızda gitmez...Şanzıman ileri kavrama tası çatlamış .iticiler bozulmuş olabilir ... Arabayı bildiğiniz tanıdığınız bir şanzımancıya götürün Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/174471-izmir-ustaeller-servis/ Bence bir kontrol edilsin, bazı anlatımlar yerine oturmuyor, teşhiste hata olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 Aracı göstermek istiyorum ozaman sonrasında büyük bir sorun çıkarmasın yönlendirebileceğniz bir şanzımancı var mı acep Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 araca görmeden bişi diyemiyorum. bi yol videosu çekerim derseniz devir ve hız durumu vites geçişleri vs belki daha net konuşuruz . siz bi ustaya görünün. Ben her şey normal olabilir derken Hasan abi şanzıman indirecek netten bu kadar oluyor arıza da olabilir normalde. Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 Aynen Şanzımanı indirtecek bize:) Usta oLsaymış hep büyük hasarlar çıkaracak demekki:) Belkide dogrudur söylediği Ustaya göstermekte fayda var verdiğniz cvp ve yardımlarınız için tşk ederm Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Şubat 2012 Paylaş 3 Şubat 2012 sizin tarifinizde çelişkiler var hem şanzıman arızasına da çekilebilir dedikleriniz hem de arıza yok çalışma prensibine de Yorum bağlantısı
Mehmet çağıran 3 Şubat 2012 Yazar Paylaş 3 Şubat 2012 sizin tarifinizde çelişkiler var hem şanzıman arızasına da çekilebilir dedikleriniz hem de arıza yok çalışma prensibine de Yarın belli olur artık benden mi arabadan mı inşallah benden dir kimse kendin de kusur aramaz ama ben ararım şu durumda kusurlu olmak isterim yani:) Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Arslan 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 o/d ışığı sürüş esnasında yanmıyorsa sorun yoktur. daha öncede bende oldu hiç karışmadım 1 kaç ay sonra kesildi rahat ol Yorum bağlantısı
Erdinç AKKAYA 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Selamlar. Bugün arabaya pasta cila boya koruma yapması için arkadaşa teslim etti aracı. Akşam aldığımda viteste gariplik vardı. Vites değiştirme düğmesi sanki daha sert ve tek kademe ilerliyor gibiydi. Elim biraz yatgındır diyerekten söktüm vites bölümünü sonra vites boşa çıktı ve O/D söketi de yerinden çıkmış. Uğraşıp güç bela (ne zıkkım bişeydir) taktım, denedim çalıştı taktım yerine herşeyi ve bu kezde vites D yapınca geri çıkmış söket. Tekrar uğraşmadım kaldı öyle. Şimdi üstadlar bu şekilde dursa bi sıkıntı olur mu? (Birazdan yola çıkıp 150 km gidecem) Ben söketi takarken yanlış yerden geçirdiğim ve kısa kaldığı için çıktı galiba, doğru yerinin bi fotosu falan varmı elinizde? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Erdinç AKKAYA 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 Sıkıntı olmaz olarak mı anlayım Çağlar bey? Yorum bağlantısı
Recommended Posts