Hüseyin Matur 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Torpido güzel olmuş. 500 lük jantlar bence pahalı. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Saol hodjam.Sorma bu tarz jantlar altın gibi bu belkide en uygunlarından.307 airianne modeli diye geçiyor çok para istiyorlar bunlara nedense. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Kokpit çok güzel olmuş Akan Abi. Keşke bizdede 306 varken görseydim bunu kesin yapardım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Resimden anladğım kadarı ile bu jantların masrafı var..! Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Mert Boran yazdı: Kokpit çok güzel olmuş Akan Abi. Keşke bizdede 306 varken görseydim bunu kesin yapardım. Teşekkürler Mert'cim.Biraz renk katalım dedik Hüseyin Matur yazdı: Resimden anladğım kadarı ile bu jantların masrafı var..! Açıklamada bir şey yok.Zaten tel de yok anlamadım açıkçası.Jantların fiyatı eğer sıkıntısız ise uygun sayılır replişka değilse eğer.Bakalım artık dönerse geri eleman konuşuruz.Aslında bi fiyatlara jant lastik takımları bile var ama lastikler genelde bitik oluyor takımlarda da.Temiz lastik yakışıklı jant bulmak şans işi birazda Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Bizdende eskiden 2 tane 306 geçti. Resimlerini paylaşayım. Gri S16'daki jantlar çok güzel duruyor. Tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Grideki jantlar harikaymış gerçekten. Acaba model marka nedir biliyormusun Ayhan Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Akan Belen yazdı: Grideki jantlar harikaymış gerçekten. Acaba model marka nedir biliyormusun Ayhan Jantlar 17'' 'ti modelini bilmiyorum ama geçenlerde bu jantları bir dükkanda görmüştüm. Tekrar denk geldiğinde öğrenirim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Ayhan Şentürk yazdı: Jantlar 17'' 'ti modelini bilmiyorum ama geçenlerde bu jantları bir dükkanda görmüştüm. Tekrar denk geldiğinde öğrenirim. Çok sevinirim Ayhan.16' olanından varmı diye de sana zahmet soruver denk geldiğinde Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Hüseyin Matur yazdı: Benim tarzım siyahtakiler.. gti jantı onlar hodjam.1000 tl nin altında bulmak çok zor ve zaten bulmak bile dert bunları.Biraz farklı olmak lazım.herkes bunlardan arıyor ve takıyor.Bizim focusların st jantı gibi bunlarda pejo 306 da da bunlar en çok tercih ediliyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 (düzenlendi) Jantları biliyorum, tarzımı ifade ettim sadece. Pejıo'lara giden 3-5 jant var, bunu der bunu söylerim ben... 20 Mart 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Hüseyin Matur yazdı: Jantları biliyorum, tarzımı ifade ettim sadece. Pejıo'lara giden 3-5 jant var, bunu der bunu söylerim ben... Birini öğrenmiş olduk da diğer 2-4 jant hangileri Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 En güzeli bu; Diğerlerini arayıp içlerinden seçmek gerek. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Mart 2012 Yazar Paylaş 20 Mart 2012 Hadi senin yatma saatin gelmiş hodjam. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Baksana nasılda asil duruyor. Son 24 saatin 3 saatini uyuyarak geçirdim. Normal. Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Mart 2012 Yazar Paylaş 25 Mart 2012 Yan çıtalar,aynalar ve ayna bağlantılarındaki siyah plastik kısımları sprey piano black boya ile boyasak ve üstüne vernik atsak tutarmı ki acaba.Yoksa hemen atarmı ne dersiniz arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 Gri gerçekten çok hoşmuş.Akan abi bende grideki jantları beğendim.Senin arabaya çok hoş olur diye düşünüyorum... :) Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Mart 2012 Yazar Paylaş 25 Mart 2012 Mustafa_Özcan yazdı: Gri gerçekten çok hoşmuş.Akan abi bende grideki jantları beğendim.Senin arabaya çok hoş olur diye düşünüyorum... :) Evet jantlar gerçekten çok güzel.bakalım artık nasip neye kısmet olacak Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 Abi piyano siyah zaten yeterince parlak oluyor. Neden üzerine vernik atmak istiyorsun ki. Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Mart 2012 Yazar Paylaş 25 Mart 2012 Hasan Tahsin Şipit yazdı: Abi piyano siyah zaten yeterince parlak oluyor. Neden üzerine vernik atmak istiyorsun ki. Hasan vernik daha mı iyi tutunur diye açıkçası.Parlaklıktan daha çok boyayı koruma amaçlı düşündüm.Acaba yanlış mı düşündüm Hani bu şekilde yaptım 2 yıkamada atarsa kötü olur sanırım Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 Abi illa boyayacaksan gövde rengi daha güzel olur gibi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mart 2012 Yazar Paylaş 26 Mart 2012 Hasan Tahsin Şipit yazdı: Abi illa boyayacaksan gövde rengi daha güzel olur gibi. Gövde rengini sprey ile tutturamam sanırım.Yan çıtalar ve kapı kollarını boyayıp denemek istiyorum nasıl duracak diye.Hoşuma gitmezse gidip gövde rengine boyatacağım zaten. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mart 2012 Yazar Paylaş 26 Mart 2012 Arkadaşlar eklediğim resimdeki jantları benim aracıma shoplayabilecek bir arkadaş arıyorum 16 inç + 3.5 yaylı imiş gibi olacak.Ve mümkünse Füme bir renk olarak yapılabilirse çok memnun kalacağım.Emre Akyol daki f1 in jant renginden yani çok denedim ama beceremedim bir türlü. Yetenekli arkadaş aranıyor yani biraz acilinden Yorum bağlantısı
Akan Belen 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 Cuma akşamı başladım işlerimi bugün bitirdim. Far karartma yaptım.Birini çok zorlanmadan açtım ama eski olan far çok uğraştırdı beni.Sivri köşe olduğu için o köşeyi açmakta kapamakta biraz sıkıntılı oldu.Kapakttıktan sonra izalasyona yardımcı olur diye plasti dip ile yeniden o ek kısımlarını kapladım Aynaları piano black yaptım kapaklarıda gri yaptım şans eseri gövde rengine uydu renk tonu çok ortaya çıkmadı.Yoksa komple yeniden siyah yapmam gerekecekti.attım tuttu gibi oldu Maalesef ki burda sprey astar boya bulamadım o yüzden çok dayanıklı olmayabilirler.Zımparalama işi beni oldukça uğraştırdı bu konuda. Aracın armasını daha önce plasti dip ile kaplamıştım zaten.Panjur ve far altı çıtalarınıda deneme amaçlı yine plasti dip ile kapladım.Üstünede vernik attım.Güzel parladı.Kararsız kaldım ama nasıl olduğu konusunda.Sökmek istersemde 10 dakikalık işi var zaten Plasti dip üstüne vernik atılıyor ve güzel parlıyor sadece hamojen bir dağılım yapmak lazım o kadar.Arka silecek kolumda soyulmalar vardı onuda aradan çıkardım.Güzelce zımparaladım boyadım ve vernik attım gayet güzel oldu.Ön silecek kollarını da yapacaktım ama yolcu tarafındaki kolu bir türlü sökemedim sanırım iyice yapışmış.Artık onu diğer haftaya bıraktım sanırım wd 40 ile sökebilirim.Yine yan çıtalar ve kapı kollarını haftaya bıraktım.bakalım nasıl olacak şu an boyadığım yerler. Bir arkadaşla stopları değiştik.Ben beğendim bunları.bunlarında içini karartacağım inşallah daha güzel olur sanırım o zaman. Çok uzun yazdım buyrun resimler panjur hakkında yorumları alayım.Fena olmadı gibi ama karar veremedim açıkçası. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts