İçeriğe Yönlendir

Fiesta V İçin Jant Önerileri...

Guest Serdar Kahya

Recommended Posts

Guest Serdar Kahya

arkadaşlar forumunuza yeni katıldım 2005 benzinli renk magnum gri koyu gri gibi jant lastik almak istiyorum ama bir türlü karar veremediim tavsiye edeceğiniz bi model vs. varsa yardımcı olursanız sevirim tabi lastik önerilerinizi de bekliyorum teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sina Güran
arkadaşlar forumunuza yeni katıldım 2005 benzinli renk magnum gri koyu gri gibi jant lastik almak istiyorum ama bir türlü karar veremediim tavsiye edeceğiniz bi model vs. varsa yardımcı olursanız sevirim tabi lastik önerilerinizi de bekliyorum teşekkürler

Kullanmakta olduğum jant ve tavsiye ederim:

oz-ultraleggera-gs-3.jpg

Başka marka olarakta König iyidir, mümkün olduğunca hafif alaşımlı jantlara yönelmenizi tavsiye ederim, şanzumanınıza ve motorunuza yük bindirmemek için çok önemli bir detaydır...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Okan Torun

Arkadaşlar dün jant ve lastik fiyatlarıyla ilgili fikir edinmek için bunların satışını yapan bir arkadaşımın yanına gittim. elinde benim aracıma göre (fiesta 07) tek jant vardı malasef,

onuda lastiğin yanında tutarak falan denedik ama tabi üstünde nasıl görünür onu o şekilde anlamak pekte mümkün olmuyor. bu arada fiyat olarakta 1400tl / 6 taksit yaparız dedi. almaya niyetlendikten sonra bu fiyatta biraz daha indirim alabilirim. sizden ricam jantın görüntüsü ve fiyatı hakkında yorum yapmanız...

bu arada

jant: hijion h 148 16'' lastiklerin marka ve ebatlarını hatırlamıyorum malesef ama kaliteli olduğunu biliyorum :D

h148v.jpg

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu
Arkadaşlar dün jant ve lastik fiyatlarıyla ilgili fikir edinmek için bunların satışını yapan bir arkadaşımın yanına gittim. elinde benim aracıma göre (fiesta 07) tek jant vardı malasef,

onuda lastiğin yanında tutarak falan denedik ama tabi üstünde nasıl görünür onu o şekilde anlamak pekte mümkün olmuyor. bu arada fiyat olarakta 1400tl / 6 taksit yaparız dedi. almaya niyetlendikten sonra bu fiyatta biraz daha indirim alabilirim. sizden ricam jantın görüntüsü ve fiyatı hakkında yorum yapmanız...

bu arada

jant: hijion h 148 16'' lastiklerin marka ve ebatlarını hatırlamıyorum malesef ama kaliteli olduğunu biliyorum :D

h148v.jpg

okan araba ne renk?

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu
(düzenlendi)

işte böyle bişey olur, şahsi fikrim ben çok beğenmedim:D ama tercih meselesi:)

o zaman yukardaki cevabıma bak doğru tahmin etmişim rengi:D

jant? burdan istediğin ürünlere bakabilirsin.

tarihinde Burak Hatipo?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

Jant 16 ama göbek büyük kollar kısa olduğu için 16 gibi durmaz bence,oz ultraleggeradaki gibi kollar uzun olsa çok şık olurdu.Ankarada 195 50 15 oz superturısmo jant var lastiğiyle beraber brıdgstone totalde 3.000 km yapmış Ayhana alıcaktık bizzat kendim gittim baktım jant ve lastik çok temiz sıfır gibi,ölçüleride tam bizim fiesta için 4x108 et 42, Ayhan sıfır aldığı için vazgeçti, düşünürsen satan kişiyle konuşurum senin için, tabi satılmadıysa.

Bikaç tane arac üzerindeki resmi ; duruşu hakkında bi fikir verir sana bence 10 numara, Oz jantın kalitesini zaten bilen bilir.

http://img19.imageshack.us/img19/7571/img36440279553.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/2791/img36510329399.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/8505/img36570249461u.jpg

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
Jant 16 ama göbek büyük kollar kısa olduğu için 16 gibi durmaz bence,oz ultraleggeradaki gibi kollar uzun olsa çok şık olurdu.Ankarada 195 50 15 oz superturısmo jant var lastiğiyle beraber brıdgstone totalde 3.000 km yapmış Ayhana alıcaktık bizzat kendim gittim baktım jant ve lastik çok temiz sıfır gibi,ölçüleride tam bizim fiesta için 4x108 et 42, Ayhan sıfır aldığı için vazgeçti, düşünürsen satan kişiyle konuşurum senin için, tabi satılmadıysa.

Bikaç tane arac üzerindeki resmi ; duruşu hakkında bi fikir verir sana bence 10 numara, Oz jantın kalitesini zaten bilen bilir.

http://img19.imageshack.us/img19/7571/img36440279553.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/2791/img36510329399.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/8505/img36570249461u.jpg

evet OZ marka jantlar için bilen bilir fazla söze gerek yok...ama fiyatı nedir acaba halen satılık anladığım kadarıyla

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
evet OZ marka jantlar için bilen bilir fazla söze gerek yok...ama fiyatı nedir acaba halen satılık anladığım kadarıyla

en son 900 tlye pazarlık etmiştik,son fiyat.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

Halen satılıksa en mantıklıve kaliteli jantlardandır ...

Görünümü zaten bitiriyor beni tasarım harikası ..

İhtiyacım olsaydı çok ciddi düşünürdüm açıkcası.

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
halen satılıksa en mantıklıve kaliteli janlardandır ...

görünümü zaten bitiriyor beni tasarım harikası ..

ihtiyacım olsaydı çok ciddi düşünürdüm açıkcası.

kesinlikle katılıyorum size, sadece bu oz jantın sıfırının şu andaki fiyatı 1.200-1.300 tl civarında.Okan kaçırma bu jant lastiği :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

900 TL ye bu Oz bedava. Hiyjon gibi markalara hele ki 1400 TL ????????

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
900 TL ye bu Oz bedava. Hiyjon gibi markalara hele ki 1400 TL ????????

+1907, lastiklerde çok temiz,3.000 km yapmış balon patlak vs.yok, Fordun rallilerde kullandığı jant,çok sağlam lastik patlasada taş gibi baya bi yola devam edecek şekilde üretilmiş, ben şu anki jant lastiğimi almasaydım hiç düşünmeden alırdım.

Yorum bağlantısı
Okan Torun

valla benim için aslında ödeme şekli çok önemli 900tl çıkarıp veremiyorum malesef :) artık 1 ay kadar falan satılmazsa tekrar irtibata geçeriz ;)

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
valla benim için aslında ödeme şekli çok önemli 900tl çıkarıp veremiyorum malesef ;) artık 1 ay kadar falan satılmazsa tekrar irtibata geçeriz :)

malesef satılmış ozlar.

Yorum bağlantısı
Burak Hatipoğlu
malesef satılmış ozlar.

siz ciddi misiniz ya 900 tl ye oz mu, ya bu zaten ikinic el bile olsa 3tanesinin fiyatı falan... satılmış olması çok normal anlayan adam alıp satmak için bile almış olabilir

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
(düzenlendi)
siz ciddi misiniz ya 900 tl ye oz mu, ya bu zaten ikinic el bile olsa 3tanesinin fiyatı falan... satılmış olması çok normal anlayan adam alıp satmak için bile almış olabilir

evet 4 jant + 4 lastiğiyle tertemiz resimdeki superturısmo gt oz 195 50 15,malesef satıldı forumdan bi arkadaşımıza satılmasını çok isterdim, Ayhan kardeşe ççok uğraştım bas bas bağırdım alsın diye ama ikinci el diye yanaşmamıştı.İnsan üzülüyor dandırık dundurık jantalara 1.300-1.400 paralar veriliyor.Neyse sağlık olsun diyelim.

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vay be hakkaten süper jant, eh be paranın gözü kör olsun, 2. el olsa ne olur sağlamsa oz kaçarmı yaa

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
Vay be hakkaten süper jant, eh be paranın gözü kör olsun, 2. el olsa ne olur sağlamsa oz kaçarmı yaa

aynen öyle Ali kardeş, bide bizim fiesta için bulması zor bu jantı bayilerde bile sipariş veriyosun öyle getirtiyolar ölçüleri bulmak zor bu satılanlar tam fiestanın ölçülerinde fiesta için yapılmış cuk diye oturan bi jant.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Ben sevmedim tabi zevk meselesi, oldu olacak orijinal jant bakın bence 2 el bile olsa daha iyi olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

jantlar güzel aslında ama ben almazdım .genelde çoğu arabada bu jant tan var daha değişik kimsede olmayadan bi jant alırdım .bence bu jantı almak kolaya kaçmak olur tabi bu benim fikrim . misal çoğu takside var ışıklarda duruyosunuz tertemiz yıkatmışsınız arabayı yanda yaşlı bi amca takside :) bana oluyodu önceden moralim bozuluyodu keşke diyodum hep :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Torun

ben 5 kollu jantlardan almayı düşünüyorum o nedenle bu da hoşuma gitti fiyatta baya uygun olduğu için dikkatimi çekti :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...