Yiğitcan Coşar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Abi öle diyosunda şehir içindede emliyet kemeri takılmıyo.Uzun yolda kullanılabilir ama şehir içi sevmiyorum. Şehir içinde hızınız düşük de olsa kaza yapma riski daha fazladır. Düşük hızla birşey olmaz diye düşünmemek lazım. Allah korusun siz yavaş ilerlerken başka biri gelir çok sert çarpabilir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 (düzenlendi) Sol tarafı kaptırıyor ve direksiyon kırınca arka atıyor. Araç corolla. 31 Ocak 2012 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Ecel gelmemiş. Çok kötü, dikkatin saniye dağılmaması gerek. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Geçen bir programda izliyordum sürüş esnasında yandakiyle konuşurken bile gözün yoldan ayrılmaması gerekiyormuş. Aslında hepimizin yaptığı bir hata. Bende konuşurken kafamı yan tarafa çeviririm çok sık. Tabi yanımda önemli birisi varsa Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 TV de izlediğim dizilerde aracı süren esas oğlan neredeyse 1 km sağındakine bakarar ve konuşurak gidiyor. maşallah ne araç çıkıyor karşısına, ne viraj ne de çukur. ama bunlar sadece filmlerde olur Yiğitcan, sen gözünü yoldan ayırma. sonra vardığın yerde bol bol bakarsın Yok abi o kadar da değil Yani annem olduğunda falan hiç bakmıyorum da kız arkadaşım olduğunda ara ara dönüp bakıyorum konuşurken yüzüne Diğer türlü uzun süre bakmaya kalkarsam Düzce'yi bi uçtan bir uca geçerim zaten Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Verilmiş sadakaları varmış Allah korumuş. Büyük ihtimalle söför virajı fark edemedi düz gidiyorum sandı içine girincede panikle sert manevra yaptı araç savuruncada kontrolsuz frene bastı ve sonuç. Ama yinede araç kendini atma mehillisiymiş. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 (düzenlendi) Arabaya ilk kontrayı yanlış verdikten sonra toplamak çok zor ki, burada sanki araç ilk viraja girdiğinde soldan lastiği çarpıyor gibi... yoksa viraj geniş , araçta hızlı değil ilk savrulduğunda hafif bir kontra verip aracın savrulduğu yöne aracı bıraksa bile çarpmadan yavaş , yavaş durabilir gibi, tabi o an olayın içindeyken farklı oluyor herşey 2 ,5- 3 ay önce ben bunlardan çok daha fazla bir tehlikeyi atlatmıştım araç en az 7-8 kez bu şekilde savruldu, durana kadar savruldu desem yeridir. Şİmdi bu videoyu izleyince o anlar gözümün önüne geldide hiç hoş değildi 31 Ocak 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts