Erkut Uysal 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 http://haber.mynet.com/mucize-kurtulus-guvenlik-kamerasinda-613726-yasam/ Yolcular araçtan fırlıyor... verilmiş sadakaları varmışki bir şey olmadan kurtuluyorlar... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Emniyet kemeri yerine toka takanlara kapak videosu. 7 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Çok büyük şans hiç bir şey olmaması gerçekten Allah korumuş Arabanın markasını tanıyan var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Hakan Çelik 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 ESP ve emniyet kemerinin önemini iyi anlatıyo, ders olarak okutulur. Araç ne acaba tam seçemedim ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Valla büyük şans..Hızlı bir araç gelmiş olsa duramayıp ezerdi. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Kamyon sakat yerde durdu. Kamyonu gören sola kırsa yazık adamların üzerine sürer. Yorum bağlantısı
Fırat Kalabaş 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 çok da hızlı olmayışından kurtulmuşlar şansdan ziyade. ki zaten ilk kontrayı fazla veriyor panikten sonra hiç toplayamıyor. ilk kontrayı az biraz daha az verse hiç kaza bile yapmadan kurtulabilirmiş. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Toyota evet en son makyajlı kasalardan , aklımda olan bir araçtı soğudum Şansları varmış . Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Allah korumuş vallahi. Emniyet kemeri takmayanlara ibret olur inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Kamyoncu yine vicdanlı çıktı durdu. Diğer araç gelip geçiyor yanlarından. Kameradan netleş tirip yardımcı olmayanlara cezai işlem yapmak lazım . Sonuçta bu ehliyeti alırken deniyor , yolda kaza gördüğümüzde durup olay yerini emniyeli bir konuma getirmeye çalışmak en büyük görevimiz . 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Toyota evet en son makyajlı kasalardan , aklımda olan bir araçtı soğudum Şansları varmış . soğumayın Ali bey 2009 u bende var güzel araba... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 soğumayın Ali bey 2009 u bende var güzel araba... Gerçi dediğiniz gibi , burada şöför uyumuş olabilir . Dizel otomatiklerine bakıyorum , fiyat olarak yüksek ler ama donanım olarak biraz piyasaya göre düşükler . Hız sabitleme özelliği yeni corollada yok sanırım . Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 sene 1999 saat 06.30 sıraları ankara sitelerden aydınlık evler kavşağına doğru kango marka aracımla seyir halindeydim yanımdan arka kısmı havaya kaldırılmış şahin marka bir araba geçti. içimden azkaldırmış birazdaha kaldırsaydı dedim, tam lafımı bitirmiştimki araba bir anda orta refüje girdi elektrik direğine çarptı ön kısmı bir tarafa arka kısmı bir tarafa uçtu.Anında durdum şöföre baktım, soför karşı kaldırımdaydı ve ayağa kalkıp üstündeki tozları silkeliyordu...Sonra arabayı iki parça halinde görünce ben bu arabadan sağmı çıktım deyip yere bırakmıştı kendini... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Memlekette kemer alışkanlığı hala oturmamış. Komşumuz sıfır yeni astra aldı. Bana emniyet kemerini sustutmak için toka nerden bulunur diye sormaya geldi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Aracın viraja girişi sağlıklı değil zaten sürücüsü ya daldı ya uyuyordu tam viraj içinde yapmış manevrayı ama kurtaramadı. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 (düzenlendi) Arabada suç yok asvalttan düşerken kırıyor direksiyonu ve doğal olarak savuruyor. Kemer şart. Geçen de haberleri izlerken ışıkta duran bir arabaya arkadan gelen bir araç çarpıyor ve kadın ön camdan yola düşüyordu. Annem pek takmak istemez sürekli onu hatırlatırım o zaman takar Bu arada araba son makyajlı Corolla sedan. 31 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2012 Yazar Paylaş 31 Ocak 2012 Gerçi dediğiniz gibi , burada şöför uyumuş olabilir . Dizel otomatiklerine bakıyorum , fiyat olarak yüksek ler ama donanım olarak biraz piyasaya göre düşükler . Hız sabitleme özelliği yeni corollada yok sanırım . comfort extralarda yok ama elegantların çoğunda var... corollanın en sevdiğim özelliği ise vakumlu kapılar içeriye hiç ses almıyor neredeyse çok sessiz motorda cabası... 1,6 elegant benzinle var bende düz vites ama fiestaya göre bayağı çok yakıyor... Yorum bağlantısı
Metin Çilo 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Beyaz connet markalı araç gidiyor aslında plakası belirlenmeli çünkü kazaya yardım etmeme hem vijdani hem de kanuni suç. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 İnanılmaz. Yoldan kalkış ve geri dönüşleri. İyi kurtulmuşlar. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Verilmiş sadakaları varmış.Bu yol yeni yapıldı.Eski yolun üzerine yeni asfalt serildi ve yol yaklaşık 20-25cm yükseldi . Bu kazaya kayıtsız kalıp durmayan araçlarada ne desem boş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts