İçeriğe Yönlendir

Sizce En Kaliteli Akaryakıt İstasyonu ?

Mustafa Ergüden

Recommended Posts

Mahmut Kızıl

Önemli olan istasyonun dürüst olup olmadığı pompada bir numara yapıp yapmadığı.

Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan

İzmirde bucada sadece Bp var diyebilirim.Bende Bp den alıyorum.Shell yeni açıldı ama gaz yok ??

Yorum bağlantısı
Misafir

Total den lpg alıyorum gayet temiz gibi geliyor bana üstünede total kurumsal kart çıkarttım %7 puan yükleniyor. :biggrin:

tavsiye ederim. garantisi varmı hiç sormadım. birde fiat araçlara fabrika çıkışı opet kart veriyorlar. yakıt sisteminin garantisi için kullanmak gerekiyormuş ne kadar doğru bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ne demişler akılı kelden yakıtı shell den alacaksın :D

Akılın kalitelisi bende :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Akılı kelden yakıtı shell den demişler :)

Ben sürekli uzun yol yaptığım için ailemle en uygunu Opet diyorum.Yakıtı kaliteli,hizmet güzel en önemlisi Wc leri tertemiz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ

Ben opetten alışveriş yapıyorum opetten başkasını tanımam arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Fırat Kalabaş

vallahi dün sanayide muhabbeti açıldı bu konunun Yüksel usta dahil hiç bi usta opetten gaz alma aman dedi.

tabi bu durumu gaz için söylediler geri kalanını iyi sanırım opetin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

lukoil dizel 3.59, ben alıyorum bp 3.85. Yıllık 30000 km yol yapıyorum ki bu da bpye 450 tl fazladan ödemeye yapıyorum anlamına gelir.

Değer mi diye düşünüyorum bazen.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Burada çok fazla seçenek olmadığı için opetten alıyorum. Hizmetinden çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Şundan başkası yalan diyen arkadaşlar neye göre diyor cidden çok merak ettim.

En çok Opet adı geçmiş, sürekli oradan alıp sıkıntı yaşayan da bir sürü insan var...

Önemli olan istasyonun dürüstlüğüdür. Bu bir gerçek.

Ben yıllardır Shell'den alırım, benzin ve lpg, hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Shell > Opet > Petrol Ofisi sıralaması yaparım. Yazdığım sıralamaya göre almaya çalışıyorum ama görünüşünü beğenmediğim, hizmetinde şüphe ettiğim akaryakıt istasyonundan giriş yapsam bile yakıt almadan çıkarım. Full, BP, Aytemiz, Lukoil, Kadoil vb.'den yakıt almadım hiç bugüne kadar.

Yorum bağlantısı
Emre Tosun

benım opetten almamın 3 nedeni var

1 wc ler ve hizmet çok başarılı

2 maslak opet "Mehmetcik vakfı" na agit oltugu ıcın ordan alıyorum ve sahtekarlık donecegınede ınanmıyorum ayrıca kazanılan paranın gıttı yerı bıldıgım ıcın ıcım rahat edıyor

3 hangi ustaya sorsam opet diyor baska bisi demiyor :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Opet'i hiç sevmem. Onun dışında hepsi aynı. :) Bir tek shell'den 97 oktan alınca biraz bir fark oluyordu. Onun nedeni de benim aracın sentesi kaçık yüksek avans almasından kaynaklıydı. Yüksek oktan daha hızlı yandığından kalkışta fark hissedilirdi. Son bakımda onu da düzeltince en ucuz yerden alıyorum artık. :) Hiç bir fark hissedilmiyor. 20bin km de bir benzin filtresi değişirim. Çoğu zaman da temiz çıkar filtrem.

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Akılı kelden yakıtı shell den demişler :)

Ben sürekli uzun yol yaptığım için ailemle en uygunu Opet diyorum.Yakıtı kaliteli,hizmet güzel en önemlisi Wc leri tertemiz.

bende Opet'i tercih ediyorum. :good1:

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Opet diyorum biraz kişisel sebeplerimde var. Kalite konusunda olumsuz birşey duymadım zaten. Bunun yanında Fikret Öztürk hemşerimiz. İslahiye'ye bir anadolu lisesi yaptırdı. Opet Amadolu Lisesi, Bir Sağlık Ocağı, tam donanımlı bir ambulans benim bildiklerim. Fevzipaşa kasabasında da ismini gördüm bir kaç yerde. Kalitede sıkıntı olmadıktan sonra gözlerim opeti arıyor. Ayrıca motor yağı konusunda da iyi olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

arkadaşlar opet diyen arkadaşlar neden opet diyor ben sıfır araçta opet kullandım 10 depoya yakın araç traktör gibi çalışıyordu. bp almaya başladım sanki aracım dizel değilde benzinli gibi çalışmaya başladı ve mersinde denemediğim opet kalmamıştı arkadaşlar

saygılarımla

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Konunun başında, taksicilerden görüş alındığı belirtilmiş :unsure2: Bir meslek gurubu düşünün bütün gün bir aracı kulanıyor fakat kullandıkları araçla ilgili en ufak teknik bilgi, karşılaştırma ve değerlendirmeden de uzak kalmayı başarabiliyor, 10 saatini o araçta geçiriyor ama o aracı da kullanamıyor. İşte sevgili fctr üyeleri sizedünyada tek, unik, unicoooo ; meslek gurubunu tanıyorum , karşınızda ; taksiciler :D Ben taksicilere ne kullanayım lastik diye soruyorum, mesela taksiciler genelde lassa diyorsa ve aman goodyeardan uzak dur diyorlarsa goodyear ı alıyorum. Sonuçlarsan gayet memnunum, size de bu yöntemi tavsiye ederim :good1:

düzenleme; imlaa

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Konunun başında, taksicilerden görüş alındığı belirtilmiş :unsure2: Bir meslek gurubu düşünün bütün gün bir aracı kulanıyor fakat kullandıkları araçla ilgili en ufak teknik bilgi, karşılaştırma ve değerlendirmeden de uzak kalmayı başarabiliyor, 10 saatini o araçta geçiriyor ama o aracı da kullanamıyor. İşte sevgili fctr üyeleri sizedünyada tek, unik, unicoooo ; meslek gurubunu tanıyorum , karşınızda ; taksiciler :D Ben taksicilere ne kullanayım lastik diye soruyorum, mesela taksiciler genelde lassa diyorsa ve aman goodyeardan uzak dur diyorlarsa goodyear ı alıyorum. Sonuçlarsan gayet memnunum, size de bu yöntemi tavsiye ederim :good1:

düzenleme; imlaa

uğraş hocam süper bir paylaşım tebrik ediyorum sizi

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Mühim olan pompa... :)

Sakat bir laf etmişsin abi :D :D :D

Valla sizinde arabanızın garantisi sürse ve deseler ki "eğer yakıt kaynaklı bir arızanız olursa bunu biz karşılamıyoruz opet karşılıyor" diye heralde sizde opetten alırdınız. He genede almıyorsanız o sizin bileceeğiniz iş :)

Ben mecburen opetten alıyorum. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım.

Shell'den benzin alıyordum eski aracım benzinliydi onda da bir sıkıntı yaşamadım.

Opet ve Shell iyidir iyi :)

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

alper bey bir kerede bp deneyin bakalım fark görecekmisiniz

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

En ucuzu full veriyor bende genelde ordan alıyorum,geçen bp aldım ışık yanınca full aldım,ne ses'te ne çekiş'te nede menzilde değişim olmadı.

En ucuz nereyse orası iyidir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...