İçeriğe Yönlendir

Sizce En Kaliteli Akaryakıt İstasyonu ?

Mustafa Ergüden

Recommended Posts

Enver Umit Tulu

opet birinci tercihimiz olmasına rağmen

bence elinizdeki araca ve dığer etmenlere göre değişebilir.

mesela otomobilde en iyi istasyon opet su an.

ama biraz pahali gelebilir o yuzden sahinci arkadaşlarım Turk petrolden alırlar. gazıda otogazdan sadece gaz satan petrolden alırlar

kamyonette mazotu en ucuz nerde bulursam ordan alırım

motosiklettede sanayideki petrolden alırım, yağını iyi koyuyor

bisikletin ise yakıtı olmadığı için lastikleri yine opetten şişiririm bazende shell . diğerlerinin pompası ya yok ya çalışmıyor ya da paralı

cok mu yazdım gene ...

Yorum bağlantısı

Ankara Eskişehir yolunda Mehmetçik Vakfı na ait Opet istasyonu kesinlikle tavsiye ediyorum. LPG basınç ları çok iyi.

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

istanbuldada öyle maslak opet mehmetçik vakfının ve gerçekten yakıtı kaliteli..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Konuralp Aracı

Herkese selam.

Bugüne kadarki araçlarım için sürekli Shell den yakıt aldım. Ancak hafta sonu hanımın arabada hiç yakıt kalmadığı için riske girmek istemedim ve oldukça uzak mesafedeki Shell'e gitmek yerine evin hemen yakınındaki Aytemiz istasyonundan katkılı dizel aldım. Pazar günleri kampanyaları varmış ve indirimli olarak 3,70 TL den  aldım. Shell de pompa fiyatı 3,82TL. Sormak istediğim; sürekli Aytemiz kullanıp herhangi bir sıkıntı yaşayan var mıdır? Eğer sıkıntılı bir durum yoksa bu kampanyaları devam ettiği sürece acaba Aytemizi mi kullansam diyorum.

Araçlar clio 1.5 dci ve mondeo 2.0 Tdci.  

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
kadir dedecan

Shell V-Power Nitro+ tek geçerim. Hiç denemeyen arkadaşlar için depo boş iken alıp deneyin. Ondan sonra bana hak vereceksiniz

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Benim tercihim Opetten yana..

Ancak benzin istasyonu işletmecisi çok önemli.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Sedat Ünsal

adalet karta %5 indirim yapmasından dolayı artık mazotu opetten alacam. bakalım opetin akaryakıtı tuvaletleri gibi temiz mi görecez :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bi ara shellden alıyodum fusiona nitroya geçince yakıt arttı gibi geldi po ya geri döndük şu anda kendi aracımda da po kullanıyorum memnunum önemli olan istasyon hem pompacının da benim araca ayrı bi sevgisi var yamuk gelmez [emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Shell den alıyorum ben ama hangisinden alsam diye kararsızlığım devam ediyor[emoji1]

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

İlk dizel aracıma ilk yakıtımı Eryaman Opet'ten aldım. Duruma göre Eryaman Şeker Shell'den de alabilirim. Önemli olan akaryakıt istasyonudur bana göre. X istasyonu işletmecisi sahtekar ise markanın ne önemi var?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İlk dizel aracıma ilk yakıtımı Eryaman Opet'ten aldım. Duruma göre Eryaman Şeker Shell'den de alabilirim. Önemli olan akaryakıt istasyonudur bana göre. X istasyonu işletmecisi sahtekar ise markanın ne önemi var?

Orasi eskiden shelldi abi ben o zamanlar gidiyordum ama opet oldu olali gitmiyorum. Opete on yargim var. Sadece wcsi icin giderim. :)

Seker shell istanbul yolu bp ve sasmaz da ki tp den aliyorum ben. Tpden memnunum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Şeker Shell yıllardır güven duyduğum iyi bir işletmedir. Benzin kullandığım yıllar boyunca hep orayı tercih ettim, lpg olmadığından epeydir uzak kaldım ama artık oradan devam ederim... :good1:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Emre Candan

Opet çok iyi ama diğer firmalara göre 1-2 kuruş pahalı olması beni sinir ediyor. 

Hoş onun karşılığını da, temiz tuvaletler ile ödüyorlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

LPG kullanıyorum.

Hangisi ucuzsa, kampanya yapıyorsa, fazla bonus veriyorsa oradan alıyorum. Herkese tavsiye ederim. 1 kuruş için firma satarım, kralını tanımam.

Aynı zamanda tuvaletini de kullanacaksam Opet kullanıyorum.

Zaten tüm akar-kokar yakıtlar aynı rafineriden çıkıyor.

Şirket seçmem, istasyon seçerim. İyiliği-kötülüğü, solventli benzin-sulu mazotu şirketler değil, istasyonlar yapıyor. Ha onlar da iyi denetlesin. Evet.

Gaz aldığım zaman bariz menzilimin kısaldığı istasyonlar var. Veya uyuz olduğum. Oralardan almıyorum. (Avcılar-Parsellerde Aygaz'ın kendi yeri, Halkalı Petrol Ofisi, Ukala tavırlarından dolayı Esenyurt Lukoil)

Bu aralar ikitelli basın ekspres yan yolda Demirören'in istasyonu var. Milangaz. 2,05 gaz fiyatı var. Oradan alıyorum.

Bu arada Pertol Ofisi ( PO ) yerli firma değil. OMV şirketine satıldı. Türkiye petrolleri ( TP ) Bildiğim kadarıyla yerli firmamız o. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

34.000km'dir... TP ile yola devam ;) ara ara farklı marka ve istasyonlar denesemde TP'nin menzilini ve sessizliğini hiçbir ecnebi markası yakalayamadı..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
DİREN YILDIZ

Petrol ofisinden bugun fulledim pompaci kart okuttu 10 kurus indirdi fiyati otomatikmen bunlar ne ayak anliyamadim

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Petrol ofisinden bugun fulledim pompaci kart okuttu 10 kurus indirdi fiyati otomatikmen bunlar ne ayak anliyamadim

Shell de taksiciye bir kart vermişler okutuyor 30 kr düşüyor [emoji34]
Yorum bağlantısı
Tolga Han

Ben Opet ve Shell'den başka yerden almıyorum zorunlu olmadıkça.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Sinan Özvarlık

LPG de en iyisi bence Go gaz , hem ucuz hemde arabama iyi geliyor, 70 lira yakıtla 460 km yol yapıyorum daha ne olsun  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

5 senelik LPG maceramla en ucuz menzili en uzun gaz Milangaz

Mazotu hala çözemedim 12bin km yaptım 5 ayda hala tam bir karar veremiyorum hangisi en iyisi çekişte bir fark göremedim opet shell PO sanoil arasında menzilde shell biraz daha iyi gibi

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Uzunca bir süredir lpg yi shell den sirkete ait olan istasyondan alırım. Bakımda sonrasında lpg filtresini açtık ilk günkü gibi tertemiz zerre kurum yok keza enjektörler de öyle, daha önce Opet ten alırken filtre simsiyah çıkardı.

Buyrun fotolar.

3d796e943844f90ceff203fa97e16c45.jpg

ee930157e88dab9d215c4615c21349d1.jpg

700d98db2b85c2b4132418eee88bdfc2.jpg

3e60cb6d4ddeb009700e2b06078d02f8.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...