Ersen Tapan 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Bilmediğim yerden yakıt almak zorundaysam shell bulabilirsem gtl alıyorum. En sağlam o dur düşüncesi var bende Diğer zamanlarda bp iyi geliyor bana.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Vallahi tonla istaysyon denedim, Bp bir numara, sonrasında Gtl eşit, oda sadece güçte, menzilde tokadı yiyor zaten, Bp ye ilave wurth yada tunap sa söylemeye gerek yok, gtl duman oluyor, enazından benim arabada böyle, sarfiyatımda çok düşüktür bu arada, 5 lt. gibi tüketimler bana komik gelir Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 Merhabalar e5 florya mevkiinde koru florya insaatinin bitisiginde yeni starpet acildi. Akaryakit % 10 indirimli. Motorin 3.88 dolayinda. Sizce alinabilir mi ? Cekinmekteyim dogrusu... Yorum bağlantısı
Erhan Güler 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 3-5 Kuruş fazla olsun ama gidin petrol ofisi ya da Bp'den alın,kötü mazot bir çok şeye zarar veriyor , 3 kuruş kar edeceğiz diye 300 kuruşluk parçalara masraf yapıyoruz sonra. şahsi fikrimdir,saygılar. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 İndirim güzel 43 krş az indirim değil, Fakat yakıtın nasıl ve kalitesini bilmiyorum o yüzden tercih size kalmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 burda da bir iki bayileri var her hafta sonu indirim yapıyorlar %10 12 felan. sadece mazotta galiba Yorum bağlantısı
Necat Ertan 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 Bu oranda indirim hep motorinde oluyor nedense. Benzin fiyatlarında istasyonlar arası neredeyse hiç fark yok. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 İş mazot olunca biraz daha düşünmek gerekiyor bence.. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 ben alpetten alıyorum 10 kuruş daha az ödüyorum litrede hem diğerlerinden daha uzun gidiyorum hemde performansda sıkıntı yok,ilk önceleri terettüt etmedim değil amma neticeyi görünce ucuz olupda güven veren yerler varmış diyor insan.Ben olsam gider alır denerim,alpet olmassa gider totalden alırım haricindeki akaryakıt istasyonlarından çok zorda kalmadıkça hayatta gidip yakıt almam.Yalnız önceleri opet hastalığı vardı daha sonra anladımki opet boş marketi hoş bende marketini kullanmaya karar verdim Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 tdci focusta petrol ofisinden aldığım zaman çok kötü koku yapıyor.geçen starpetten 100 tllik aldım ne koku var ne birşey.Anamur gibi bir yeren 100 tllik yakıt aldım 3.79dan 410 km yaptı ışık yandı Yorum bağlantısı
Ali Çukur 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Shell Türkiye ye GTL satışını durdurmuş! En son depoyu salı günü Fethiyeden doldurdum ardından Bursa da shell de GTL bulamadım V Power aldım ardından Uşakta yine aynı bilgi verildi GTL durduruldu diye bende 1 adet würth mazot katkısı + V power alıp yoluma devam ettim, Heralde bundan sonra V Powerla yola devam edeceğim,,, Yorum bağlantısı
Hasan Baş 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 fiesta kullanan arkadaşımdan shell den aldığım mazotla daha az km yaptım cümlesini ve bu mazotu kullanırken motor sesinin daha az olduğunu söylemişti Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Eveeeet, böylece elime düştünüz artık gtl gitti ama dingiliz oyunu devam ediyor, bu sefer bp ile vakumluyacaklar bizi Ali abi az önce 38 litre bp ultimate aldım litresi 4.34 tl'den. Hemen şunu belirteyim. Aracın sesinden ciddi bir azalma oldu. Artık daha kulağa hoş geliyor. Bu zamana kadar hep opet kullanmıştı. Bakalım menzil ne olacak. Çevre yolunda yer yer yoğunluk ve 2 tane ışık olmasına rağmen ortalama 80 km ile 2.7 litre yaktı alet:) Opetle işkence çektirmeyin motora diye yırtındık ama sakalımız yok kardeşim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Eveeeet, böylece elime düştünüz artık gtl gitti ama dingiliz oyunu devam ediyor, bu sefer bp ile vakumluyacaklar bizi Opetle işkence çektirmeyin motora diye yırtındık ama sakalımız yok kardeşim Aklıma gelmişken sorayım emisyon değerlerinden haber var mı? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Bahtiyar shellin full save ve opetin eco forcu kırsal motori tarzında. Daha öncede konuşuldu. Opete gidip eco force almak istesen görevliler senin araca koymaz ki banada yaptılar. Biz onu kamyonculara veriyoruz dediler. Kırsal tabir edilen mazot 3 yıldan fazla oldu kalkalı. Eco force yada fuel save adı altında satılan mazot ile bunlardan 6-7 krş.pahalı satılan mazot arasında sadece katkı farkı vardır. Türkiyede satılan resmi bütün mazot yada motorin'ler 10 ppm ile uro5 normlarındadır.........Artık LÜTFEN doğruları öğrenelim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Ama reklamlarında bas bas bağırıyorlar abi ekonomi yakıtı diye kükürt oranlarının aynı olduğundan emin olursam alıcam daha önce bir depo denedim hiç fark olmadı. Pompacıların işgüzarlığı gibime geliyor hangi kamyon 4.20den yakıt alırki çoğu yollarda 3.50 den falan alıyor 10 numara yağ basıyor yada 3,5 tan alan şöförde ya akıl yoktur yada tamire verecek parası çoktur.... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Alsak bir zararı olur mu ? Hiçbir zararı olmaz. Ama würth gibi katkı kullanmayan yada cc ile uğraşmayan yada arabasına çok özen göstermeyenlerin yerinde olsam 7 krş fazla verir katkılı olanı kullanırdım. Çoğu firma katkılı olanların diğerlerinden 2-3 setan daha iyi olduğunu iddaa ediyor. Buda çekiş avantajı sağlar vede eşittir bir depoda 30-40 km uzun yol. Eğer dedikleri doğru ise katkılı kullanmak daha mantıklı... Yorum bağlantısı
Samet Daş 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Ali abi depoda 40 km menzil artışı doğru mu? Geçenlerde benzinlikte öyle bir ilan okudum gibi. Sen kendi aracında 1 depoda kaç km gidiyosun şehir içinde?Ali abi opet istasyonlarının sahiplerinin damatları ile aynı yerde çalıştığım için ve yamuk yapmayacaklarını bildiğimden opet kullanmak zorunda kaldım:)Mertçim bp kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim menzil aşırı artıyor. Dün gece istanbuldan Gümüldür e geldim. Arabada 5 kişi. En hafifi 80 kilo. En ağır ben 110 kilo. Bagaj ağzına kadar dolu ağır yük ile. 165 liralık benzin aldım. Depo tamamen boş iken. Tam evin önüne geldim ışık yandı. Arabam benzinli olmasına rağmen bp yakıt ile ışık yandıgında 80km daha gidebiliyorum belki daha fazla gider ama 80 e kadar zorladım ben. Aynı yolu shell benzin ile 200 220 lira civarında bir fiyata daha once almıştım. Kısacası 50 lira bp ile şehir içinde 170km gidiyor arabam. 50 liralık shell de ise 130 km yi hic geçemedi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Bp candııır Kırsal motorin kalkmıştır evet, fakat ülkemizdeki yakıt kalitesi avrupanın kırsalı gibi, gidin yunandan bp yakıtı alın, bakalım ne gibi farklar görüceksiniz Aklıma gelmişken sorayım emisyon değerlerinden haber var mı? Evde rapor, tabii hanım mıncıklamadıysa, şantiyede olduğumdan el atamadım, ama içime kurt düştü, bir ara özel ölçtürüp bakayım 1 Yorum bağlantısı
Barış Hepsağ 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Bizim eve(Adana) en yakın Bp var. Arabayı aldığımdan beri oraya gidiyorum. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı. Ama şöyle bir ayrıcalığı var oranın. Şehirdeki özel halk otobüsleri toplu olarak oradan mazot aldığından dolayı onlara uyguladığı indirimi normal müşterilerine de yapıyor. Neden diye sorduğumda bizim müşterimiz sadece otobüsler değil, o yüzden ayrım yapmıyoruz yanıtını aldım. Piyasada 4.24 Diesel ve 4.34 Ultimate iken burası Diesel'i 3.80'e ve Ultimate'i 3.89'a veriyor. Güvendiğim,tanıdığım bir usta da aracına hep buradan yakıt alıyor. Onun tavsiyesiyle gitmiştim ve önce dediğim gibi hep buradan alıyorum. Şimdi okudum da yazılanları biraz. Sıkıntısı olur mu ki ? 2 yıldır hep aynı yerden alıyorum araçta yakıtla ilgili bir sorun yaşanmadı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Şuan depomda deneme amaçlı gtl var, tunaptan sonra hadi diyip aldım, demekki son kalan yakıtı almışım, hemen Bp ye uğrayayım bari, zaten menzilde düşüş yaşadım ... Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 LPG ise Milangazdan şaşma, BP sakın yaklaşma Yorum bağlantısı
Akan Belen 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 Alla alla nasıl şeyler hissediyorsunuz siz yahu. İkisinide denedim çokça. Bp de hem ses arttı hemde menzilim düştü gerçekten kaç sefer dedeiysem hep aynı sonucu aldım.Aynı güzergah aynı kullanım şekline ciddi dikkat etmeme rağmen. Shell alıyorum hem ses azaldı hemde menzilim daha iyi. Bayiden kaynaklanabilir mi bilmiyorum bu durum.Ama ikside burada en işlek noktalarda bulunuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts