Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Arkadaşlar bildiğiniz üzere naylonun birinden kurtuldum. Sıra ikinci naylonda olabilir, işin kötüsü bu seferki tam bir çakma naylon diyebiliriz. Ortalama 45bin bütçem var, biraz zorlama ile 50'ye max. çıkabilirim. Bu fiyata dizel bir araç arıyorum, ikinci elde F2 ilk tercihim. Ancak sıfır satış fiyatlarına bakınca ciddi anlamda moralim bozuluyor, B sınıfı 45'ten başlıyor. Clio'yu sattığım için pek B sınıfı düşünmüyorum, o kadar para bağlamak b sınıfı için pek işime gelmiyor. C sınıfı desek sıfırda bu paraya ancak baz donanım bişeyler olabiliyor. Aslında hiç düşünmüyorken bu gün bir sohbet esnasında arkadaşımla muhabbeti geçti, 4*4 duster dizel full donanım 50binlira gibi bir bedel ile satılıyor ve araçta ESP dahil hertürlü güvenlik unsuru var. Dci zaten bilindik ünite Euro V motor 110hp olmuş. Bunun akıbeti Pekbiçeker gibi mi olur? Sayın Boyar bey ve forum üyeleri yorumları alalım. Ne dersiniz alınır mı? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Valla full alırsan olabilir.Ancak iç tasarımı başarılı değil.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 50.000 TL o araca baglamanın gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyorum. Bu kadar para gözden çıktıktan sonra Golf IV alınır FII tdci titanium alınır Astra alinir. Bir kaç örnek: Focus: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-550-km-de-2011-model-focus-titanium-tdci-bayiden-gelis-km-si-71754408/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-daha-dolusu-yok-titanium-x-paket-esp-tcs-72499941/detay Astra: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-model-opel-astra-59859659/detay Golf: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dizel-2012-golf-1-6-tdi-105-ps-comfortline-kesinlikle-boyasiz-72372454/detay bence 50bin lira kesinlikle değmez.Astra ufak dokunuşlarla cok güzel olabilen bir araç üstelik yüzüde yeni.Tercihim astra yada golf olurdu yaşıma bağlı olarak Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 İç tasarımı ve kalitesi epey kötü o kadar para bağlanır mı ona bilinmez 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Ben bindim fena değil bence alınabilir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 4 çeker olduğunda muayne her yılmı oluyordu ? Birde 4x4 olmasının vergiye dezavantajı oluyormu? Yorum bağlantısı
Akif Özkan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Ben almazdım. Bence siz de almazdınız.Clio dan sonra b segmentinden daha üst bir araç düşünürken, duster'ın, segment olarak beklentilerinizi karşılayacağını düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Duster Laureate 1.5 dCi 110 bg Euro 5 - 4x4 ESP ekledim barları ekledim 50.700TL tuttu. BEnce 4x4 dizel için mantıklı alınabilinir. Her yere yayla gibi giderim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öz 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Duster güzel araç espli 4*4'i sür dağ dere toprak... hitap ettiği sınıfının gözdelerinden bence... Yani bir lada alacağıma duster alırım... Bizde focusu almadan önce duster da çok takıldık ancak yıl sonu olduğu için kararsız kaldık. zira ikinci elleri sıfırından 3-4 bin tl aşağı idi. Sonra focusu gördük karar kıldık. ama bugün düşünüyorum da 50bin tl'ye o aracı almak benim için risktir çünkü araziye çıkacak biri değilim, tabi aracı arazide çok kullanacağım derseniz değer bence... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 50 bin gibi bir rakam gözden çıkarılıyorsa, 2. el olarak Nissan Qashqai 1.5 dci veya 1.4 Tsi Tiguan alınabilir... Yorum bağlantısı
İsa Köse 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Bu filmdeki gibi yerlere insan kaç defa gider, niye gider? Bizim yollar bu kadar kötü değil Allah'a şükür. Kullanılmayacak özelliğe boşa verilmez bence... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 50 bin gibi bir rakam gözden çıkarılıyorsa, 2. el olarak Nissan Qashqai 1.5 dci veya 1.4 Tsi Tiguan alınabilir... Qashqai ve focus 2,5 kullanmış biri olarak sakın ha diyorum. banko focus... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 O paraya değmez, tip ilginç bende sevdim ama kalite yok, tavan lambasına dokun, komple tavan sallanıyor, 50.000 tl. ye 2. el ne arabalar var. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Bunu alınca oralara gidilip tadı çıkartılacak 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Duster Laureate 1.5 dCi 110 bg Euro 5 - 4x4 ESP ekledim barları ekledim 50.700TL tuttu. BEnce 4x4 dizel için mantıklı alınabilinir. Her yere yayla gibi giderim Katılıyorum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 qasqai felan deniyor lakin bu araçta yani 4x4 110hp esp li modelde ondan daha fazla off road desteği var bilginiz olsun. Off road için ideal bir araç konforunu kalitesini bilmem. yazılım ile 140ps yapar 2 sene dağ bayır kar tepe yamaç kullanır satardım ben olsam yerden 21cm yüksek bir araç oda en alçak yeri dikkatinizi çekerim niva 22 mi 23 cm mi ne Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Kesin alacağım demedim ama ciddi anlamda düşünür oldum. Çok araziye çıkmıyorum ancak yeri geldiğinde kar buz piknik ortamında süha abinin dediği gibi detaylı test yapılabilir. Ayrıca 50bine golf var denilmiş, evet baz olduktan sonra focus 3 bile bulunur. Araç dediğin donanımlı olacak, tam fakir jeep'i diyebiliriz. Arazi performansı çok başarılı süha abi iyi yakalamış niva 22CM duster 21Cm yükseklikte, iç mekan vasat. İşte deri döşeme Esp vs. alındığında normal sayılabiliyor. Fiyat performansta alırsam 2 sene biner satarım bu sürede km 100bini rahat bulur. Senede 30bin deviriyorum, Motor tanıdık zaten. Detaylı bir inceleme yapıp son kararımı vereceğim. F2.5 en ideal adaylarım arasında, ancak bununda klasmanı farklı arazi için ideal bir de iç hacimin büyük oluşu olabilir dedirtiyor. Kısacası kötünün iyisi diyebileceğimiz bir araç. Qasqai iç tasarım en az duster kadar kötü, kaldı ki motor ortak 4wd sistem aynı niye ikinci el alıp fazla para vereyim ? Sıfır olsun dacia olsun öyle marka takıntım yoktur, bu firmaya kötü diyenler biz yıllarca kuş serisine binmedik mi? İkinci eli konusunda haklısınız değer kaybı muhakkak olacaktır, ancak sıfır alınan her araçta durum aynı. Donanımlı sıfır b sınıfı alınacağına bu tarz bir değişiklik iyi bir macera olacak. 27 Ocak 2012 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Sırf şu teypten dolayı bile almaktan vazgeçen çok insan vardır Araç dış tasarım olarak çok güzel motor iyi nissandan alınan sistemler güzel ancak iç mekanı ve kalitesi işi bozuyor biraz. Dış ısı göstergesi yokmuş mesela enteresan geldi bana çok. Birazcık daha uygun olsa iç mekanı da es geçip alırdım bende olsam. Ama 50bin az para da değil bakınca 27 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Açıkçası ben Qashqai düşünüyorum. Neden "sakın ha"? Memnun olmadığınız bir durum varsa paylaşırsanız sevinirim... Qashqai ve focus 2,5 kullanmış biri olarak sakın ha diyorum. banko focus... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 (düzenlendi) Bu durumda yazdıklarına bakarsak alınır, modlayınca araba buldog gibi oluyor, tipini seviyorum bu aletin, içide geniş, malzeme kalitesi sorun ama idare eder, şunun gibi bir hale getirdinmi süper olur, ayrıca çamurluk plastiklerini getirmiyorlardı bir ara, şimdi durum ne bilmiyorum ama onlarsız cavlak kalıyor araba. buda konsept bu ise çok iyi 27 Ocak 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Burak netteki janjanlı fotolara aldanma. Beş para etmez bir araç duster. 45-50 bin lira bütçeye yazık olur. Ben olsam ille bu sınıfta olacaksa 2.el CRV ya da sıfır kaşkayi derim. 51bin lira demişlerdi kaşkaya en son. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Ali abi naptın? Zorla aldıracaksın resmen off-road mod on olmuş bu. Gerçekleri itiraf etmek gerek, fiyat performansta en iyi alınıcak araba, bu fiyata full 4*4 vardı da biz mi almadık? Turkay abi: Qashqai'ye o para vermeye değmez, inan bana bu şartlarda ikinci el nissan alacağına, sıfır duster al çok daha rahat edersin. Nissan'ın iç mekan kalitesi de en az duster kadar kötü. E motor desen zaten DCi önöğ 4çeker sistem desen o da nissan. Artı olarak yükseklik olarak duster qashqai'den 1cm daha yüksek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 2011 plakalı ama sıfır km focus trend/titaniumlar var İstanbulda 45binTL ye Yorum bağlantısı
Recommended Posts