Sani Gerşon 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Ön tamponu arabanın içinden görebilecek bir canlı var mı? Kaputun bittiği yeri görürsün anca. Ona da gerek yok. Anladın sen onu Tofaşta o hala devam ediyor Sani... Arabam servisteyken sigortam kiralık albea gönderdi oturduğun zaman görebiliyorsun neresi neresidir diye... dizeldi ve o kadar gürültülü çalışıyorduki bırak yanımdakiyle konuşmayı bazen ne düşündüğümü bile duyamıyordum 1 hafta kullandım allah selamet... Albea bir kere kullandım ama sürekli biniyoruz taksilere. Arkadan pek sesli gelmiyor ama? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Anladın sen onu Albea bir kere kullandım ama sürekli biniyoruz taksilere. Arkadan pek sesli gelmiyor ama? kullanan herhalde izole etmiştir... ama ben 1 hafta zor dayandım yanımdakine bir şey anlatıyorum boş boş bakıyor... duymuyomusun diyorum ne dediğini anlamıyorum ki diyor... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 19 Ocak 2012 Paylaş 19 Ocak 2012 park sensörü alacaksınız öne veya yanınızda sürekli biri olacak park etmeden o inecek gel gel yapacak bir nevi organik park sensörü yani fazla gel gel yapacak biri varsa nöbet tutabilir yanında taşımaya gerek yok Yorum bağlantısı
Mesut Akcalar 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Hocam benim tavsiyem zamanla alışacaksınız ve ön tanpon mesafesini zihninizde canlandırın ve park edeceginiz yere orantılayın ve zamanında durun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts