İçeriğe Yönlendir

Yeni Fiestada Ön Tampon Civarını Görememe :)

Yener Yıldırım

Recommended Posts

Yener Yıldırım

Arkadaşlar sorun bendemi bilmiyorum ama ben aracın uç tarafını göremiyorum. park ederken de sıkıntı oluyor, biraz yüksek kaldırıma yaklaşırken de ön tamponun altını çarpıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Boyunuz çok kısa mı diye sormayacağım çünkü benim boy 1.83 bende aracımın ön tamponunu göremiyorum.Ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.Zaten normal şartlarda da ön tampon gören pek yoktur sanırım..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

park sensörü alacaksınız öne veya yanınızda sürekli biri olacak park etmeden o inecek gel gel yapacak bir nevi organik park sensörü yani :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yada öne kamera takılacak.

Ön tamponu bırak ben kaputu görmüyorum. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Yada öne kamera takılacak.

Ön tamponu bırak ben kaputu görmüyorum. :D

Kaputu bırak ben silecekleri görmüyorum :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ben kimsenin ön tamponu görebildiğini sanmıyorum. Arabanın sıfır noktalarına insan zamanla alışıyor. ;)

Yorum bağlantısı
Yener Yıldırım

Boyum 180 cm valla dediğiniz gibi görmek imkansız :D

şu bim'de satılan sensörü alsam mı ne :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Boşa para verme, zaten bimin sensörü 2 günde bozulur, tamponuda delme, ille alacağım diyorsan manyetik bant şeklinde tampon içine yapıştırılan ve çok daha hassas olduğu söylenen sensörler var, henüz yaygın değil bulmak zor, sahibinden' de falan bir araştır istersen, bizde satılanların en kaliteli denileni bile eh işte kalitede zaten, kaliteli istersen bosch' un kendi sistemi alınabilir.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Boyum 180 cm valla dediğiniz gibi görmek imkansız :D

şu bim'de satılan sensörü alsam mı ne :D

Yener Hocam sorun siz de değil. Benim de boyum 1.80. Dediğiniz kısımları görmek zor. Park ederken tedirgin oluyorsunuz galiba. Ben de ilk arabamda bu yüzden tedirgin oluyordum. Sonraları alıştım. Zaman içinde arabanızın sıfır noktalarını hissedersiniz. Nereye değer, ne kadar mesafe var, hissedip tedirgin olmadan park edersiniz.

edıt: eksik kelime.

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yener Yıldırım
(düzenlendi)

Ali hocam dediğin gibi zamanla alışacam heralde, eyvallah. Bu arada ön tampon iyiki de esnek yapılmış yoksa şimdiye gitmişti :D

park sensöründen vazgeçtim tamponu delmek gerektiğini bilmiyordum, çok da elzem değilmiş hani :good1:

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
W Harfini kullanmayınız..
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ön tamponu görmek Tofaş dönemindeydi. Tüm araca hakim olurduk, severdim :)

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Ön tamponu arabanın içinden görebilecek bir canlı var mı? Kaputun bittiği yeri görürsün anca. Ona da gerek yok.

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla c-max te kafam tavana değecek kadar yukarı kalksam bile kaput namına hiç bir şey göremiyorum :) bir süre kullanınca alışırsınız sizde merak etmeyin.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben silecekleri görüyorum yetiyor, rahat koltuk ayarı yüzünden olsun katlanıcaz artık. Bence de ön tamponu görmeye gerek yok.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Tecrübe. :) Ama şimdilik uzak parkedin, tecrübe kazandıkça hakim olursunuz.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

bende :D , hislerinize güvenin.

Bencede! En kötü gümmm sesi duyunca durursun.

Kaputu bırak ben silecekleri görmüyorum :p

Ayhan sen arabanın camından baktığına emin misin? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Kritik yerlerde el frenini çekin. İnin bakın geri binin. Yeni nesil araçlarda görülmez.

Ustalık göstermeye gerek yok. İner bakarsınız. Sonuçta görülmüyor.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

:excl: dikkat edin trafikte arabanın ...çına sıfır yanaşan araçlar hep sizden yüksek araçlardır. deli oluyorum bu tiplere :boks:

Sadık abi bu, belin alt tarafına yanaşma da sınır ne kadar. Bazen bende yanaşıyorum da. Bu yumruklara maruz kalmayalım. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

canım benim, sen gel istersen tamponada tıkla, Yarabbi şükür çekerim. :)

Sana Yalova sütlüsü yolliyimmi Sadık abi. :sihirbaz:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yarın sorayım sadık abi. :)

Sade sütlüsü var birde çikolatalısı var sanki..

Yorum bağlantısı
Yener Yıldırım

Transitten fiestaya geçince oldu zaten bu sorun :)

Fakültede park ede ede alışacam artıkın sağolun :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Crv alıni herkes isizi görsğn, kaçsın, kaldırımlar da çakıl taşı gibi hissettirsin size

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Tofaşta o hala devam ediyor Sani... Arabam servisteyken sigortam kiralık albea gönderdi oturduğun zaman görebiliyorsun neresi neresidir diye... :D dizeldi ve o kadar gürültülü çalışıyorduki bırak yanımdakiyle konuşmayı bazen ne düşündüğümü bile duyamıyordum 1 hafta kullandım allah selamet... :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...