İçeriğe Yönlendir

Kazaya Müdahale Ederken - Yol Kenarında Dururken Dikkat

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Ülkemizde sık gördüğüm bir sorun dün 3 kişinin ölümüne neden oldu. Ufak bir kaza neticesi duran araçlar, gelen ambulans, daha gerideki trafiğe uygun işaret ve uyarı ile bildirilmediği için arkadan gelenler de duramadı ve 14 araç kazaya karıştı. 3 Kişi öldü. Dikkat ederseniz 3 kişinin ölümü ilk kazanın yardımına gelen ambulans sonrası. Çok yazık.

http://www.hurriyet....em/19689247.asp

Mesela yıllardız bizim polisin YAPMADIĞI şu aşağıdaki durdurma sonrası park yöntemi hem polisin hem de vatandaşın canını ve malını kurtarır. Bizde buna hiç dikkat etmezler. Benim evnin yakınında (ABD de) polis koleji vardı eğitim yaparlarken böyle yapmaları öğretilirdi izlerdim pratik yaparken. Yani raslantısal bir park tipi değil. Öğretiliyor.

ETrooperstopsmotorist.jpg

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzel park metoduymuş, park edenin hayatını kurtarır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Hollandada bir şikayet üzerine( o ayrı bir konu :fiuw: ) polis otobanda bir jiple gelip enseledi beni :D takıl peşime dedi, nooluyo ya nereye gidiyoruz falan diye düşünürken bi baktım bi cep e götürdü ve önüme park etti ama arkaya uyarıcı bir şeyler koyduktan sonra, arabada fenerle yapılan kısa bir muhabbetten sonra dikkatli bir şekilde arabadan inmemizi sağladı daha sonra arabanın diğer tarafına çabuk bir şekilde geçtik falan.... neyse demek istediğim yabancı filimlerdeki gibi bir ilgi, alaka gördük. Demek bu işler böyle yapılırmış dedimiştim içimden, ülkemizde de kesin bunun eğitimi vardır ama kimse uygulamıyordur :biggrin: Bizde olsa bütün muhabbetlerin üstüne bide karakola gidip sıcak çay içerdik ama neyse :D

düzenleme; imla

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kaygan yolda kazaya karışanların lastiğine bakmalı, yaz lastiği ise, kasıtlı adam öldürmeden dava açmalı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Onlar mı işi çok iyi biliyorlar ? Yoksa bizdekiler mi bilerek yanlış yapıyor yada öğretilmiyor bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

İşini severek ve özellikle isteyerek yapan herkes kuralara, yönetmeliğe gerek duymadan, kendi yöntemleriyle tehlikeyi, hatayı en aza indirebilir diye düşünüyorum ben. Yani esas sorun eğitimsizlik değil, insanların işlerini severek yapması.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İşini severek ve özellikle isteyerek yapan herkes kuralara, yönetmeliğe gerek duymadan, kendi yöntemleriyle tehlikeyi, hatayı en aza indirebilir diye düşünüyorum ben. Yani esas sorun eğitimsizlik değil, insanların işlerini severek yapması.

İşte bu ne denir ki başka sonuçta bu kuralları koyanlar akıl mantık çerçevesinde koyuyorlar işini seven adamda bunu düşünür bana göre illa kanuna düzene gerek yok sen aracı böyle koydun mevzuata uymadın işten atılacaksın diyende yok.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kışın araba satarken kar lastiği ile satsınlar o zaman :)

depoyu da dolu ister misin?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...