İçeriğe Yönlendir

98 Mondeo 2.0 Glx

Misafir

Recommended Posts

Misafir

xVN6X.jpgEYegL.jpgwAgQx.jpgikTNn.jpgwtQH0.jpgS9JF4.jpg4DrZq.jpgwoR3N.jpg

Aracım 152 k da. 2 ay önce İzmir'den ilk sahibinden satın aldım. Yaptığım tek ilave lpg kiti oldu. Fotoğraflar biraz kötü gibi makinanın şarjı bitmek üzereydi odak vs yapamadım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Lastik + jant + yazı boyama, çok güzel kombinasyon olmuş. :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Ayrıca arabanın dört kapısını da kendi arabalarının kapılarıyla çizmeyi başaran apartman komşularıma, sağ kapı içi hoparlörünün kapağını koparan arkadaşıma teşekkürü borç bilirim.

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Güle güle kullanın. Lastiklerin beyaz yazıları ayrı hava katmış araca. :p

:nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Güle güle kullanın. Lastiklerin beyaz yazıları ayrı hava katmış araca. :p

:nazar:

:) nascar

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

arabanın hayırlı olsun keşke fotoları aracınızın sularını sildikten sonra çekseydiniz daha güzel olurdu fotoları bence

Yorum bağlantısı
Misafir

arabanın hayırlı olsun keşke fotoları aracınızın sularını sildikten sonra çekseydiniz daha güzel olurdu fotoları bence

Aslında silmiştim ama depoya cekene kadar yağmur bastırınca birden böyle oldu :)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Lastikdeki yazılar çok güzel görünüyor.Siyah saç jant veya siyah offsetli jantım olsa kesin yapardım.. :) Görünen o ki boya çok yıpranmış. pasta cila olabilir,etek altı boya olabilir. :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Lastikdeki yazılar çok güzel görünüyor.Siyah saç jant veya siyah offsetli jantım olsa kesin yapardım.. :) Görünen o ki boya çok yıpranmış. pasta cila olabilir,etek altı boya olabilir. :nazar:

Evet boyanın pasta cilaya ihtiyacı var. İlk boyası. Lastikleri daksil kalemiyle boyadım. 10 km civarı hızda çok güzel görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Arkın Argun

İyi günlerde kullanın. :) Amerikan tarzı polis arabalarına benzemiş. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...