Furkan Avcı 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 hayırlı olsun allah aynı acıyı bi daha yaşatmasın inşallah Amin cümlemize. İyi iş çıkarmış usta. ??? :unsure2: Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Şubat 2012 Paylaş 15 Şubat 2012 Yadigar'a iyi bak Furkan hocam.. Abimizin mekanı cennet olsun, tekrar başın sağolsun. Ayda birkaçkez kullan 2 3 ayda bir de klimasını çalıştır.. Maşallah ne de güzel bir mondeo, abimiz arabadan anlarmış.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 (düzenlendi) Yadigar'a iyi bak Furkan hocam.. Abimizin mekanı cennet olsun, tekrar başın sağolsun. Ayda birkaçkez kullan 2 3 ayda bir de klimasını çalıştır.. Maşallah ne de güzel bir mondeo, abimiz arabadan anlarmış.. Semih kardeşim, sizler sağolun. Allah satmaya muhtaç etmez ise tüm bakım ve masraflarını ben üstlendim elimizden geldiğince bakacağız artık yadigarına. Kazalı aracı Hamdi sandı galiba hocamız. Vesile ile Allah rahmet eylesin. Akü iyi ise eğer 1 ay beklemesi sorun değil. Ama akü biraz zayıflamış ise, havaların da soğuk olması nedeniyle, en az haftada bir çalıştırmakta yarar var. Hatta akü epey zayıflamışsa 2 günde bir çalıştırmak en doğrusu. Anam ben anlamadım. vallahi o arabayı buna çevirecek usta olsa Fizan'da olsa ona giderdim. Amin öyle olsun. Aküsünü Ayhan abi değiştirmişti iyi durumda yani en fazla 2 yıllık. Muhtemelen 3-4 haftada bir gideceğim. orada iken benimkini bırakıp onu kullanırım. 15 Şubat 2012 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 Gidince ilk iş ölçtürelim bakalım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Geçen cumartesi 30.06.2012, tam 1 yıl oldu Hamdi'yi alalı, babam gidip İstanbul'dan Ayhan abiden alıp getirmişti. İlk yorumuda: bu çok daha temiz gidişide daha iyi, olmuştu. Nur içinde yatsın. 9 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Yıl dönümünde ben de aynı şeyleri düşündüm. Allah rahmet eylesin, ruhu şad olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Bu güzel gecede Yüce Allah'ın rahmet etsin. Kabri nûr dolsun, mekânı cennet olsun inşallah. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2012 Allah razı olsun sizlerden, sağolun... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Bugün kendisinin lastiklerini değiştik, 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 Hayırlı olsun pabuçları, üstünde eskisin maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2014 Hayırlı olsun pabuçları, üstünde eskisin maşallah.Allah razı olsun abim sağolasın. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 (düzenlendi) güle güle kullan abim. 12 Temmuz 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Mersoya yaptığın masrafların haddi hesabı yok. Bak Mondiye. Ne masrafsız bir araçmış. 2 senedir sadece 4 lastik. Hayırlısı olsun. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Mersoya yaptığın masrafların haddi hesabı yok. Bak Mondiye. Ne masrafsız bir araçmış. 2 senedir sadece 4 lastik. Hayırlısı olsun. Güle güle kullan. senede 3-4.000 kullanılınca öyle oluyor, ben senede 25.000 yapıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Babamızın toprağı bol, mekanı cennet olsun. İyi bakıyorsun arabaya 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2014 Babamızın toprağı bol, mekanı cennet olsun. İyi bakıyorsun arabaya Sağolasın Sani'ciğim, elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz işte. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2014 Geçen gün Özkan aradı abi galiba turbo gitti dedi. Hayırdır dedim; gaza basınca ses geliyor dedi. Sesi telefonla dinlettiler, gaza yüklenince rüzgar sesi gibi hava kaçırma sesi geliyordu. Arabanın çekişinde gidişinde sıkıntı yok diyince. Dedim %90 hortumlardan biri patlamış. O sıra İstanbul'daydı araç, Ayhan SIRTIKARA abimiz sağolsun yönlendirmesiyle götürdüğü yerde patlak boruyu hemen tespit edip değiştiler. Hortum motora önden baktığınızda yağ cubuğunun solunda kalan kalınca hortum, Turbodan manifolda hava taşıyan hortum. Buda yırtık olan kısım. 6 Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 ilginç bende de bu hortum daha sıkıntı çıkarmadı bir tane alsam elimin altında bulunsa mi acaba.Zaten burda bulma şansım yok maalesef bundan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2014 Paylaş 22 Ağustos 2014 Forumda tam da bu hortumdan satan bir hortumcu vardı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts