İçeriğe Yönlendir

Aman Dikkat! Kendi Çocuğu Da Olabilir +18

Hikmet Demirtaş

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Çok kötü olmuş.. Geri geri giderken de aynısı oluyor...

Bir kaç kez bana denk geldi.. Park sensörü ötüyor duruyorum, bakıyorum ki çocuk geçiyor arkadan..

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

allah başlara vermesin çok zor bir durum inş bişey olmamıştır

Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya

Allah herkesi böyle kör kazalardan korusun. Kimseye böyle şey yaşatmasın. Dikkat etmek falan yetersiz kalabilir bazen. Şöförün araba sarsılmadan önce durumu anlaması neredeyse imkansız.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Çok üzücü bir durum :( Bu olay dikkatle falan aşılacak bir durum değil...Allah korusun tüm çocukları onlar melek gibidir :melek:

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Of çok kötü oldum.İnşallah kötü birşey olmamıştır.böyle durumlar genelde geri giderken oluyor ama önede park sensörü tarzı birşeyler takmak lazım galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Şu anne babalar neden çocuklarını yanından ayırırki :angry: burada şoför ne yapsın ?

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Çok kötü olmuş . Allahtan geçenlerde, Çin deki şöförler gibi arka tekerleride üzerinden geçirmemiş çocuğun .

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Burada suçlu birisi varsa o yaşta ki çocuğu kontrol dışı bırakan ebeveynin de.Bu çocuk bu aracın altında kalmasa belkide caddeye çıkacaktı.Yani nereden bakarsan bak tehlikelinin ortasında.Araç maalesef çok yüksek,şoförün bu çocuğu görmesi imkansız.Tasarım hatası mı demek lazım ne demek lazım bilemiyorum.İnşallah yavrucağın durumu iyidir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Askerde arabanın altında uyumak yasak dediklerinde gülmüştük. Demekki bir bildikleri varmış. O çocuğu görmek çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.

Benzer bir konuda başka bir forumda okumuştum, adam eşini almaya okula gidiyor. İçeri giriyor, eşiyle beraber dönüyorlar. Arabaya biniyorlar, tam gidecekken eşi içerde birşey unuttuğu farkediyor ve arabadan iniyor. Adam da söylene söylene arabadan inip kaldırımın kenarına oturup bir sigara yakıyor ki ne görsün, arabanın altında bir öğrenci. Allahtan çocuğu farkediyorlar.

Bu durumlar çok acı. Videodaki adamın yerinde olmak istemezdim. Görmesi çok zor, vicdan azabı çok zor.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Evet söförün hiç bir suçu yok gibi duruyor, Burada ebeveynin sorumsuzluğu dikkatsizliği öne çıkıyor. İnşallah çocukta bir şey yoktur.

Allah hepimizin çocuklarını korusun. :(

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Yıllar önce bir akrabam buna benzer şekilde yanlışlıkla kendi çocuğunu ezmişti. Anne de baba da yıllarca etkisinden kurtulamadılar. Allah başlara vermesin. Park sensörü gerçekten çok iyi birşey. Bir keresin de de bacanağımla arabaya bindik, birşeylerle uğraştık arabanın içinde sonra sonra bacanak geri vitesetaktı sensör ötmeye başladı aynalartdan camdan baktık birşey görünmüyordu. Sonra tekrar geri vitese taktı bizim bacanak. Sensör yine ötmeye başladı. Mototru durdurdu ikimizde arabadan indik ve o şok görüntü. 2,5 -3 yaşında bir oğlan çocuğu tam tamponun orda elinde küçük bir araba toprakla oynuyor. İkimizinde başından kaynar sular döküldü resmen. Allah korudu şükür hepimizi. Bazen sensör takılyor ve hiç birşey yokken de ötüyor ya ben yine de her seferinde iner arkayı kontrol ederim.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Küçük çocuğu görünce izleyemeden kapattım

Akıllılık etmişsin. Ben izledim. İyi halt ettim. Neden koyuyorsunuz böyle şeyleri ya? Tamam dikkat ederiz ama aynı yaşta çocuğum var. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Gerçekten hayati önem taşıyan çok ciddi bir mesele. Çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle de ebeveynlerin dikkatli olması gerekiyor. :(

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bİnanın bahçesinde arabaların yanında çocuklar oynuyor. Arabaya binmek için giderken kaç çocuk var sayıyorum, arabaya bindikten sonra sayıda eksik yoksa gaza basıyorum.

Bir keresinde arabaya bindim, geri vitese taktım, çocuğun teki arkadaşlarına kaş göz işareti yaparak benim arabanın arkasına doğru saklanıyor ama benim gittiğimi görüyor. Aklı sıra beni korkutacak. İndim bi güzel kalayladım, bir daha da yapmadı.

Aslında bu sadece park halindeyken olacak şey değil. Bİnaların arasında araba kullanırken çok yavaş gitmek gerekiyor. Birden kenarda park etmiş arabanın yanından ok gibi fırlıyorlar. Allah göstermesin çok acı şeyler olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

Bİnanın bahçesinde arabaların yanında çocuklar oynuyor. Arabaya binmek için giderken kaç çocuk var sayıyorum, arabaya bindikten sonra sayıda eksik yoksa gaza basıyorum.

Bir keresinde arabaya bindim, geri vitese taktım, çocuğun teki arkadaşlarına kaş göz işareti yaparak benim arabanın arkasına doğru saklanıyor ama benim gittiğimi görüyor. Aklı sıra beni korkutacak. İndim bi güzel kalayladım, bir daha da yapmadı.

Aslında bu sadece park halindeyken olacak şey değil. Bİnaların arasında araba kullanırken çok yavaş gitmek gerekiyor. Birden kenarda park etmiş arabanın yanından ok gibi fırlıyorlar. Allah göstermesin çok acı şeyler olabilir.

çok doğru , mesela ben sokakta giderken yola bir top fırladığını görürsem hemen arkasından frene basıyorum çocuk falan görmeden , arkasından kesin bir çocuk iki araba asından fırlayıp topun peşine koşuyor..

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

çok doğru , mesela ben sokakta giderken yola bir top fırladığını görürsem hemen arkasından frene basıyorum çocuk falan görmeden , arkasından kesin bir çocuk iki araba asından fırlayıp topun peşine koşuyor..

Ben eve yaklaşınca hızımı 30'a düşürüyorum ve her an biri yola çıkacak gibi gidiyorum. Bu sayede iki kez yola bakmadan çıkan çocuğa çarpmadım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...